icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
21. feb 2017

@olylili tak to sme asi na tom rovnako 😅 dievčenských som mala dobre že nie celý zoznam mien popísaný a chlapčenských len pár 😅 a už vieš, čo čakáte?

olylili
21. feb 2017

@zuzacka16 ešte nie idem 6-teho na morfo. tak sa hádam ukáže ale cítim sa uuuuuplne rovnako aj chute ako pri mojich kočkach 😀

lili_1
21. feb 2017

@kattky snad narastie pekne aby bolo vidno lebo je to uz blbe ked mi povedia a kde mas brusko...no haha...

zuzacka16
21. feb 2017

@olylili aha no ja som bola včera a taká som bola rada, keď povedal, že pipíka nevidí 😂 ale nejdem sa na to 100% spoliehať, to bude až po pôrode 😂 čiže už 2 dievčatká máš? no to bude doma potom babinec, ak ďalšie dievča 😅

zuzacka16
21. feb 2017

@lili_1 neboj sa, ja tiež ešte nemám to pravé tehu bruško, postupne rastie..aspoň ti nebude ani mne tak zavadzať 😅

lili_1
21. feb 2017

My sne pre dievcatko mali vybrate Veronika po mojej babke ale kedze je to chlapec tak sa vadime 😅 ja chcem aby mal po priatelovi Matej ale on ani pocut o tom lebo on chce Pavla a toho zas nechcem ja lebo je to 29.6. blizko terminu 😒 tak bud este Tomas alebo uz neviem 😀 😕

lili_1
21. feb 2017

@zuzacka16 aspon to 😀 ale zato fucim ako parna lokomotiva ked idem hore po schodoch alebo do kopca potrebujem vyjst aby som sa do panelaku dostala 😀 a najnovsie uz aj ked dlhsie rozpravam 😂 😂

zuzacka16
21. feb 2017

@lili_1 fakt? to ja ešte nie, no teraz ma akosi začal žalúdok pobolievať a to som ešte neobedovala, ktovie čo tam tá malá robí, asi sa hrá s kadečím 😅 my bývame tiež na treťom poschodí bez výťahu, takže už to nejde tak ľahko hore po schodoch 😅 koľko si pribrala, hm?

olylili
21. feb 2017

@zuzacka16 tatko bude ako kráľ tri princezny😀 aj by sme chceli dievčatko nič by som ani kupovať nemusela keď bude chlapec tak všetko od základu lebo mám všetko ružové 😀

lili_1
21. feb 2017

@zuzacka16 zaludok ja mam nastastie v pokoji staci ze krize ma bolia kedze mam kratsiu nohu a preto krivu panvu tak teraz v tehu bolia este viac 😢 a co to bude neskor...au...
Noo pred tehu som mavala 65kg ale v druhom mesiaci som mala crevnu virozu tak kilo islo dole ale uz som sa predbehla 😀 aktualne mam 66kg 😀 snad to nepojde rapidne hore ze skoncim na 100ke 😂

zuzacka16
21. feb 2017

@olylili no veru ako v tej rozpravke 😉 tak to by bolo fajn dalsie dievca ked mas aj veci vsak uvidis..hlavne aby bolo zdrave 😉

zuzacka16
21. feb 2017

@lili_1 vsak ja doteraz so zaludkom tiez nic to az dnes trochu asi sa nejak cudne ulozilo..krize aj mna niekedy aj vsetko dole pobolieva lebo sa vsetko zvacsuje..ja mam minus 1kg ako pred tehu a stale si drzim 😉

kchan
21. feb 2017

@nenuska25 tak mne chlap už na začiatku vzťahu povedal že ak raz bude mať syna, chce aby sa volal po ňom 😀 tak som sa rozhodla že mu vyhoviem, ale v podstate sa mi to meno tiež veľmi páči, len dúfam že ho nikto nebude volať šaňo 🙄🙈

kattky
21. feb 2017

@zuzacka16 unas snezilo jak nepevne. 5cm snehu napadalo. A teraz prsi. Sama capkanica. A tak aj ja iba neutral veci budem kupovat. Zatial nic neskupujeme.

kattky
21. feb 2017

@lili_1 tak ja kebyze ty co nevedia ze cakame babo, tak by ani nepovedali, ze som v tom. Aj som trochu rada, lebo tu su taky u nas zavystlivy ludia v dedine ze az. Aspon nerobia pletky a neohovaraju, lebo tu sa vzdy staraju o druhych a nie o seba

ssiska_1
21. feb 2017

Ahojte dievcence. No nevysli nam najlepsie testy z krvi BS 1: 150 a lekar ma poslal na vysetrenie do genetickej ambulancie ale som z toho uplne zblbnuta lebo na poziadavke je napisane prosim o geneticke vysetrenie a teraz neviem to mna? Ci bába ci o ake vysetrenie. Mate s tym nejake skusenosti? Viete odporucit nejaku ambulanciu Ba, Tt? Dik moc.

