Stretko Marcoviek 2007. Nahlasujte záujem
Ahojte,
prosim tu nahlasit predbezny zaujem a pridavat nejake penzioniky, hotely atd....
predbezny termin je maj /navrhujem jeden z prvych dvoch tyzdnov, kde je vo stvrtok sviatok, cize by sme mohli ist na 4 dni/
doteraz zverejnene moznosti ubytovania:
Nasti - nevadí, lebo aj tak plánujeme kúpiť aj kvôli Chorvátsku a vlastne aj do budúcna...
No tak polpenziu nám môžeš nahlásiť, ak to nie sú obedy - večere, ale raňajky - večere. 😉 Teda začíname v sobotu večerou, tak?
Aha, jasne, to je Nikuska... 😝 Už si to dáko pletiem. Posielam ti IP.
pozerala som pocasie a piatok 25C, sobota 23C a v nedelu dazd 14C, ale to uz sa aj tak budeme pomaly balit domov
asi to moc na kupanie neni a radsej ako niekde vnutri v bazene by sme si mohli spravit vylet. Ale ved sa podelime kto ako bude chciet travit cas 🙂
babenky zostalo i nové mliečko nutrilon 3 a 3 kašičky -medová,jablková a ovocná- ktoré by ste mali záujem tak prinesiem na stretko ozvite sa mi na IP dakujem
caute babenky,
v piatok som stornovala izby pre Dadku a Nikusku. V pohode to storno potvrdili.
Tot ich odpoved, ktora ma velmi potesila:
Dobrý deň
V poriadku Vaša zmena bola zaznamenaná , vieme to pri deťoch pochopiť.
Tešíme sa na Vás a zároveň Vám chceme oznámiť , že okrem služieb už spomínaných máme počas Vášho pobytu pripravený program na MDD s množstvom súťaží a cien pre
všetky vekové katogérie a mnoho ďalších prekvapení. Plánované MDD bude v sobotu 31.05.08 o 14 00 hod.
S pozdravom Šafaríková
Eros ani nesranduj, ze ti to nevyjde. crta sa dajaky problem alebo co??????
Hej Drndi, presne to som si aj ja pomyslela. Velmi zlati su.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵 , dalsi dovod preco sa tesit na stretko. 😅
Len dufam, ze nam aj pocasicko bude priat. 😉
ahoooojte,
supeeeer, tak to sa teším aj ja na to MDD kvôli našim detvákom.
erosko, nasti:
vy sa asi fakt hneď po príchode zmaľujete, čooo? nedáte si pokoj s tými monoklami 😀 😀 😀
brú nôcku.
super sprava, tesime sa velmi 🙂
eros - ty ani zo srandy nepis, zeby si neprisla
Drndi, mame nahlasene polpenzie ale da sa priamo na mieste si k tomu doobjednat plnu penziu za priplatok 100 Sk alebo si objednat priamo z jedalneho listka. Takze je to na nas.
cia ja nesrandujem len pre nas je vela dat 3800 ako sme to ratali na benzin bo hrosik by ma odviezol a hend by siel domov a v nedelu tak isto dojst a potom ist domov a + dake chechone co by som si mala zobrat so sebou bo ratam,ze bankomat tam nebudu mat SLSP+ ak pojdeme musim aj malemu dat obed takze este uvazujeme a ak by daco moze si niekdo zobrat nasu izbu s balkonom 😀 😀 a ak by sla svatka v sobotu sama by som sa nasackovala a dala jej polku na benzinus
a este ktomu mi mala pokazila uz druhe skule za jeden rok 😠 😠 vzdy si ich najde a ja potom ktomu dopomozem
Uz sda tesim, Nastenka si satrasne zlata, nasa sikulka ako na vsetko a vsetkych myslis a vybavujes a s tym dnom deti ma milo prekvapili.
UZ SA TESIM 😀
caute baby,
kotrolní otázka?: vsetky máte postielky????? (tie co potrebujete a nespavaju deti medzi vami) Pre Ufku beriem ja jednu cestovnu na viac. A Nanette a Adrica maju pozicane z penzionu.
Majussa - dakujeeeeem a hlavne gratulujeeeeem k statniciam.
Nastenka ty kedy asi dorazíš? ym tam budeme asi prvé. tatino nás tam hodí a vracia sa spat do Tn tak tam budeme asi okolo 3H.
Nasti my mame postielku. Ufka mozno aj my tam budeme o takom case..Este sme sa nejak nerozhodli kedy vyrazime, ci rano alebo na obed..Ale asi na obed to chodi tiez Megi spinkat a tak by snad mohla po ceste, aj ked to neni taky pohodlny spanok v autosedacke ako v postielke ale budis..
Idem este nastudovat tu stranku hotela co je na izbach, aby som vedela.. Ladnicka asi na izbe neni vsak?? A pre Megi asi beriem aj plachticku do postielky, rozmyslam,ze jej zoberiem aj jej oblubeny vankusik a na zakritie jej zoberiem deku, nebudem jej tahat aj paplonik... 🙂 Uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!! 😵 😵
Ufka, my vyrazame po dvanastej. Tak sa mozno stretneme uz v PB na krizovatke.
nasti ano hovor trasu ako pre hotentotov mozno moj tata viem,ale predsa je uz postarsi 😀 a aj mob by si mohla hodit kdyby daco 😉
baby sak si kuknite trasu na stranke www.mapy.sk, tam sa da aj naplanovat trasa, najrychlejsia resp. najkratsia..Snad nam nebude Nasti kazdej kukat trasu.. 😕
evi nemusi ju kukat.len pre info ci nevie nakratsiu trasu t.j chod do LM a odpoc potom do prava a si tam 😀 😀
napisem vam nasu trasu z BA
v Liptovskom Mikulasi na kruhovom objazde vojdeme do mesta, prejdeme ho cele smer Liptovsky Hradok, prejdeme aj cez ten a tam uz bude odbocka na Kralovu Lehotu
ale tie co idu z opacneho smeru asi by mali zist z dialnice v Liptovskom Petri smer Lipt. Hradok a pokracovat ako som pisala

Drndi - Majussu si pleties asi s Nikuskou - co ma sestru herecku. Ta nemoze prist lebo jej manzel musi pracovat. Majassa ma zajtra statnice a na stretku to roztoci.
😀