Stretko júnovčatok 2007
Takže babky, aj keď je možno skoro, tak sa treba pomaly začať dohadovať a hlavne začať šetriť korunky 😀
Malé zhrnutie, o čom sme sa už bavili:
Lokalita: Bojnice
Termín: leto 2009-asi nejaký predĺžený víkend
až teraz som pozrela ten link od deni, vyzerá to tam celkom super,pekný penzión🙂
Deni to som robila a mne to odfotilo aj plochu pc - čiže bola tabuľka a pod ňou fotka, čo mám na ploche ☹ 😒
deni, na tom tvojom linku je aj foteny penzion nitra, no neviem sa tam dopatrat, ci je to tiez priamo v bojniciach, ani ceny ake su tam ☹
to nevadi, v malovani to "obrez" ... alebo mozes este pred tym v exceli nastavit zobrazenie na celu obrazovku
tak nie...julovky sa mi zda,ze boli v maxime 😔
nie nepoznam..ale citala som temy v stretkach 😀
deni, ten hotel nitra je najkrajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵 😵 😵 😵 😵 a pisu tam vyslovene ze je to pre kolektivy, ako napr. skolky, skoly 😵 😵 😵 to by bolo nieco pre nas 😉
Baby, idem ospršiť malé, potom sa určite stavím. Len tu niekto buďte, prosím vás 😀 Kým dáte "dokopy" vaše ratolesti, tak určite tú tabuľku sem švacnem 😅 😝
no babenky, mňe sa páči aj ten nitra. teraz musím ísť aj ja preč,ideme sa s malou kúpkať,neviem či dnes ešte prídem,ale ak nie,tak zajtra si to všetko snáď prečítam. zatiaľ pa...možno sa ešte stavím🙂
a ten druzba ma aj trojlozkove izby len o 300 na noc drahsie nez dvojky ...to je mozno dobre pre tych co maju aj vacsie dieta nez junovcatko 😀
takze si to zhrnme:
1. najviac "NAJ" ma Nitra
2. dalsi v poradi je Druzba
3. penzion co hodila Stick, ale ten je 13 km od bojnic
Musíme tie ceny mrknúť, ja sa bojím, že keď je to nové, aby to nebolo moc drahé 😒
mozeme zavolat aj do hlbokeho ... tak si to rozdelme a skusme kazda zavolat niekam ... a potom napiseme co sme zistili ...
jani, nitra a druzba su dve budovy, ale jeden poskytovatel ... tak to chapem ja .. takze bude stacit jeden telefonat a dozvieme sa o obidvoch ...
Deni, nejako som to spravila, ale je to rozmazané 😠 Ale aj tak to hodím do môjho tretieho albumu. Dá sa to čítať. Keď príde mm z roboty ho zlanárim, nech sa na to pozrie. Môže byť? 😅 Fakt sa ospravedlňujem, nechápem prečo je to také rozmazané ☹
Zoznam je podľa abecedy, aby sa náhodou niekto neurazil, že prečo nie je prvý 😀 😀 😀 😉
jani, tabulka je super .... a neva, ze rozmazana, citat sa da ... ale mozno by to chcelo v tom exceli si to zobrazit na viac percent, nech je to trosku vacsie .. inak supeeer ....
Tak som si rátala Družbu pre našu rodinu a čisto len ubytovanie + daň za ubytovanie mi vyšlo 96,94€
Lusi - pre nás to bude dosť, lebo ešte nie je zarátaná strava a cesta ☹ 😔 Ale inak je to normálna cena ☹ Nám jednoducho nevychádza chodiť na dovolenky, keď ťahám už piaty rok materskú a platíme tú hnusnú hypotéku 😔 Ale baby, ktorým stačí dvojposteľová izba, bez prístelku tak to majú podľa mňa v pohode 🙂 Ja rátam pre Janku prístelku 🙂
Ale Nitra sa mi zdá byť lacnejšia 🙂 V Nitre je kuchynka, takže mliečko by sa ráno dalo spraviť bez problémov, aj večer. Tam asi nie je priamo jedáleň, ale bude sa chodiť do Družby - aspoň tak som to pochopila 😅

akurat som isla napisat postup a deni ma uz predbehla... 😀