blondie257
21. feb 2017

@kattky to vsade na dedine tak, moja vyhoda,doma na konci dediny a prechadzky robim na polnu cestu smetom do druhej dediny,kde ma nikto nestretme ta mam svaty pokoj,nakupy robim v meste,takze mam klud....a susedov mam len jednych

Baby ja ked citam,ze daktore ani nepriberate,ta mam depku az z toho..na mna sa imineralna voda lepi ☹

kattky
21. feb 2017

@blondie257 Tak my susedou tiez moc nemame. Jednych ale ty su zlatucky. Ich dcera tiez je tehotna a bude mat malicke v juni. Ked idem k nam do potravin na nieco co je raz za cas, tak poviem ze mam volno ked sa pytaju, alebo poviem ze mam inu smenu. Inac na nakupy tiez chodime do mesta

romi2
21. feb 2017

@ssiska_1 ahoj,genetická poradňa urobí taký rodokmeň rodiny tvojej a mužov a zisťujú sa choroby v rodine, konzultáciu je nutné urobiť nakoľko sa dozvieš akým spôsobom sa stanovuje skóre a čo všetko sa dá zistiť v prípade, že budeš chcieť pátrať či je všetko v poriadku.Ak ťa to trošku ukľudní aj mne vyšlo 1:50 a mám zdravú dcéru.😉

ssiska_1
21. feb 2017

@romi2
Ahoj Romi. Dakujem za odpoved. Ale my rodokmen mame spraveny. Geneticke vysetrenie sme si s manzelom dali robit pred IVF a vsetko bolo OK. Dokonca mame aj geneticky vysetrene embrio pred vkladom a tiez bolo OK. Takze fakt neviem co s tou genetickou ambulanciou. Skor by som sla na geneticky ultrazvuk len neviem kde to robia.

katie23
21. feb 2017

Ahojte dievcata. Chcela by som sa spytat co uzivate na bolesti hlavy v tehotenstve. Hlavne ma boli hlava v takom hmlistom skaredom pocasi...uz neviem co dneska zo sebou...od rana lezim a len ma boli hlava a mam zavraty....

podobova15
21. feb 2017

@katie23 paralen iné by sa nemalo

katie23
21. feb 2017

@podobova15 A nevies ako mozem casto?

katie23
21. feb 2017

Riesil niekto aj migreny v tehotenstve? Ja som nikdy nemala bolesti hlavy. Pre mna to je nove...predpokladam, ze su to migreny...

podobova15
21. feb 2017

@katie23 v lekárni mi povedali že dve za deň kľudne. Poznám to tiež na veľmi boli hlava. Ale ja som si na sebe odsledovala že mi stačí polovica a dám si radšej kávu ako tabletku.

kattky
21. feb 2017

@katie23 mna tiez bolela hlava velmi. Objednala som si tlakomer z netu. Hned na dalsi den som ho mala. Pokial mam vysoky tlak, tak zoberiem magne. A ked nizky, tak pijem viacej cistej vody a hlavne vacsie mnozstvo naraz, alebo vypijem slabsiu kavu. Nakolko ja kavu nepijem, tak mi vzdy pomoze. A ked by uz nic z teho nezabralo, tsk posledna varianta je paralen.

map0007
21. feb 2017

@katie23 ja som nachladena a dr.gynekologička vravela ze mozem na bolesť paralen 3 x jednu tabletku.Ale momentalne uz beriem antibiotika na akutny zapal priedusnice.

yulliette24
21. feb 2017

ahojte, dnes som bola na 3D a strašne mi doktor tlačil tou sondou či čo to je na brucho až som skákala, ale tvrdil,že malému tým neubližuje len že inak by nič nevidel, neviem či preto, že som trošku obéznejšia alebo je to normálne, citlivka nie som a nikde som na nete nenašla, že by sa na to niekto sťažoval, inak bol pán doktor veľmi zlatý všetko komentoval, vysvetlil a ja som sa ho mohla na všetko pýtať a všetko bolo ok len sa nechvcelo malé otočiť a by mohol skontrolovať ešte chrbátik, obličky a poriadne pohlavie. napíšte prosím svoje skúsenosti a postrehy Ďakujem

slniecko323
21. feb 2017

@yulliette24 pri vacsej tukovej vrstve je zhorsena viditelnost, preto musel pritlacit viac ako u inych pacientiek.

zuzacka16
21. feb 2017

@yulliette24 ja som bola vcera no morfo utz a tiez mi tou sondou dost tlacil ale to preto lebo som plnsej postavy..inak vsetko ostatne OK 😉