Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ninkamamka @olylili @jance333
Dakujem za odpoved ... Ja pohyby citim od 16tt a este sa mi nejak nezda ze by poriadne kopala stale len to steklenie... Sem tam mozno sa mi zdalo ale to uz podla mna si namyslam.... A tatino uz ziarli 😂😂😂
@kitty18 ja Som začala cítiť tak v 18 tt a asi od 20 tt uz kope 🙂
@kattky tak moja uz som doma..nastastie vsetko v poriadku aj velkostou aj vahovo akurat placentu mam vzadu a trosku nizsie no nezasahuje do krcku a povedal ze mala by ist casom vyssie..no nemam ziadnu foto lebo povedal ze na 3D/4D je este male ze lepsie prist medzi cca 24-28tt ak chceme..no bolesti mam furt a povedal ze to je rastom maternice ze si mam kupit magnezium a ked nezaberie tak ist k DR lebo ze moze hrozit potom predcasny porod ci potrat tak ma potesil teda ☹
Babenky caute,pridavam sa ku Vam ...termin mam 22.7 🙂 ja pohyby citim asi uz tyzden ...ale zda sa mi ,ze stale len na lavej strane 😒 cakam sice druhe babatko,ale uz je to 10 rokov co som bola tehotna,takze uz si to velmi nepamatam ...
@blcha123 tesim sa s tebou ze si dobre dopadla..ja som bola dnes na morfo utz tiez male je v poriadku no bolesti mam stale a DR povedal ze to je zvacsovanim maternice no nepozeral ma ako mam krcok lebo to nebolo na to zamerane..tiez si mam dat magnezium a ked to neprejde ist ku svojej DR..u nej som bola minuly tyzden a krcok som mala OK tak neviem ci mam zajtra ist 😔
Idem asi radšej k Vám 🙂. Vy tu máte už také krásne bruška a v junovkach sú baby, čo nemajú ešte žiadne 😲.
Pred týždnom ma bolelo podbruško a dnes kríže, aj vy máte takéto občasné prejavy ? Ja idem na morfologický 1 marca, už sa teším. 🙂
Ahojte.Čítam,že tu riešite krčok a ja tiež začínam mať bolesti v krížoch,v podbrušku a tiež také pichanie zo spodu...vzala som si dnes Magne B6,ale som trošku nesvoja,či to nebude to skracovanie krčka alebo otváranie...snáď nie :-/...manžel mi vraví,nech na to nemyslím,ale dá sa to?Tak uvidíme no...držte sa.
@jarunka102 ked take nieco citis, tak jedine to magne a a lezanie pomoze. Ak by to do zajtra nepreslo, tak chod k lekarovi.
@kattky Ano ležím a určite to nebudem naťahovať,ak by sa to nezlepšovalo...nechcem riskovať a prísť o ďalšie bábo 😢
@jarunka102 dufajme ze vsetko bude ok,ze je to len tou rozsirujucou sa maternicou a je velmi tazke nemysliet na zle veci,lahko sa to hovori,ale tazsie kona☹
@jarunka102 uz si prisla o jedno? To mi je luto. Tak ak dozajtra to neprejde urcite chod k lekarovi. Ja tiez som uz raz potratila ale v 5tt.

A bruška máte aké?🤰