"Staré Júnovky"07 IV.
Takze poslucham a zakladam 😉 😀
no fakt, teraz postavili hyper tesco v trebišove, som dufala, že tam bude niečo pre deti, kedze tam tiež nič nie je, no a figu. a pritom tam dost velky plac pred vchodom, aspon hojdačky a šmyklavky, ked nič ine. no ale načo, hlavne, že mame kde nakupovat, že tam je v celom meste budova na budove, billu tak zabudovali, že ani nevidno kde je. prisaham, ked neviem, kde je tak ju ani nenajdem 😒 😕
oni to tam volaju zajačince 😅
No, ja počujem akurát, že Mišeno sa vrtí už v posteli... za chvíľku dojde, resp. ja idem za ním, nech sa vypišká do nočníka... nemá plienku... tak snáď nebude už plačkať... joooojha... 😒 😔
to k tomu setreniu nie k Ivkinmu cikaniu. ale ked zaspinkala este tak ju to uz asi neboli velmi, mozno este stipe pri cikani
no hej, ale v blave aspon mate nejake miesta kam vypadnut s detmi poobede, ale tu? nikde nič. kupalisko plne romov, ešte aj fontana v parku pri kaštieli je ich, tam dokonca ani vstupne nepotrebuju. 😠
mne ivka spi niečo cez hodku, tak ešte cca hodku by mala. podla jej zvykov to tak byva, tak ktovie 🙂
sstefi a nohavicky sa jej o to neobtieraju zeby ju to bolelo lebo Natalka obcas pride ze "tacia nosavičky" to ked si ich zle obliekla a ma ich akoby zalozene dovnutra 😕
No Lili uz spi skoro 2,5 hod tak preto 😨
chod si lahnut, aj mala bude urcite lepsie spinkat ked budes pri nej 🙂
idem ešte kuk na učet, a to mam iste že užnezaspím 😅 😀 😀 😀
z družstva mi maju poslat preplatok čo tam mam, tak som zvedava, či sa už činili. hlavne že nedoplatok treba čo najskor uhradiť 😠
nie ali, to jej asi nevadi. a tiež ked ma budky v ritke tak si ich vytahuje, ked sa nedari tak dojde, že "mam budiky v ritulke" 😵 😀
ja mam sms kuriera tak uz na ucet ani nekukat, vzdy si necham sms s aktualnym zostatkom a viem na com sme a momentalne na nule bo dnes stiahli hypo 😀
ahojte...hlásim sa po dlhšej dobe....boli sme týždeň preč a teraz sa trápime s chorobou, tak akosi nestíham písať... 😔
to by som mala v kuse nervy, ked by mi lozili sms. takto viem, že mi je nevolno, len ked ja tam kuknem 😀 😀 😀
ja musim kuknut do penazenky ci aspon tam nieco mam nech nejdem na prazdno do obchodu 😝
vitaj bubble 🙂
hej, hej zlate su dietky nase 😵 budem si to opakovat ked ma mala niecim nahneva 😀
ja minuly týžden tak išla do obchodu ešteže som mala stravne listky u seba 😅 😀 kartou sa neda hocikde platit tu na dzedzine, v 2 potravinach len a bankomat nemame 😅
tu sa da platit kartou len v Lidli ale momentalne je mi na figu ked na ucte nula svici 😀 aaaa dvere sa otvorili tak sa lucim

Miško sa s tou vkladačkou zoznamoval u kamošky, ale moc ho nezaujala, tak som mu ju ani nekupovala... ale čo má tie penové puzzle veľké na zemi v detskej, tak tie občas ľúbi povyberať a potom povkladať späť... 😉