icon

"Staré Júnovky"07 IV.

allisia
20. jún 2009

Takze poslucham a zakladam 😉 😀

lilyk
4. aug 2009

Andy juuuuuj hned by som tam isla, fotecky nadherneeeee 🙂

janada
4. aug 2009

no chcela som aj ja pridať fotky,ale Maroš vraj zabudol ako sa zmenšujú,tak som v ri.i 😠 ja som analfabet na počítače,takže musím počkať na Peťu a tá príd e až v piatok 😒

janada
4. aug 2009

po vetkých morských fotkách,pridám horské 😉 a Domča už desiaty krát pozerá na seba v telke,čo je natočená kamerou 🙂

tá tam mala 11 ročného pestúna,mojej sesternice syna,a som bola prekvapená ako sa jej venoval a hral sa s ňou.Najprv sa odo mňa nepohla a potom stále za ním lietala

a našla si hned aj moravských ogarov,usilovne jej pomáhali zdolávať prekážky na preliezke,taký hádam 3-4 ročný,pekne sa s ňou bavili,taká malá a už mala okolo seba kopec frajárov 😉

lilyk
5. aug 2009

dobre ranko 😉

allisia
autor
5. aug 2009

bre rano 😀

allisia
autor
5. aug 2009

dnes sa chystam na UPSVaR tak to zas bude 😝

v pondelok mam trenazer tak sa tesiiim 😀

mala bola prvu celu noc bez plienky a nepocikala sa, ale dala som ju okolo polnoci v spanku na wc a tam sa vycikala, odniesla som ju do postele a za tri sekundy spala dalej 🙂

lilyk
5. aug 2009

Alli na co ides na UPS.......?
a kde ste zvysok 😠

allisia
autor
5. aug 2009

Lily idem si podat ziadost na RP 😝

allisia
autor
5. aug 2009

Zda sa ze vonku je celkom zitelne ale mala isla spat tak pojdeme potom

allisia
autor
5. aug 2009

som dala nejake nove fotos 🙂

allisia
autor
5. aug 2009

maly je nejaky nervny a uz dva tyzdne slinta ako bernardin a vsetko hryzie ale ked ja ziadne zuby nevidiiiim 😝

allisia
autor
5. aug 2009

lily kam si zmizla?

lilyk
5. aug 2009

Alli Tomino sa mi stavia o vsetko tak som mu v patach 😉 teraz spi.

allisia
autor
5. aug 2009

nas to len caka tak mam este chvilu klud 🙂 Oliverko sa zatial snazi iba posuvat ked je na brusku, odraza sa nohami ako divi a ked zisti ze musi posuvat aj ruky tak bude ako strela 😀

sjuzi
5. aug 2009

Ahojte... tak na Miška asi dačo sadlo, zobudil sa s teplotou 37,5 a sklenenými očami, nesoplí, nekaká, nevracia zatiaľ, ale obed nejedol, iba trocha polievky. Stále pije ako dúha džúsik, tak aspoňže to...
Teraz síce pýta puding, ale určite ho nebude, no i tak idem mu ho uvariť...
Tak neviem, čo to za zvláštna choroba... 😕

sjuzi
5. aug 2009

Inak fakt je to tu biedne poslednú dobu, kde ste všetky???? Sstefi, Bubaczik (ešte v ke?), Zuzka, Milli, Leila??? (koho som zabudla?) 😕 Stratené duše už ani nespomínam... 😀

sjuzi
5. aug 2009

A ešte som chcela napísať, že sa mi páčia Andyne fotečky z dovolenky, Aďko je fešák veliký! 🙂 A vy ste neboli aj s Anetkou na dovči??? Asi mi to nejak uniklo... 😅 😉

bubble777
5. aug 2009

Ahoojte....tak som nakukla aj ja po nejakej dobe....keď bolo teplo, tak sme stále niekde boli a keď som bola doma, tak som leňošila, alebo ma boleli zuby 😠 a tie ma trápia asi posledných 5 dní, takže som u zubárku už ako doma 😝

bubble777
5. aug 2009

Všetky nové fotečky som poctivo pozrela....baby čo boli na dovolenke....tak n°1 😵 a ja som tiež nejak nepostrehla či bola Andy na dovči aj s Anetkou 😕

bubble777
5. aug 2009

alli, tá foto na trampolíne vo vzduchu je super...také foto mám rada 😉 a teším sa aj na foto od janady...teda tie "horské"....no musím už aj ja niečo popridávať, lebo už teda dávno som neobnovila album 😒

bubble777
6. aug 2009

Dobré ránko....fíííííha.....to tu od včera nikto nebol? U nás je počasie na figu...tak neviem, čo budeme robiť s malou...už ma tak nebolí zub, tak som chcela vytiahnúť päty z domu....

