Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 ja mam taketo bolesti casto a doktor mi povedal, ze je to sposobene rastom maternice a vsetkeho okolo. Plus som mala operaciu, takze mozu byt aj nejake zrasty. Neboj, urcite je to OK 😉.
@renimac tak ja som pri prvom potrate absolvovala kyretáž,tak možno že je to aj tým. Snáď to nič vážne nebude. Ďakujem za podporu 🙂
@jarunka102 no vidis, kludne aj toto moze robit sarapatu a pritom babatko je v poriadku. Ale rozumiem Tvojim obavam, mna operovali kvoli mimomaternicovemu a tiez som teraz niekedy vyplasena. Ale este nas bude vsetko boliet viac 😉.
@jarunka102 ja tiez brutal bolesti niekedy mam dokonca take, ze ani chodit nemozem. Dam si magne alezim. Potom to uz prejde.
@renimac
@jarunka102 tak hadam je to tym zvacsovanim maternice mne to DR tiez dnes povedal lebo som bola na morfologickom utz no krcok mi nepozeral ten mi moja DR minuly tyzden pozerala a bol OK..dnes prvykrat som si dala magne B6 uvidim co to spravi
Boooze poslednu dobu by som vzdy vsetko sladke jedla. Co mam robit ☹
@jarunka102 ja tiez dnes prvykrat som si dala magne a lezim ale len do rana zajtra idem do prace..tak si drzme palce teda 😉
@zuzacka16 tak ja som na rizikovom,takze mozem lezat kolko chcem...a od zajtra aj budem,nech sa to da dokopy 🙂 a drzim ti palce,nech to v praci zvladnes 🙂
@jarunka102 aha tak to ti v dobrom zavidim 😉 dakujem a napodobne zelam aby si bola coskoro fit a ked nie fit tak aspon aby sa nic zle nedialo
@zuzacka16 ja by som.isla mne kontroloval.krcok 13dni dozadu bol zatvoreny ale nerobil sono... dnes urobil aj aj preisotu nasadil magnezko 3x denne pravidelne a ked nezaberie dôjsť este skor ako mam ist na poradňu tak počkám tyzde a uvidi sa zatial som rada ze sa viem pohybovať i ked mam bolesti :( tak hadam bude vserko aj u teba v poriadku
@blcha123 ved ja som mala dnes sono a velke kontrolovali sa vsetky organy a tak a mala je v poriadku nastastie..magnezium som si dala aj ja dnes prvykrat tak uvidim co to urobi..ja nemam zas nastastie take problemy ze by som sa hybat nemohla..praveze vtedy sa mi to ako keby povoli..uvidim co to spravi ked nebude lepsie isto pojdem k DR
@blcha123 tak ale on ma pozeral cez brusko a nekontroloval krcok takze pochybujem ze videl ci sa otvaram lebo to nebol moj DR..vsak dnes som si dala dam si aj zajtra no ja mam magne B6 a to brat raz max dvakrat denne viac sa neodporuca..uvidim ked nebude lepsie za par dni pojdem..za to nic nedam 😉
@zuzacka16 mne ked sa snivalo s dietatom, tak vzdy to bolo dievca. A dnes bol u nas brat s priatelkou tak ra mi povedala, ze sa jej snivalo somnou, ze som porodila dievcatko 😀 aspon v snoch to je dievca. Ja si aj tak budem ista na 100% az ked sa narodi 🙂 aj ked mi to je uuuuplne jedno co to bude
@jarunka102 vsetke co sme tu to dotiahneme do konca verim tomu 🙂 len treba pozityvnu mysel 😉
Nooo baby oproti vam ako pozeram ja mam na 21tt celkom dost male brusko ☹

@nenuska25 ahoj, aj my sme dopadli super na morfe 🙂 máme potvrdeneho chlapčeka😍 tentokrát svoju výzbroj ukázal v plnej paráde 😂 tiež je o pár dní väčší a váži 338g 😀 ked nám ho doktor chcel odfotit tak sa najprv schovaval za ručičky ale potom sa nad nami zľutoval, ako keby zamaval ručičkou a dovolil nám jednu foto ❤ môj chrustik, najdôležitejší chlap v mojom živote 👶