Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ahojte tak v poradni vsetko OK 🙂 maly je velky presne na 21. tyzden 😇 ...noo az na tu krv v moci ako stale ☹ zobrala mi zas stery tak cakam na vysledky...minule mi uz dala antibiotika v prasku ale nepomohli... Dufam ze to nerobi daku neplechu ☹
Ahojte a dari sa Vam spať "správne" teda na ľavom boku hlavne,kvôli dolnej dutej žile, ja sa stále zobudím na chrbte aj tak.
@yulliette24 ja zaspávam na chrbte a potom asi miliónkrát mením polohu počas noci. ale väčšinou ma to ťahá na ľavý bok, to je pravda. ani som nevedela, že to je ten "správny" bok, som si myslela, že pravý 😀 ale strašne mi chýba spanie na bruchu, hlavne, keď nemôžem zaspať 😀
@yulliette24 ja iba na boku spim. Na chrbte nedary sa mi zaspat to by som asi prisla o krize. Ale z boka na bok sa prehadzujem nie pregulavam.
Poradim intimky je to bio bavlna jessa natural v dm su super nosila som ich aj v prvom tdhotenstve aj teraz lebo ten vytok je katastrofa
Ja vytoky nemam vobec...
Mna ta mykoza stve....
Dnes som bola na poradni,krcok ok,tlak vysoky klasika...akurat ma strasne boli jazva po cisarskom,a to bude tym roztahovanim zrastov a musim ist na sono pecene a zlcnika,lebo ma boli pod pravym rebrom,takze rano odber pecenove testy a o 10tej morfo utz.
Tripple testy su v poriadku
Babenky,tie co ste boli na tom morfo utz,na co sa lekar/ka zameriavali?
A este ste sa pytali na nieco ci len uzivali pohlad na mimi ? 🙂
@blondie257 ja som bola v pondelok na tom morfo a pozeral komplet babo teda hlavicku mozog ocka rucicky nozicky chrbticu mocovy mechur oblicky srdce no vsetko proste..vahu velkost aj pohlavie nam povedal..
@blondie257 nám tiež všetko popozeral tak ako @zuzacka16 . Odmeral stehennu kostičku, obvod bruška, hlavičky atď..
Tehulky 16.3 idem na glukozovy test uz mate aj vy termin?
@vierkadominik1 ja idem 20.3. tiez na ten glukozovy
@kchan ak ma krcok 42 mm, tak je to vyborne ;)
@vierkadominik1 mne este vobec nespominali ten glukozovy test. No myslim si, ze ked pojdem 8.3. na poradnu, tak mi uz povedia aby som sa isla objednat.
@ashley31 ja mam tiez stale vytok, sem tam ma to aj pali uz dvakrat mi doktor robil kultivaciu dvakrat bola negativna tak ja uz neviem co mam robit☹lebo netusim z coho to mam
@gabrielenka vytok je uplne normalny v tehotenstve pokial nesvrbi nepali je to ok ja som mala aj v prvom aj teraz je to neprijemne ale treba vydrzat
@gabrielenka mne dr povedal,ze sa mam vyhybat verejnym wckam taze asi tak 🙂

@jance333 ono sa vzdy rodi trosicku viac chlapcov, len dievcata ziju dlhsie, preto je na svete viac zien. A teraz, ked sa da uz velmi skoro urcovat pohlavie, je pomer dokonca 105(chlapcov):100, lebo aziati, kt. Je najviac, uprednostnuju chlapcov, kedze dlho mohli mat len 1 dieta.
Ked sa narodila dcerka, tak vsetkych mojich 6 sesternic tiez malo dcerku. Rok predtym, mali vsetky moje zname chlapca. Ale to bola len nahoda urcite.