andy.a
6. aug 2009

dobré 😎 😎 😎

veru,samé absencie,kočky 😠 🙄 🙄

Megi,boli sme traja,nabudúci rok už vezmeme aj malú 😉 bola na varovke u našich a bola veľmi dobručká/okrem papania,prirodzene,to mi mama volala denne,že nič neje 😝 ..ale to je u nás klasika/ 😉
s oboma by som si netrúfala,neviem,či by to bola dovolenka v pravom zmysle slova 😝 😀 a mali sme aj plný kufor batožiny,ani by nám tam už nevošla kárička/ a bez nej je problém s krpatou niekam ísť peši,možno tak okruh pár metrov 😀 😝 / aj stolica na kŕmenie nám treba 😝

a veľmi mi vadila klíma,v hoteli,v reštaurácii,aj som nachladla 🙄 ešte dobre,že malý je OK 😉

ale inak bolo fakt super,MM vyhlásil,že o rok ideme zasa tam 😵 😅 a to frflal,že prečo som zrovna toto miesto vybrala 😀 😝

andy.a
6. aug 2009

Megi,zuby veru treba dať do poriadku 😒 bolesť ti nezávidím,hádam je to už lepšie ☹
ja chodím tiež teraz zubárovi ako na klavír,nemá zmluvy so ZP,minule som za 2 sedenia platila 251 € 🙄 🙄 🙄

a čoskoro idem zasa,ide mi robiť korunku,no to bude zasa pálka 😖 😔 🙄
myslím ale,že na takýchto veciach sa šetriť neoplatí ,chodila som predtým k jednej "lacnejšej" zubárke,za hodinu mi vyvrtala a zaplombovala aj 4-5 zubov,tiež som dosť platila,ale nie až také extrémy,ale čoskoro sa mi tie zuby aj tak kazili 😠 😠 😠 ona vlastne takto robí,aby k nej ľudia stále chodili a dávali si tie zuby opravovať a naháňa si prachy 🙄 😝

allisia
autor
6. aug 2009

Bre ranko 😵
u nas to vonku vyzera celkom prijatelne aj ked je zatiahnute, asi sa pojdeme troska vyvencit.

Beriem si od dneska priepustku bo mam autoskolu a budeme spat u babky v blave a zajtra ideme na vikend k svokre takze tu nebudem 😀 😀

lilyk
6. aug 2009

Caute 😉
u nas pekne, uvidime co sa z toho vivinie, vcera doobeda riadne fucalo, poobede uz bolo fajn.
Andy to je vrchol, robit zuby aby sa ludia vracali spat 😖

andy.a
6. aug 2009

Lily,no nechcem stomatológom krivdiť,ale keď niekto prácu urobí narýchlo,ledabolo,tak fakt sa mu ten pacient čoskoro vráti,lebo ho to zasa bolí,kazí sa to,vypadne plomba a pod. 😕
každý má iný štýl práce 😝 😀

lilyk
6. aug 2009

....no tiez im nechcem krivdit 😀 ale vobec by som sa necudovala keby to tak robili 😠 ,moja zubarka asi ne 😅 k tej sa musim objednat vzdy v lete aby ma vobec stihla zobrat do decembra 😝

bubble777
6. aug 2009

....tak my sme využili čas keď neprší a boli sme sa vonku poprechádzať 😉 ale dosť fučalo 😠

andy, no bolesť hrozná, ale dáva sa to dokopy...no s tými zubármi aj ja mám pocit, že niektorý svoju robotu odflakujú, aby k nim pacienti častejšie chodili...ale na tú svoju to nemôžem povedať....aspoň zatiaľ (klop,klop) 😵

sjuzi
6. aug 2009

No helou, tak my máme angínu jak delo... Teda podľa dokiny... 😒 ☹
Miško celú noc preteplotkoval, ale zvládli sme to, najviac mal 39, ale zrazili sme... Ráno mal 37, potom začala stúpať, tak som šla k dokine, ale s pocitom, že šak má len teplotu, na nič iné sa nesťažoval. No samozrejme mi pusu nechcel otvoriť, takže som nevidela do hrdla...
Tak máme antb a zákaz lietať po vonku, v stredu na kontrolu... 😒 "paráda"... 😝 😔

zuzidr
6. aug 2009

ahojte 🙂 sjuzi skoré uzdravenie 😉