icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

momi86
21. feb 2017

@lili_1 z toho si nic nerob,,ja mam tiez :( raz sa naplno ukaze,urcite :D

zuzacka16
21. feb 2017

@nenuska25 moja ale on mi len povedal, že placentu mám nižšie a vzadu, ale že nezasahuje do krčku, čo je fajn ale o krčku nič nehovoril, to bol taký lekár, že nechcela by si ho mať 😕 akoby to nasilu robil, za 8 minút nás odbil, takže asi tak..určite mi to nemeral..

zuzacka16
21. feb 2017

@kattky tak uvidíš, či to nakoniec dievča nebude 😅 ja aj tak budem kupovať neutrálne veci, lebo ako píšeš, 100% istota bude až keď sa to narodí 😉

zuzacka16
21. feb 2017

@blcha123 tak mne moja DR hovorila naposledy, že dobré je to magne B6, tak som si ho aj kúpila, kázala mi dávať si raz denne a že keby nepomáhalo, tak 3krát denne, no včera mi lekárnička povedala, že max 2 denne, tak neviem..včera som si ho dala a v noci sa dobre vyspala, pohoda, no teraz začínam cítiť pomaly zas mierne pobolievanie, takže poobede si zas dám..ale asi vo štvrtok pôjdem k DR, robí poobede, tak by som tam skočila pre istotu..

zuzacka16
21. feb 2017

babule aj vy sa dnes cítite ak mechom ovalené? ja od rána tak, ale to bude asi tým počasím, lebo tu prší ak besné u nás a trochu ako keby ma motalo 😕

gabrielita3
21. feb 2017

@zuzacka16 aj ja mam nizko placentu a vzadu vcera som mala sono a mavam aj akoby krce v podbrusku a aj krize ma bolia dr mi povedal ze nemam nic dvihat tazke a namahat sa a ze inak je to v poriadku ... a my budeme mat chlapca na 100% 🙂

podobova15
21. feb 2017

@gabrielita3 ja mam tento istý problém, tiež mam nízko placentu a mávam tie kŕče. Tiež mam kľúčový režim, ale uz je to lepšie.

gabrielita3
21. feb 2017

@podobova15 ja sa snazim viac oddychovat ale pri mojej dcere sa to neda stale dufam ze to bude v poriadku krcok mam uzavrety a ani sa neotvaram

podobova15
21. feb 2017

@gabrielita3 ja tak isto neotvaram sa aj krčok je ok, len ta placenta. Doktor povedal že to neni nic vážne, tak mu verím. A este sa to môže upraviť. Tak dúfam že to bude v poriadku 😉

zuzacka16
21. feb 2017

@gabrielita3
@podobova15 ženy potešili ste ma teda, lebo ja to mám tiež a včera som mala morfo utz a tiež mi DR povedal, že je to zväčšovaním maternice, že si mám dávať magnezko a keď to neprejde, tak ísť k svojej DR, no krčok nepozeral, tak asi pôjdem pre istotu vo štvrtok k DR svojej, aby som mala istotu..a inak @gabrielita3 vieš čo som sa bála ohľadne tej plodovej vody, tak mám ju v norme, včera mi to povedal, až taký kameň mi padol zo srdca 😉

gabrielita3
21. feb 2017

@podobova15 ano aj mne to povedal ze ked bude maly rast tak sa vytiahne vyssie ...

gabrielita3
21. feb 2017

@zuzacka16 no vidis to som rada neboj ona vie kolko ma byt aby babo bolo ok ... ked zajdes dr budes mat istotu aspon drzim palce

zuzacka16
21. feb 2017

@gabrielita3 však áno strašne som sa potom tešila..však uvidím ako mi bude do štvrtku, budem si dávať magnezko 1krát denne a uvidím, čo to spraví..teraz som si pýtala aj úpravu prac.doby v práci, lebo 8 hodín je už pre mňa veľa tu byť, strašne ma potom bolia kríže, kostrč..aj tebe držím palce, nech to všetky zvládneme, tak ako máme 😉

gabrielita3
21. feb 2017

@zuzacka16 to by som ani ja nevydrzala to ti verim ... dakujem ... jasne ze zvladneme 😊

podobova15
21. feb 2017

@zuzacka16
@gabrielita3 tak držím palce dievčatá nech sa Vám ďalej darí aspoň tak dobre ako doteraz 😘

gabrielita3
21. feb 2017

@podobova15 dakujem aj tebe 😊

zuzacka16
21. feb 2017

@gabrielita3
@podobova15 nápodobne všetkým želám, nech v júli sa tu pýšime svojimi malými ratolesťami 👶 a gratulujem ku chlapcovi @gabrielita3 ja som chcela dievča a priateľ chlapca, no pipíka včera nevidel, tak snáď bude malá Timea 😉 @podobova15 a ty už vieš, čo čakáš?

gabrielita3
21. feb 2017

@zuzacka16 my uz dievca mame takze chlapec je super muz sa tesil ze ma nasledovnika 😊 u nas na celu obrazovku rozcapil nohy hned som povedala ze cely otec 😂😂 timea je krasne meno ja mam Miu

zuzacka16
21. feb 2017

@gabrielita3 aha tak to vám teda krásne vyjde, to je super mať takto do páru 😉 no tak malý sa už chce ukazovať od mala 😅 Mia je tiež nádherné meno, to je aj v našom kalendári?

gabrielita3
21. feb 2017

@zuzacka16 mala sa hanbila stale ritkou otocena a tento drobec uz takto 😂 ano je meniny ma 12.9.

kchan
21. feb 2017

@gabrielita3 dcérka má nádherné meno 🙂 tiež som chcela Miu keby to bolo dievčatko, no keďže to bude chlapček bude to Alexander po ockovi 😍

podobova15
21. feb 2017

@zuzacka16 chlapec asi Jakubko. 😍

gabrielita3
21. feb 2017

@kchan dakujem 😊 jej to meno uplne sedi 😊 alexander je tiez pekne my budeme mat Janka po tatovi

nenuska25
21. feb 2017

My sme sa rozhodli asi pre Matiasa nakoniec 🙂

kchan
21. feb 2017

@nenuska25 to je tiež veľmi pekné meno 😉

nenuska25
21. feb 2017

@kchan nooo tak este rozmyslame stale ale ja som naklonená k tomuto menu, aj keď jeho otecko by chcel meno po nom....tak uvidime, možno sa zlutujem hahaha :D

nenuska25
21. feb 2017

@kchan a Alex je mega kraaaaasne! Nad tým sme tiež rozmyslali.....

olylili
21. feb 2017

Jeej vy tu už preberate mena ja mám len pre dievčatko Amélia pre chlapca nemame vôbec ani pri jednom som nemala 😊

zuzacka16
21. feb 2017

@olylili no my pre dievča máme a bolo nám včera potvrdené, že by to malo byť dievča, tiež chlapčenské ešte nemáme, ale tak musíme aj pre istotu tiež nejaké vybrať 😅

olylili
21. feb 2017

@zuzacka16 veď to len mne tie pre chlapca nejak žiadne nevonia 😀