Kto píše po prvom stretnutí ako prvý?
Ahojte, zaujíma ma váš názor 😄
Keď sa muž a žena stretnú po zoznamke a stretko podľa vás prebehne dobre (rozprávate sa 2–3 hodiny, muž je milý, venuje pozornosť, nepozerá do mobilu atď.) — myslíte si, že by sa mal po stretnutí ozvať ako prvý chlap? Aspoň napríklad napísať, či ste prišli domov v poriadku alebo že sa mu páčilo stretko?
Alebo je dnes už normálne, že čaká, kým napíše žena? 🤔
Zaujíma ma hlavne mužský pohľad. Ak sa chlap po stretku neozve, ale je aktívny napr. na IG, beriete to skôr ako nezáujem alebo netreba hneď panikáriť?
@anonym_autor podľa mňa tak ako je ro prirodzené, neviem či som niekedy riešila či mám napísať prvá. Asi možno keď som mala 15 rokov
@anonym_65b43a hej po veelmi dlhom case randim tak neviem 😂
@anonym_65b43a hej po veelmi dlhom case randim tak neviem 😂
@anonym_autor vsak normalne napis, o nic nejde, ak nema zaujem tak to zistis
ten komu sa chce... este aby som sa hrala na nieco.. ked som chcela napisala som ja, ked som nechcela napisal on alebo nikto :DD Ak by som bola velmi na vazkach a nechela dlhsie cakat, tak urcite by som napisala. Vsak co.. prinajhosrom si napiseme, ze sme si teda nesadli, a poprajeme si stastie nabuduce :D
Pozri ved kludne napis. Ak ma rovnako zaujem, potesi sa a idete dalej. Ak zaujem nema, no tak to pojde do autu a uz sa nikdy neuvidite. Za mna - ziaden trapas 🤷
Kľudne by som prvá napísala, napr ďakujem, bolo to prijemne, alebo ďakujem, bolo to pekne
Tak ja by som nenapísala … nechala by som sa jeho posnažiť a ak by nenapísal, bolo by to pre mňa znakom nezáujmu 🤷🏼♀️ … ale dnes už ženy “tolerujú” čokoľvek, tobôž v diskusiách na MK …
Ja by som nenapísala, po skúsenostiach ktoré mám. A ani by som neplatila ucet. Chlap má zostať chlapom, žena ženou.
Väčšina mužov nemá rádo taký názor, že všetko má robiť len muž a žena má prísť ku všetkému ako na podnose. Ver tomu, že keď urobíš niekedy aj taku maličkosť, že napíšeš niečo typu "ďakujem za dnešný deň, bolo to super", tak to pocítiš. Je to len jedna správa ale keď bude vedieť, že ti bolo s ním dobre, tak ukáže iniciatívu ak je normálny.
Keby to malo byť to pravé orechové, napíše ti ešte ani dvere na kaviarni poriadne nezatvoríš.
Ak má záujem a zaujala si napíše hneď do pol hodiny, ak nepíše skúsil a má ťa na háku tak kašli na to
@anonym_autor Poviem ti to z chlapského pohladu. Napíš mu prvá. Bude rád, že si sa ozvala pokiaľ má záujem. Ked ti na tvoju správu neodpíše, tak vieš, že to nemá zmysel.
Ja keď som bol naposledy s jednou von tak som jej písal a už som len čakal čo odpíše ale podľa mňa aj keď ty napišeš, tak ho potešiš, je jedno kto z vás to bude a zvlášť ak by si sa cítila fakt dobre, kľudne napíš 🙂
@anonym_autor Poviem ti to z chlapského pohladu. Napíš mu prvá. Bude rád, že si sa ozvala pokiaľ má záujem. Ked ti na tvoju správu neodpíše, tak vieš, že to nemá zmysel.
@slobodnyanonym napisala som , ze dakujem za prijemne stretko.. a on odpisal, ze sa ospravedlnuje, ze nenapisal hned , ze isiel este pozriet kamosa. A ze aj on dakuje moc a veri, ze bude aj dalsie stretko.
Ja by som nenapísala, po skúsenostiach ktoré mám. A ani by som neplatila ucet. Chlap má zostať chlapom, žena ženou.
@anonym_53437b ucet isiel zaplatit s tym nemal problem. Ale ja som mu dala potom polku, mne to je blbe na prvom stretku aby platil. Ved sme cudzi nic si nie sme
@anonym_autor pridám sa k chalanom. Kľudne mu napíš, poteší ho to 😃 ja som bol tiež vonku a keď mi prišla správa že stretko bolo super tak ma to potešilo že som mal celý večer úsmev na tvári
Nenapísal 5 sekundovú správu lebo išiel pozrieť po rande s Tebou ešte kamoša 🫣 amen …
@slobodnyanonym napisala som , ze dakujem za prijemne stretko.. a on odpisal, ze sa ospravedlnuje, ze nenapisal hned , ze isiel este pozriet kamosa. A ze aj on dakuje moc a veri, ze bude aj dalsie stretko.
@anonym_autor Super. Takže záujem má. Snad to vyjde. Držím palce.
@anonym_53437b ucet isiel zaplatit s tym nemal problem. Ale ja som mu dala potom polku, mne to je blbe na prvom stretku aby platil. Ved sme cudzi nic si nie sme
@anonym_autor Si super baba. Tiež by som chcel takú, ale som slobodný.
Cakala by som kým sa ozve ON prvý..som stará škola v tomto
Napisal, ze mal dobry pocit zo mna. A ze si zajtra piseme. Podla mna on si nebol isty, ci mi s nim bolo dobre. A preto nepisal, lebo sa nechcel vtierat asi

@anonym_autor podľa mňa tak ako je ro prirodzené, neviem či som niekedy riešila či mám napísať prvá. Asi možno keď som mala 15 rokov