"Staré Júnovky"07 IV.
Takze poslucham a zakladam 😉 😀
Ahojte 🙂
No ja si neviem predstavit dovolenku so svokrovcami a teda pravdu povediac ani s nasimi 😝 Svokra aj moja mama jedna vacsi general ako druha 😨
hm kamoska sla do Chorvatska a za cely den nevedeli najst ubytko, potom nasli uplne od veci ubytko. Hm asi zalezi od lokality. Mne sa nechce do Chorvatska nejak.
Bubi prajem krasny pobyt v Prahe 🙂 A v KE si uz bola?
Bubi,nejdete do Prahy na Madonnu ?? 😅 😝 😵
tiež si myslím,že záleží od lokality 😝 a možno aj od šťastia 😉
tiež jedna baba šla na blint a našli 2 km od mora,aj to hľadali celý deň...a trepali sa denne k moru autom 🙄 🙄 🙄
to by MM neprežil,aby si napr.pivo nemohol dať 😝 😀
dúfam,že Sstefi dobre pochodila s rodinkou 😉a tuším 21-ho sa vracajú,nie ?? 😕 😅 😵
no,Oidippovský komplex je u nás tiež ,Bubi 🙄 🙄 🙄
ja uz len ten tyzden a potom dva tyzdne volnaaaaaaaa 😀
no ja som zvedava ako dopadneme v Madarsku. Ani ja, ani mm, ani segra nevieme po Madarsky a ideme na blint do Nyiredhazy, ci jak sa to pise xi xi 😝 😀 To bude zabava. Ci nebudeme 10km autom kazdy den chodit do aquaparku he he Mm ma potom zabije.
ja idem do ke v piatok večer alebo v sobotu rano..a mama ostane s Dankom a ja pojdem do prahy 😉
no sa fakt čudujem,že take problemy su s ubytovanim,naš dedko 😀 nas stražil ,cestou jak sme šli pre auta 😵 ,aby nas niekto druhy nezlanaril..
bubiiiiiiiiiiiiiiii pri kazdej fotecke som si povzdychla jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 😀
nadherneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵
lily mysliš na fsb? 🙂
inak ja dnes pustila 5 pračiek,2 už som stihla ožehliť,ako tak je všetko popratane,tak idem spať,bo padam na hubu 😝 tak dobru noc prajem 😉
jo jo...dobruuuuuuuuuuuuuu 😉
ahojte 🙂
u nas krasne,ideme plavat...potom sa ozveme 😉
Dankovi prajeme vsetuuuuuuucko naj k meninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵
Ahojte,Dankovi všetko naj naj k meninkám 😀
bubi nááádherné fotečky,ja sa tak tešííím 😀
a tu je dusno a pod mrakom a vyzerá to na dážd 😠
mne už sa tak nechce robiť a to som v robote ešte do piatku 11tej 😠 😠
Ahojte, Dankovi gratulujeme k meninkam 😵
ja neviem co mam variiiiit ☹
čafte...Danik dakuje,posiela cmuky cmuk 😵
ja pustila dufam poslednu pračku,som zvedava kto to žehliť bude,mne sa taaak nechce 😝 dusno je u nas strašne...ja varim morčacie na štave,nič ine ma nenapadlo,a ani sa mi nechce stať pri šporaku..
inak som zabudla,Danko je už bez plienky 🙂 ešte mu sice davam na noc,ale už vstava suchy,a hned jak vstane,tak ide cikať,takže vydrži,a nemam ešte odvahu ho nechať bez plienky na noc 😅 musim ich asi minuť,mam ešte asi 10ks 🙂
potničky nam zmizli,tak som spokojna 😵
Caute, tak ja som dnes vstala poupratovala, zbezne teda a nakrmila deti, dala odggnut maleho, lebo to trva aj 30 min 😵 😵 😵 , a uz je skoro obed. 😀 😀 😀 Esteze vari mamina. Robime slepu gulasovu polievku a granatir. K tomu uhorkovy salat. 😵 😵
Ja som vcera prala jednu pracku, detske pradlo, tak to idem ozehlit. A malu davam do gatiek, pocikala sa, tak to idem zaprat. Ale jej to velmi vadilo, ze mokle daj mi to dole. Tak hadam uz pochopi, ze sa ma pytat 😎 😉
No kavu som dopila pri pocitaci, tak idem nieco robit. papa zatial 😉
cafte, tak ja som uvarila cestoviny s cukinovou omackou bo som nemala vybrane ziadne maso z mrazaka
a Oliverko nevie zaspat tak ho musim ist uspat. Zacalo nam obdobie ze ked ma nevidi tak zacne plakat 😅
A este som zabudla zablahozelat Dankov k meninkam vsetko naj, cmuk, cmuk 😵 😵 😵
tak prave som doniesla MM darcek k narodkam....Tomino sa mi v aute dva krat spotil...fuj esteze sme doma a vybavili 🙂
szia mafošky 😀 no ja sadla,davam do tela poriadnu davku kofeinu 🙂 boli sme tak trochen von s Dankom,no nejako sa mu nepačilo,tak sme šli domov...dnes nespal ani 5 min,tak už chyta nervy na všetko...a von nechce isť 😕 ta počkame tata,a odnese ho k svokre naj mu zagratuluju,bo boh chran,že dojdu sem,by ma šlahlo 😝
večer ma čaka žehlička,len neviem,či sa ma dočka 😝 ale musim,sice mam v plane sa až vo štvrtok baliť,tak uvidime...
