Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ahojte aj Vam prajem krasneho Valentina 🙂 ❤
Krasneho Valentina prajeme❤🤰👶👦👧😘
Dievcata...valentinska navsteva ambulancie prenatalnej diagnostiky dopadla vyborne...vsetko je v najlepsom poriadku..babatinko je maly neposlusnik,ktory si nechce velmi nechat nazriet do tvare ;) ale pipika nam ukazal ..takze sprava dnesneho dna: cakame syna!!! Ma cez 10 cm a vazi 143g. A je nadherny ;) podla sona zaciatok 17tt
@kattky veď preto som napísala, že taký akurát, aby si ho dokázala v pohode aj vytlačiť 😅 no priateľ ide teraz so mnou v pondelok a prvýkrát bude pri niečom takom, ešte so mnou nebol, takže hádam bude mať tiež zážitok, ja určite budem mať, lebo ja som to naše malé ňuňu zatiaľ videla len na foto, lebo moja DR má obrazovku hneď vedľa hlavy, takže nevidieť, keď robí sono a teraz bude tam veľká obrazovka, tak sa teším..
Ahojte baby idem si po radu bojim sa mam bolesti dole pod bruskom na lavej strane som 16 tizdni neviem ci to je zle alebo nie dakujem
Môžem považovať za pohyby toto ? V noci som sa pretočila na bok a bolelo ma brucho na jednej strane a potom sa mi ulavilo, akokeby sa bábo otočilo inde. 🐙
Cez den cítim také škrabkanie zvnútra v okolí pupku. Mna to trošku a chvílu bolí, ako keby ma tam niekto škrabkal. 🐭
Mama hovorí, že to má byť také jemné, ako keď pláva rybka. 👶
:D
@slimstar jasne, to uz bude ono. Bude to coraz intenzivnejsie, takze o par dni uz nebudes pochybovat. Na zaciatku to nie je pravidelne. I niekolko dni to nemusis citit a potom i 3x intenzivnejsie a castejsie. Nas ma dnes svalovku, lebo vcera to trochu prehnal. Od 9 do 2hod sa vrtel.konecne i tatu kopol
@renulki tie bolesti su ako pri menzese alebo je to silna krcovita bolest? Ak je to taka mierna ako pri menzese a nesprevadza ju spinenie alebo krvacanie, tak by to malo byt z rastu maternice. Ak bude ta bolest intenzivna, zajdi za svojim gynekologom.
Caute baby som v 20 tom tyzdni a zatial som pribrala len 1 kilo neni to strasne malo? Normalne jem a ani mi nebyva zle tak sa chcem opytat ako ste na tom vy ?
@partishka uplne je to normalne teraz budes trosku viac priberat ako bude babo rast nemusis pribrat 20 kg optimalne je do 12 kg ale kazda zena je ina 😊
@partishka Ja od včera riešim niečo podobné, pribrala som 2,5 kg, som v 20 tt. Pri staršej dcére som priberala tak normálne 1 kg za mesiac. Toto ma znepokojilo, ale Dr. mi na to nič nevravel. Jem celkom dosť , aj sladkosti zjem ....tak neviem. Brucho má tiež dosť malé, ešte nikto z rodiny si nič nevšimol že som tehu. Vie to len manžel, a v robote.
Super dakujem baby tak ste ma upokojili bo uz som sa bala aby nahodou ze babo ma malo ked ja moc nepriberam 🙂
No ja s pribwranim teda problem nemam 😅 neviem ci plakat ci sa smiat .... Zatial 5kg a to som prve mesiace malo co jedla a vracala.No moje telo funguje..."nejes,ulozim na horsie casy" .....teda aj to malo, co som zjedla sa mi nalepilo na telo....neriesim...pri prvej dcere to bolo 18kg....ale furt som bola na tom lepsie ako moja mamina pri mne 30kg 😂 ale zas za 6mesiacov to slo dole amala vahu nizsiu ako pred otehotnenim....no ani sa necudujem,ved pri 2 detoch,panelak,otec stale prec,a tie stsre tazke kociare Liberty...vsade peso....a dnes kociar co najlahsi,do obchodu to je par metrov a aj to autom....esteze byvam na dedine,kopcovity teren a pojde to dole..dufam 😂
@partishka ja som takisto este nepribrala ani kilo a som v 19 týždni 😊A bruško mam úplne malinké
@piskotka99 stastna to tehulka.
Ale predpokladam,ze ani pred tehu si nemala problem riesit vahu....

@zuzacka16 no mam v papieroch z Ke tam napisane nejake divne slovo a vraj to znamena to zaostavanie na vahe. Ze je mozne riziko. Mala by som brat akesi lieky, ale moj doktor mi ich nepredpisal ze vraj zatial su nepotrebne ze sa uvidi na dalsom ultrazvuku cize zajtra