icon

"Staré Júnovky"07 IV.

allisia
20. jún 2009

Takze poslucham a zakladam 😉 😀

zuzidr
22. júl 2009

bubi berem,.idem si dať hned spraviť na nos bradavicu 😀 😀 😀 😀

natal
22. júl 2009

Dik stefi 🙂 Ja neviem, nikdy som nechodila do Madarska sa kupat. Akurat tak na nakupy, aj to s mamou. Ona vsetko vykecala a ja som len vyberala 😀 Teraz ideme traja neznali madarciny, tak to bude zabava xi xi

Ja sa uz roztopim v robote. Nech je uz sest a mozem ist domov. Teraz je u nas neter na prazdninach, tak mm ma o zabavu postarane. Vcera som sla za nimi do mesta a Tanicka mala cele topanky mokre. Skocila v meste do toho "potocika", co tecie cez Hlavnu 😀

Hypnotizujem hodinky a posuvam rucicky ocami dopredu.

natal
22. júl 2009

Som dnes sla do mesta a kupila som kamoske, co caka babatko supravicku pre male. Som zobrala take dupky a sa pytam predavacky, ci je to isto 56tka, ze to je strasne malicke, ci do toho vojde babatko 😀 Tak sa smiala, ze isto vojde 😀

bubble777
22. júl 2009

Ahojte....sstefi a naty ďakujeeeem 😵 juj, dnes bolo teda riadne teplo....dúfam, že víkend bude pršať 😠

andy.a
22. júl 2009

ahojte 😎 😎 😎

Megi,aj my želáme všetko dobré k meninám 😵 😵 😵 veľa zdravia,lásky,šťastia a rodinnej pohody 😵 😵 😵 aj veľa prachov,to sa hodí v dnešnej dobe 😝 😝 😅 🙂

Sstefi,nádherné fotky 😵 😵 😵 Iwinka je neskutočná v tých plavkách 😵 😵 😝 taká veľká sa zdá 😅 😕 😝

Bubi,tvoje som pozerala len na MK a tiež peknučké 😵 😵 😵 na fsb ten link mi nejde skopírovať 😕 😖

Bubul,nemá Oliverko GER ?? 😕 😒

lilyk
22. júl 2009

ahojte 😉
tak kupko nevyslo, tak sme aspon na zmrzku isli.
a Megy vsetuuuucko naj prajeme k meninkam 🙂

lilyk
22. júl 2009

Sstefi fotky naaaadherneeeeeeeeeeeeeeeee 😵 a to plavanie v kolese no supis 🙂

bubble777
22. júl 2009

ďakujem aj ostatným za gratulácie.... 😉

fotky všetky popozerané.....no paráda...jedna báseň všetko.......

bubble777
22. júl 2009

sstefi tá tortička vyzerá fajnovo 😝 ....

....naša madam ešte nespí 😠 v posledné dni zaspáva o takomto čase 😠 ale poobede si pospí aj 2 - 3 hodinky, tak sa jej teraz asi nechce....nechala som ju uspávať s ockom, len ocko už jedným očkom spal 😀

sstefi
22. júl 2009

dobrý večer, dakujem za pochvaly.no ivke to plavanie krasne išlo, aj s kolesom aj s tymi rukavnikmi či čo to je to nafukovacie. lepšie plava ja ja 😅 😵 😵 😵 😀

sstefi
22. júl 2009

hmmm, nehrnte sa takou rychlostou, nestiham 😠 😀

bubulik
22. júl 2009

Caute devuchy, Maly spi, malu uspava babka. MM zehli, tak konecne mam na Vas cas a tu nikto.
Andy a co je to GER??? Reflux????? Lebo ten urcite nema. Viem to lebo Hanka to mala. A ak je to nieco ine tak potom neviem 😀 😀 😀

bubulik
22. júl 2009

Magdalenke vsetko naj aj od nas Cmuk cmuk 😵 😵 😵

andy.a
22. júl 2009

že MM žehlí .. 😀 😀 😀 Bubu,tak to máš super M,pozdravujem 😵 😎 😝

áno,myslela som reflux,podľa tých príznakov 😕 GER je gastroesofageálny reflux doslovne 😕 😝

Tak pá a dobrú 😎 😎 😉

zuzka76
23. júl 2009

dobre ranko 🙂
dnes bude zase asi take teplo ako vcera, no uvidime 😕

zuzka76
23. júl 2009

u nas sa este spiiii, ale prepokladam, ze dlho uz sa nebude 😕

idem porobit ranajky 🙂

bubulik
23. júl 2009

Andy dik, ja som s MM velmi spokojna. Ja stale hovorim, ze ked som sa uz stara vydavala, tak to aspon stalo za to 😀 😀 😀
Ja som dnes spala skoro 3 hod. maleho to teplo tak unavilo, ze vypil len 60 ml a zaspal uplne tvrdo. Potom sa zobudil po 50 min, ktore som ja bola hore, lebo som si mylsela, ze sa kazdu chvilu zobudi, a dopil zbytok. potom sme grgali a tak. A hore som od 4 45. Vtedy papal druhy krat a mne sa uz nedalo zaspat. 😒 😒

