Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kitty18
No a uz to zacina! Kolacik a suncicka hej? Esteze si to nepreklincovala nejakym acidkom abo kyslou kapustou 😂
..vies co zobrala som cortinu x3 pouzitu ale vyzera jak nova .. bezova .. s celou vybavou trojkombinacia este aj isofix zakladna a rukavnik, taska a neviem co este a este mi pribalili dve krabice veciciek pre babo
@kattky kamoska si objednala cez aliexpress pekný fusak aj zavinacku.Tiez musím pozrieť dačo.teraz zariaďujeme izbu potom budem riešiť vecicky.
@lilianna1xs
Tiez mam na aliexprese aj na amazone kadeco povyberane .. myslela som ze to bude viac vyhodne ..ale predsa len je to nieco lacnejsie ako u nas .. cely den nuram a pozeram kadeco. Je toho tak vela ze clovek by sa z toho zblaznil. Napriklad len taka vanicka .. no ako mam vediet ktora bude najlepsia? 🙄
Kocky o jakej zvyknete este v noci jest ak ste lacne ?🙂
@vierkadominik1 co si dostala hlad? Mne casto o jednej v noci skvrka v bruchu. Ale nechce sa mi vstat. Inak jem tak do 9. A ak som mala slabu veceru, tak ete nejaky ten chlebik sa i o 11 zmesti, inak mi tie pazvuky v bruchu budia babo a moc sa hybe 🙂
@juliane126 haha tak ak citis ze si hladna tak si daj nieco male a uz .no ja kedy ako akurat pred 10 min som zjedla 4 kocky čokolady🙂spat pojdem o 03:00:unamused:
Ja vecer uz ee..to by dopadlo pri mojej extra danej shopnosti rychleho priberania 😂
Ja vecer uz po tej 7mej nejem,ak ma nieco chyti tak si dam jablko alebo ovocie,ale priznam sa vcera som zhresila o 8smej,dcera varila vecer puding a som neodolala,ale to len v takej mini misticke,dcera si samozrejme dala,vecsiu misku 😂
@ssiska_1 vanicka,mne sa pri dcere neosvedcila velmi ta tvarovana vanicka,nevoslo mi dobre do toho lehatko kvoli tomu ze dno je male a boky oble,a sa mi to lehatko smykalo z boka na bok,kedze dno bol uzke a to lehatko tam nesadlo pekne.
Ja som si teraz povedala,ze kupim s rovnym dnom.A ideal je ak mas drziak vanicky aby si nemusela vydumovat kam tu vanicku umiestnis aby bola v tvojej vyske aby si sa nezohynala a neprisla o krize,chrbat.
@ssiska_1 No presne.Mne sa zdajú aj tie kociky take malé,pri synovy som mala tri kociky ))))).Vtedy sami zdali kociky vadsie no neviem.Si všetko zapisujem čo potrebujeme je to naraz veľa vadsinou keď idem do obchodu tak polku babičiek zabudnem ,teraz hľadám aj odsávačku,všimla som si že na ľavom prsníku mám takú malú bravavku tak si ju masírujem natahujem presne pri synovy som mala ten problém nechcel ľavý prsník kvôli bradavke ten umelý nechcel.)))).
@blondie257
No vidis to su vzacne rady ..mne sa na pohlad tie tvarovane kadejake futuristicke tvary pacia ale zda sa mi to neprakticke aj male ako hovoris .. nase mamy to zvladali v klasickych a co .. sme tu 😀
@lilianna1xs
Daj drahemu pomasirkovat ..sa bude tesit 😀
@ssiska_1 ja mam nastastie vanicku este po mne 😉 klasicka rovna a hlavne je velka lebo vela mamiciek sa stazuje ze tieto vanicky co sa vyrabaju su male a potom su deti pokrcene v nich... A pre mna je to teda velmi dolezita vec lebo my mame sprchovy kut takze ja som odkazana len na vanicku...
@lilianna1xs z ali aj ja objednavam sem tam. My izbu sme si prerabali minuleho roku v novembri. Nove steny, sadrokarton na strop a nova spalna, tak uz s tym mame pokoj. Veci pre babatko zatial neriesim mam este cas.
