Stretko - decembrovky 2007 🙂))
Kedze som sa este na MK nedocitala o ziadnom stretku decembroviek 2007, zakladam tuto temu a verim, ze sa vas co najviac prida k diskusii a neskor aj k stretku....
Uz teraz sa tesim... 😵 😵 😵
ja som nevedela ze abbi je prec 😀 mne to prislo hrozne smiesne ked si sa to opytala ci to abbi vie 😀 😀
ty si sa nevyjadrila, stále sa len vyhováraš na niečo, čo nechceš spoznať aj ostatné? 😕
no to verím, viac ti netreba 😀
počuj, keď teli môže prísť vlakom, tak hádam už aj ty prídeš, príď do PN aj so sedačkou a ja ťa zoberiem 😀
jas ti dam !!! kvoli tebe tu studujem cestovny poriadok , tak sa pekne krasne dovalis centi , jasneee!!!
citas to Teli? 😒 nechces prist rovno vlakom kumne, stoji tu aj osobak 😀 no naco sa budeme trepat do Nitri? 😀
ja sa hlásim, že prídeme, ak sa nič vážne nevyskytne, tým myslím nejakú tú chorobu, lebo teraz je toho dosť ako pozerám a čítam
my sa predbezne,ale ozaj len predbezne hlasime...ak pode vsetko dobre,a budeme co sa zdravia tyka ok,doficime..ale casovo nam to moc nesedi.Nedame radsej neskor?my spinkame len 1x denne a prave okolo 1230...ale to len moj navrh,ak sa neda,prisposobime sa..... 😎
mne tiež tak spí, tak som uvažovala, že si pospí v aute, ale tiež by mi asi viacej vyhovoval neskorší čas

teli to by bolo supiš 😵
a abbi už o tom vie?