icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

laura1804
20. feb 2017

No dievcata, skoncila som v nemocnici, otvaram sa...drzte palce, nech sa to nejak zastavi, nech to zvladneme...este je to veeelmi skoro...

romi2
20. feb 2017

@ttami , veď to , ale snažím sa myslieť pozitívne, ďakujem za podporu, už sa teším na jar tak keď to slniečko zasvieti už bude fajn...

romi2
20. feb 2017

@laura1804 joj...som na tom podobne ...ktorý si týždeň?Myslíš , že ťa budú zašívať?

olylili
20. feb 2017

@laura1804
@romi2 bože dievčatá držte sa držím vám prsty to ste mali aj nejaké ťažkosti? Bolesti?

romi2
20. feb 2017

@olylili trošku viac som behala ,upratovala a stresovala v robote, cítila som tlak zo spodu ale myslela som si, že to tým, že rastie maternica ...malý začal kopať trochu viac a keď už ma boleli aj kríže a pichalo ma zospodu už som tušila...tak si ležkám doma a vegetím...teraz je mi fajn, je to naozaj o tom kľude

olylili
20. feb 2017

@romi2 ach jaj ja sa tiež neviem zastaviť a premaham sa niekedy lekár mi povedal že sa mám zbrzdiť len ako pri dvoch deťoch....tak len pekne oddychuj 😉

laura1804
20. feb 2017

@romi2 ked nepotratim do piatku a stabilizuju ma, tak asi hej, to by bol ten lepsi pripad...
@olylili nemala som bolesti, ja som cele tehotenstvo v strese, bo ma furt daco boli aj picha, a nechcela som byt hypochonder, ale mala som cely piatok taku depku, zly pocit, tak som sla na pohotovost na kontrolu a tam ma hned nechali, ze som uz otvorena minimalne na prst, nesmiem vstat z postele a musim cakat...je to stresujuce...

olylili
20. feb 2017

@laura1804 ešte že ti to intuícia napovedala a podchytilo sa to...to ti verím že je to stresujúce držím prsty nech sa to ustáli a drobec ostane kde má byť 🙏

blcha123
20. feb 2017

ďakujem nakoniec som isla k doktorovi ale cakam tu uz dlhooo konecne mi zobrala knizku uff tocaky hlavy mam riadne dufam ze mimčo bude v poriadku a mne daju len lieky nejake... :( pptpm dám vedieť ako som.dopadla lebo sa uz pasujem s bolestami tyzden ale toto je asi najviac co ma bolelo

sonulcicka
20. feb 2017

@blcha123 držím palce mooooc, určite daj vedieť, ako sme dopadli. Ale môžem za všetky dievčatá napísať, že Vám držíme palce 🙂

ttami
20. feb 2017

@laura1804 drzim siiiilnooooo palce,aby to dobre dopadlo😉

shannonldy
20. feb 2017

@laura1804
@blcha123 Dievcata, drzim paste, nech vam to dobre dopadne! ❤

blondie257
20. feb 2017

Babenky drzte sa vsetky,nech to dotiahneme vsetky v zdravi az do konca

kattky
20. feb 2017

Kocky. Silno vam vsetkym drzim prsteky. A aj drobcom nech su v poriadku. Dajte info potom co a ako ste dopadli.

blcha123
20. feb 2017

@romi2
@ttami
@zuzacka16
@blondie257 dufam ze som všetky označila ... ďakujem ja som nakoniec isla k doktorovi som aj pri bolestiach zabudla ze som pisala na konik 😁😁 vysetrena som babo sa ma dobre a zavreta som takze ma nemal.dovod poslať lezat na infuzie odisla som s magneziom a kludovy rezim nastavit mam ale ten ja uz mam tak neviem ako sa da viac oddychovat ale hlavne ze sme v poriadku a ja musim zvladnut bolesti 🙂)

blondie257
20. feb 2017

@blcha123
Som rada,ze ste v poriadku 🙏 a bolesti zvladnes..sme silne zeny ... Zvladneme najhorsiu telesnu a zaroven tu najkrajsiu bolest v zivote zeny,ktora je darom priniest na set to najkrajsie a najcennejsie...dalsi zivot z lasky z nas ❤

kattky
20. feb 2017

@blcha123 chvala bohu ze to nieje nic vazne. Lepsie ist zbytocne k lekarovi, ako neskoro.

blcha123
20. feb 2017

@blondie257
presne ako píšeš aj psychika robi svoje pokial viem že je všetko ako má byť aj tie bolesti sa mi zdajú miernejšie 🤰 pre 👶 urobim všetko na svete :3

kattky
20. feb 2017

@zuzacka16 duso moja no co ako sa mas? A ako si dopadla na tom morf.ultrazvuku? Podaj cim skor info o sebe uz som nedockava 😅

blcha123
20. feb 2017

@kattky veď práve len ja a k doktorovi to uz musi byt naozaj cosi zle aby som isla... ale netreba hazardovat v tomto pripade 🙂

blcha123
20. feb 2017

@laura1804
dufam ze vam všetko dobre dopadne🙏

kattky
20. feb 2017

@blcha123 tak veru. Mslicke je teraz najdolezitejsie.

lidka1992
20. feb 2017

Ahojte baby 🙂 citam ze tiez mate nejake problemy.. ja som zacala minuly tyzden spinit a tiez uz musim len lezat ☹ tak vam drzim vsetkym palce, urcite to vsetky dame ! ❤

lyly11
20. feb 2017

@laura1804
@blcha123 držím palce mamičky... Verím že to dobre dopadne len hlavne kľud a pozitívne myslenie 🙂)) verím že všetky to zvládneme a budeme sa tešiť z lások našich 👶

ttami
20. feb 2017

@blcha123 som rada ze aspon jedna dobra sprava😉a ze vsetko je oka,ja tiez sa bojim dr.tam,k nim idem tak nerada a,aj to az ked je najhorsie😒

kitty18
20. feb 2017

Dievcata chcem sa spytat, ked ste zacali citit babatka ("steklenie") kedy asi prisiel prvy ozajstny kop? Viem ze to je individualne ale celkom ma to zaujima... Dakujem 😉

jance333
20. feb 2017

@kitty18 také prvé nenápadné štuchance som zacítila asi po skončení 18tt. to som si ešte musela pritlačiť ruku na brucho, aby som cítila a naozajstné kopance teraz už asi týždeň. už je to aj vidieť zvonku, keď sedím alebo ležím 😇 nádherný pocit

olylili
20. feb 2017

@kitty18 prvé šteklenie pri každom v 14tt a poriadny kop v 16tt som útlej postavy a bábätká mám 4-kilove

ninkamamka
20. feb 2017

Mamicky, mate skusenosti s bolestami zubov? 🤐 sme v 20tt zajtra pojdem k zubarke len neviem co mam cakat do rana 😒 viem ze sa moze uzivat paralen ale viete v akom mnozstve? Ja som paraleny neuzivala lebo mi vzdy boli slabe na bolest.

ninkamamka
20. feb 2017

@kitty18
Ja som necitila ziadne steklenie 🙂 u nas to bolo stuchanie a to doslova ako keby ma provokoval 😀 hlavne vecer ked si lahnem unavena, spokojna ze sa natiahnem tak zacne stuchat 🙂 intenzivne je to len od 20tt. Svokra povedala ze je lenivy po tatovi 😀