Dievcata pozeram ze vela z vas ma problemys mykozou tak vam napisem moje skusenosti mozno nieco z toho vam pomoze,pred niekolkymi rokmi som mala ja ten isty problem,ze furt som trpela svrbenim palenim a hrudkovirym vytokom,dr.mi furt dala nieco na to,potom.kontrolny vyter,de vysla nejaka bakteria klebsiela tak hned nato atb,potom hned nato mykoza a tak dokola,ma to stvalo,ale nikdy mi nepovedala,ze treba preliecit aj partnera,tak treba canesten masticku aj pre neho,prat pradlo min.pri 60stupnovej teplote,nejest sladke,vela jogurtov a acidka,zehlit pradlo,jest probiotika,a daju sa kupit aj zo spodu,a pocas liecby byt bez pohl.styku:confused:
@ttami vseeetko dodrziavam a furt ta pliaga sa vrati.....mne pomohlo mimo tehu antimykoticka dieta a detox
@kattky Ja myslím nábytok skriňu a komodu prebalovací pult a postieľku sme objednali bielu a ružové dekorácie.este regál hľadám ibaže regál nechcem otvorený kvôli prachu.vanicku mám už ja nedávam do neho žiadne lehátko malého som u baby okupala v lete umyvadle .)))).
@lilianna1xs ta potom dobre. My vanicku este nemame. Nechce sa mi chodit na nakupy.
Ja som akurat v piatok kupila detsku osusku,hebucku,ma krasnu farbu .....som neodolala 😇
@ttami ja som aj partnera preliecila a sj tak sa to vratilo☹ pred tehu som to obcas mala.....ale teraz uz tretikrat sa mi to vratilo na chvilu je pokoj a potom znova teraz mi dal maxmirror vag. tablety tak uvidim lebo doteraz som vzdy mala len nieco na obnovu flory
@gabrielenka u mna to iste,ale skus tie probiotika. ...mne aa vidi lepsie odkedy uzivam,nezabere hned asi po 2tyzdnoch uzivania boli badatelne zmeny
babyyy mam velke bolesti ako pri menštruácii aj ma picha zo spodu dala.som si magnezium myslite ze mam zavolat sestricke nech ma zobere radsej na vysetrenie ? ja sa nemozem ani pohnúť :o
@blcha123 a mas iba bolesti? Ja mavam take ked sa mi roztahuje maternica,ani sa pohnut ani vystriet
@blcha123 pobolievanie mám aj ja, teraz v noci som sa na to až zobudila, čo sa mi stalo prvýkrát a tiež niekedy ma ako keby bolelo aj zo spodu, dnes idem na morfo utz, tak uvidím či je všetko OK, ale ak to máš až tak, že sa ani pohnúť nemôžeš, choď normálne k DR, musí ťa vziať aj keď nie si objednaná
@blondie257 @gabreilenka ked ta mykoza sa hned vrati aj ked oslabeny organizmus teraz je to tehotenstvo☹aspon vyskusajte aj tie probiotika,sexujte s kondomom a tak,ine asi nezostava☹je to plaga ta plesen,mne napr.v januari vysiel vyter z posvy ok co sa posiela na kultivaciu a vyter z krcka co sa posiela na cytologiu tak vysiel masivny zapal,tak hned mi dr.predpisala macmiror,teraz uz oka,ale ta sranda je v tom,😕 ze len na krcku, ze kultivacia z posvy je oka
@blcha123 nechcem ťa strašiť ale ja mám teraz nariadený kľudový režim, nakoľko som tiež mala takéto bolesti a začalo ma tlačiť na kostrč a DR.povedala, že sa mi skrátil krčok,Takže magnezium,ležať a ak sa to do dvoch týždňov neustáli tak idem do nemocnice.Som 21 týždeň tak asi tak...

@piskotka99 čo som čítala, tak že v prvom trimestri sa to neodporúča. tiež rozmýšľam nad fajnym voňavým kúpeľom, ale neviem, neviem. u mňa je totiž fajnový kúpeľ veľmi horúci a to asi nie je moc vhodné. tak normálne teplá voda by mala byť ok