Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
Ja sa prispôsobím aj na september, pokiaľ nebude nejaká zahraničná turistická akcia v partii. A samozrejme je tam ešte obmedzenie, že deti nastúpia po lete do škôlky a začne zase kolotoč s chorobami.
Takže treba sa rozhodnúť, či to chceme na jar, alebo na jeseň. Ak na jar, treba už dohodnúť konkrétny dátum. Ak jeseň, tam má presný termín ešte čas.
no kocky mne by najviac vyhoval ten april. september este nebudeme mat rodny list pre drobca a na cierno cestovat nechceme. ale ked sa dohodnete na inokedy nevadi 🙂
no tak mne vyhovuje vikend po velkej noci a potom v juny vikend 22-24 alebo 30-1 jul to je asi vysvecko vtedy v piatok v septembri ja isto nie to budem po porode
@luba142 to vyzera dobe je to sice daleko od nas ale tak ja som to zas mala doposial najblizsie ze 😀 😀 😀
@kosska3003 ono sa to vybera v nejakej takejto lokalite preto, keby ideme v tom aprili aby sme zase u sustiaka nemrzli, tam isto este neni tak teplo, alebo co ja viem 😀...mne sa paci aj ten pred tym co bol,len sa mi zda ta zahrada mala na tolko deti, ale ved by sa hadam pomestili a bolo to aj lacnejsie a blizko termalko 🙂
@luba142 no ved jasne ze ak sa ide v aprili nat na juh tu je kosa este v tieni
Tak ja sa kľudne uskromním aj v takých podmienkach, ako bola tá chata Amor. Len cenník som nepozerala 🙂
No a keď som teraz pozrela aj ceny všetkých zariadení, tak sa opäť potvrdzuje, že v turistických centrách sú práveže ubytká lacnejšie. Asi kvôli väčšej konkurencii.

@jamaat no v aprili je mi jedno kedy, asi niekedy po velkej noci az....a v juni neviem podla navalu roboty a ci ma aj uvolnia, takze to s urcitostou nepoviem