bubulik
23. júl 2009

Inak som Vam nestihla povedat ani dobre rano 😀 😀 😀 . Prepacte. 😉
Ale hlavne vcera som sa zabudla pochvalit, ze Hanka je dva dni bez plienok. Prvy den som stale zapierala gatky, co sa pocikala. Dokonca sa aj pokakala 😝 😝
Ale vcera stale len do nocnika a vzdy kricala rychlo do nocnika musim. No zlata bola. Dokonca plienka bola sucha aj ked spala poobede a aj v noci. Babka mi hovorila, ze sa v noci posadila a chytila si plienku a povedala do nocnika musim. Ale rano bola sucha. Tak neviem ci sa jej to snivalo, alebo naozaj potrebovala 😎 😵 😵 😵
Som happy. Este mam 2 a pol balika plienok. Vobec by mi nevadilo keby zostali pre Olivera 😀 😀 😀

zuzidr
23. júl 2009

Ahojte,včera sme sa išli ku kamoške na večer do bazénao kúpať a potom som prala a žehlila 😉

dnes som bola ráno u gyndu na krv a pre tabletky,a predpokladám že mi trúba spravila modrinu 😀 😖

včera sme sa pýtali,či nás dnes nepustia skôr kedže má byť 36stupňov,a moja zakomplexovaná stará dievka vedúca to zatrhla 😠 tak tu stvrdnem do 17tej 😠 😠 😠 ale zajtra mám celý deň dovču 😀

prajem pekný deň 🙂

allisia
autor
23. júl 2009

cafteee, sstefi nadherny fotecky, parada, Ivka je kocka velikaaaa

my ideme von kym nie je na umretie tak paaa

allisia
autor
23. júl 2009

a ozaj bubi este nejazdim, zatial furt len teoria 😒

lilyk
23. júl 2009

ahojte 😉
Zuzi tak to je dost blbeeeee, to by sa malo robit pri takychto horucavach a hlavne ked nietko nema AC, napr. moja mama mala v byvalej budove len ventilator a pustit ho nemohli lebo by sa niekolko stoviek faktur rozletelo po celom kancli 😀
nas MM ide dnes z roboty na Zeleznu, Alli vie co to je 😀 ..pre ostatne je tam veeeelke ihrisko pre deti 😀 takze mu bude urcite lepsie ako nam na ihrisku kde to uz pozname....chcela som ist tam ze ho prekvapime ale nechcem zbytocne prepotit obe deti..neni to az tak blizko 😝
a ideme plavat tak sa asponv vycvachtame vo vodicke 😉

bubaczik
23. júl 2009

bre ranko sa praje..no teplo jak v pekle,ja dnes ani s domu nevyjdem 😝 zajtra ma byť ešte horšie,a v sobotu o 10st menej...to bude zaberak na moju hlavu 😝 ale to už ideme do ke,takže v pohode...po prvy raz si tu štreku odšoferujem sama,tak som zvedava 😉 sa viac tešim do ke,jak do chorvatska 😀 ale nebudem na nete,bo mama zrušila net bratovi,bo baarz bol mudry,tak neviem,asi sa ozvem až ked dojdem domov 😖 to kupko vam zavidim,tu v tt sa neda ist nikam,jedno "krajše" jak druhe 😝 nepochopim,prečo aspon jedno nedaju dokopy,naj maju ludia kam chodiť...v jednom studena voda,druhe plne ciganov,a tretie ani nekomentujem 😝

bubble777
23. júl 2009

ahojte....tak my sme boli akurát na pošte a na zmrzke....uff, ale hits je teda riadny vonku 😝 no aj ja by som sa šla niekam kúpať, možno poobede, keď príde muž domov...hoci si viem predstaviť ten nátresk na kupku 😖

bubble777
23. júl 2009

zuzi "milá" vedúca....keď nechodí ona, tak načo by si šla aj ty nie???? 😖 😠 😝

allisia
autor
23. júl 2009

lily to povedz tm nech sa poriadne nastrieka repelentom bo ho zozeru komare, mm tam bol s deckami v utorok a vravel ze to bola katastrofa 😝
my sme uz aj doma bo mala sa vonku pocikala a tak sme museli spat bo som nezobrala nahradne gatky a kratasy 😅

allisia
autor
23. júl 2009

maly doteraz spal v kociku v izbe a teraz so lebedi v lehatku a vyskiera sa na malu 😀

sjuzi
23. júl 2009

Ahojte devuchy, veru veru horko jak v pekle... dnes ani k jazeru nejdem, lebo včera to tam bolo desné... 😝 Hlava na hlave a potom keď tam blízko nás došli aj so psom, ktorý asi 5x skočil na našu deku so zablatenými labami a otriasal sa na nás z vody neustále, tak som sa zbalila a hajde domov. Miško sa síce pohral s kamienkami, ale voda sa mu zdala studená... 😅
Ale okolo 17tej ideme do Avionu, mám stretko s kamarátkou, ktorú som dlho nevidela, tak snáď sa tam Mišiak pohrá v "ohrade" a možno tam bude lepšie než vonku... 😉

sjuzi
23. júl 2009

Idem pokukať fotečky... 😉

sjuzi
23. júl 2009

Sstefi, veľmi pekné fotečky ste porobilii, by som povedala, také rôznorodé... 😉 🙂 A Iwinka je parádna v tom ručníčku s bodkami... veľmi jej pristane... 😉