inak lily maly je jaky srandovny 😀 😵 😵 😵
a čo mate chlapcov ,hraju sa vam s pipikmi? 😕 moj dnes cely den mal ruku v gatach 😕
no mam dosť..dnes mi už 3 krat volali a ponukali mi ,žiletky,vitaminy,a dormeo 😠
a odkial maju čislo?ja nikde tel.čislo neuvadzam!!!!! 😠 ma porazi s nich! som im povedala,že sme chudobni a že nemame zaujem 😀 😝 😠
Bubi ja ho volam pstros 😀 😵 a to aj mne volaju vzdy ich na zaciatku zrusim... a jedna pani sa na mna nastvala a vravi mi ze,"to uz takto na zaciatku ma zrusite?" 😀 😀 😀
cafte, cafte. 🙂 😎 😎 😎 😎 😎 😀
čáves 😎 😎 😎 😎 😎
Ako bolo ?? 😕 😅 kedy ste došli ?? 😕 😅
a boli ste tam,kde ste chceli ísť ?? 😕 😅 😝 😀
hellou 🙂
andy, pred 2hodinami, boli sme v Baške, podla planu. na "Otok Krk" 🙂 možem ti hodit kontakt na naše ubytko, bolo suprove, blizucko plaze(asi 200m), vlastne len cez ulicu sme prešli a plaž.
Ale mne sa na Baške nepozdavalo to, že je tam dost uzka plaž a miliony miliony ludí, problem prejst do vody mezni nich. jak ruska ruleta 😅 😝 😀
ale inak šicko super bolo
a posledne 3 dni sme boli na Balatone 🙂 a tam bolo ešte suprovejšie 😵
sstef,hoď ten kontakt 😉 🙂
díky 😉 a IP 😉
a boh vas všetky varuj, aby ste sa vydali na cestu do aj z chorvatska v sobotu.
ZUZIDR, ANDY, nech vas to ani len nenapadne.jedine tak dosjt na miesto činu najneskor o 9-10rano. cesta tam bola v pohode, zmakli sme to podla planu, cca 11 hodín.
viete kolko sme šli naspat? 10hodin len v chorvatsku 😝 😖 😒 😢 a ešte k balatonu niečo cez hodku, no ešteže ivka to zvladla statočne aj naš tato sa vzdal šofreovania. ešteže ma má 😀 😀 😀
cena za ubyt. bola 15€ os./noc. Bez dokladu, ked s dokladom tak by bol pytal o 5 €viac/os/noc.
andy, idem pohladat 😉 len či sa mi to v tom bordeli oplati.
joj a ten ujo vraj len na 7 dní , teda napr. od soboty do soboty, od stredy do stredy..... neviem prečo, ale tak nam vravel

andy.no hej,povodny plan bol min 14 dni,max 21...do konca mesiaca..ale to je na dlhe debaty,ale idem s dievčatami do prahy,tak si to vynahradim...čo sa tyka dovolenky so svokrovcami,moj muž trpi oidipovskym komplexom,takže tak v skratke 😝 a stary trpi kačičkovym systemom 😀 😀 že stado vedie gunar 😝 tak zbytok si domyslite,necham vašu fantaziu na volno,a aj tak sa k realite nedopracujete 😉
andy čo sa tyka ubytovania,ja by som vobec neriešila nejaky net,tam ludia behaju s tabulkami,pred každym domom sedi niekto a ponuka ubytovanie...a je to omnoho lacnejsšie..my sme mali ubyt max100 m od mora,s vyhladom na more za 80€..7 ludi,žiadne pristelky a spol spalne..pekne každy zvlašť.a ked idete len vy,max 50€ by som počitala na noc..takže kludne sadnite na car a neboj sa ničoho,dohovoriš sa aj po pištansky 😀 my sme našli do pol hodinky... 😉 šak keby niečo opytaj sa 🙂