Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby,😂 kolkokrat si pustim ludovky,tolkokrat sa to male mrvi v brusku,cely den nic a teraz toto,to som si aj vcera vsimla.😂
@blondie257 ja som si dnes pospevovala a tiez ma kopalo asik nema rad ked spievam tak ako aj moj priatel 😀
@kattky namiesto babkinych pomocok skus posilnit panvove svalstvo. Skus Kegelove cviky a pod. Pomoze to aj pri porode, vediet, kt. Svaly treba pouzit.
@kattky ahoj, my sme narastli na 21 cm ale mame len 300g. I ked neviem ako to odvazil 😊. Tiez mame chlapceka, tak asi pojdem pomaly povyhadzovat tych 5 krabic s ruzovymi vecami.
@zuzacka16 on sa bude menit ku koncu ho uz budes mat este viac ... moze byt unik plodovej vody ale tej by bolo viac ako si myslis a pravidelne a je to ine ako vytok ... a ked kychces je normalne ze vytecie nieco po porode budes mat tiez tento problem lebo cely spodok bude oslabeny teraz babo tlaci na mechur neboj sa ale ked mas pochybnosti behni k dr onibti spravia test na plodovku
@gabrielita3 vsak ja to mam pravidelne kazdy den musim mat intimku 😂😂 fakt uz aj teraz babo tlaci na mechur?ja som myslela ze to bude az tak v poslednych mesiacoch a nie uz teraz v 5tom 😔
Dievčata, ešte sa chcem opýtať. Musím hlásiť na gynekologii.Ze mi na krcnom dali antibiotiká-akutny zápal priedušnice.A na endokrinologii lieky na štítnu.Ci stačí keď pôjdem 26.2 na poradňu.Ďakujem
@juliane126 tak moj malu spunt ma 20,2cm a 390g ze ma nadvahu a popritom na poslednej poradni mi bolo povedane, ze moze zaostavat na vahe. A tu teraz macko asik je z neho.
@ttami To aj mna občas boli,ale ináč pohode necítim sa ako tehotná))))).Pri synovy stále mi niečo bolo ,ale zas som bolo viac aktívnejšia teraz som taká spomalená ))))).
@kattky dobre sa mám už konečne má prešla tá únava ))))).ja som tiež poriadne pribrala 69kil mám nechápem však ani nejem toľko veľa ale vkuse dačo hľadám pod zub)))))).Moja váha bola 56kil.Uz mám niečo nakúpené ?ja som pozerala kociky bože toľko majú teraz kočíkou sú kazde take pekne neviem ktorý vybrať vôbec.bugallo som pozerala ale muzovy sa nepáči vobec ze príliš niszky.Tak nechám to na neskvor.Postielku sme kúpili a prebalovací bult.To nakupovanie má baví len keby,má neťahala vkuse cikat )))).
@ttami Dakujem.
@lilianna1xs my zatial saticky nenakupujeme. Budem mst nieco od sestry a nieco od kamosky no a samozrejme aj nieco nove. Zase tych siat uplnu kopu nechcem, lebo to nestihne vynosit. Kocik uz mame. Postielku sme doma mali a sestra mi dala novy matrac s kokosovou vlozkou. Ja do mesta ani nechodim, lebo teraz doma prerabame, tak musim tu byt keby nieco, lebo inak kazdy v praci.
6 hodin a mna z postele vyhnal hlad 😅 to sa mi uz dlho nestalo 😀 asi som mala malu veceru... 😝
@kattky To máš pravdu že sa neoplatí veľa šiat nakupovať .ja kúpila paru,som videla niečo pekne už som musela kúpiť.Ale kúpila som do Troch mesiacov ,podstate na leto. Na zimu zasa bude treba vadsie a fusaky teple do kociarika pozerám už teraz.Kocik si kúpila pekný videla som ho na fotke.
Dobre ránko baby. Poraďte prosím. Nejaká som chorá. Sople pomaly až po bradu- dávam si morskú soľ, no nič extra. Ale čo ma trápi je hrozná bolesť hrdla 😔 neviete o niečom co by som mohla používať na to? Soľ kloktať nemôžem, v momentez toho vraciam 🙄 ďakujem z rady babenky
@kchan tá morská soľ je nič do nosa, to vôbec nepomáha, keď tak si kúp detský Olynth alebo Nasivin, lebo budeš mať zapchaný nos a len sa trápiť..ak sa rada naparuješ, tak sa aj napar nad kamilkami, mne to vždy pomôže..a čo sa týka hrdla, tak kloktať by si mohla ešte šalviu, ale pozor nepiť ju a urob si cibuľový čaj či sirup..tiež je dobré dať na hrdlo buď husiaciu, kačaciu či bravčovú masť - normálne natrieť na krk, dať sáčok a na to ešte uterák a nechať to pôsobiť..držím palce v uzdravení 😉
@zuzacka16 veľmi pekne ti ďakujem 😘 tá morská soľ je naozaj o ničom, kúpim teda detský olynth. Aj ten cibulovy sirup si hneď spravím, babka nám ho ako deťom vždy robila a hrozne mi to chutilo tak snáď s tým nebudem mať teraz problém 🙂 aj ten zábal s mastou skúsim večer po práci. Mám to nechať celú noc, či len pár hodín? Cítim sa úplne mizerne, cez nos sa mi nedá dýchať lebo je upchaty a cez ústa ked dlho dýcham tak sa mi to hrdlo vysuši a bolí ešte viac 🤒

@blondie257 no ak vypijes vela vody tak to este aj pochopim no ja za den vypijem tak 2-2,5l vody co nie je nejak extra vela a niekedy chodim cikat aj kazdu hodinu a otravuje ma to lebo neviem ci to normal a ci sa mi zas mocak nevracia lebo ten som mala v 3.mesiaci chyteny..vsak to ze keby sme takto cikali v 8-9 mesiaci tak chapem ale teraz uz?potom to bude katastrofa 😀 co sa tyka vane tak my mame aj sprchovy aj vanu no do vane sa mi nechce 😂