icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
22. feb 2017

@jance333 ono sa vzdy rodi trosicku viac chlapcov, len dievcata ziju dlhsie, preto je na svete viac zien. A teraz, ked sa da uz velmi skoro urcovat pohlavie, je pomer dokonca 105(chlapcov):100, lebo aziati, kt. Je najviac, uprednostnuju chlapcov, kedze dlho mohli mat len 1 dieta.
Ked sa narodila dcerka, tak vsetkych mojich 6 sesternic tiez malo dcerku. Rok predtym, mali vsetky moje zname chlapca. Ale to bola len nahoda urcite.

kitty18
22. feb 2017

@lidka1992 ja mam tiez niekedy hodne ale doktorka povedala ze pokial ma nic nepali mesvrbi tak je to normalne ... A skus to bez intimky citala som ze baby ktore si davali intimky sa im to este zhorsilo.....

lidka1992
22. feb 2017

@kitty18 tak mna nic nesvrbi, ale keby som nemala intimku tak si musim menit nohavicky asi 5 krat denne 😒

kitty18
22. feb 2017

@lidka1992 vraj lepsie menit ale neviem co je na tom pravdy ja to nemam az tak strasne na intimku aj ked niekedy.... Ale ja menim pradlo radsej ....

lili_1
22. feb 2017

Ahojte tak v poradni vsetko OK 🙂 maly je velky presne na 21. tyzden 😇 ...noo az na tu krv v moci ako stale ☹ zobrala mi zas stery tak cakam na vysledky...minule mi uz dala antibiotika v prasku ale nepomohli... Dufam ze to nerobi daku neplechu ☹

yulliette24
22. feb 2017

Ahojte a dari sa Vam spať "správne" teda na ľavom boku hlavne,kvôli dolnej dutej žile, ja sa stále zobudím na chrbte aj tak.

jance333
22. feb 2017

@yulliette24 ja zaspávam na chrbte a potom asi miliónkrát mením polohu počas noci. ale väčšinou ma to ťahá na ľavý bok, to je pravda. ani som nevedela, že to je ten "správny" bok, som si myslela, že pravý 😀 ale strašne mi chýba spanie na bruchu, hlavne, keď nemôžem zaspať 😀

kattky
22. feb 2017

@lili_1 preeeesne. Tak oni su zo starej doby. Ale co uz.

kattky
22. feb 2017

@yulliette24 ja iba na boku spim. Na chrbte nedary sa mi zaspat to by som asi prisla o krize. Ale z boka na bok sa prehadzujem nie pregulavam.

ashley31
22. feb 2017

@lidka1992 aj ja mam taky vytok,niekedy mam az nohavicky mokre....intimky nepouzivam,vraj to nedycha potom ci co 😕...len stale nohavicky menim aj 3x ked treba ...a najviac je to rano ked vstanem 😀

lidka1992
22. feb 2017

@ashley31 no presne rano to je najhorsie ked vstanem..ja som nikdy nepouzivala intimky az doteraz, lebo to je neuunosne 😵

ashley31
22. feb 2017

@lidka1992 najprv som sa zlakla ci to nie je plodovka ci co,ale teraz uz neriesim ..iba ked stipe,pali meni farbu tak vtedy ...ale nic ine nerobim,len nohavicky periem 🙄

gabrielita3
22. feb 2017

Poradim intimky je to bio bavlna jessa natural v dm su super nosila som ich aj v prvom tdhotenstve aj teraz lebo ten vytok je katastrofa

blondie257
22. feb 2017

Ja vytoky nemam vobec...
Mna ta mykoza stve....
Dnes som bola na poradni,krcok ok,tlak vysoky klasika...akurat ma strasne boli jazva po cisarskom,a to bude tym roztahovanim zrastov a musim ist na sono pecene a zlcnika,lebo ma boli pod pravym rebrom,takze rano odber pecenove testy a o 10tej morfo utz.
Tripple testy su v poriadku

Babenky,tie co ste boli na tom morfo utz,na co sa lekar/ka zameriavali?

blondie257
22. feb 2017

A este ste sa pytali na nieco ci len uzivali pohlad na mimi ? 🙂

zuzacka16
22. feb 2017

@blondie257 ja som bola v pondelok na tom morfo a pozeral komplet babo teda hlavicku mozog ocka rucicky nozicky chrbticu mocovy mechur oblicky srdce no vsetko proste..vahu velkost aj pohlavie nam povedal..

kchan
22. feb 2017

@blondie257 nám tiež všetko popozeral tak ako @zuzacka16 . Odmeral stehennu kostičku, obvod bruška, hlavičky atď..

zuzacka16
22. feb 2017

@kchan ano aj to meral samozrejme aj ci na puske nie je razstep a tak..a krcok ti pozeral tiez ci nie

kchan
22. feb 2017

@zuzacka16 áno pozeral aj to 🙂 aj placentu ako je uložená, pupočnik či ma tri cievy... skrátka úplne všetko.. bola som spokojná a odchádzala šťastná 😍

zuzacka16
22. feb 2017

@kchan placentu pozeral aj mne a ku krcku povedal len to ze placentu mam nizsie no nezasahuje do krcku co je fajn..ale krcok mi nemeral lebo to by mi povedal..a ten pupocnik vlastne tiez na to som uz aj zabudla 😉

vierkadominik1
22. feb 2017

Tehulky 16.3 idem na glukozovy test uz mate aj vy termin?

kchan
22. feb 2017

@zuzacka16 mne povedal že placenta je vzadu vysoko a kŕčok meria 42mm. Ale priznám sa že neviem či je to dobre alebo zle 😀

zuzacka16
22. feb 2017

@vierkadominik1 ja idem 20.3. tiez na ten glukozovy

slniecko323
22. feb 2017

@kchan ak ma krcok 42 mm, tak je to vyborne ;)

zuzacka16
22. feb 2017

@kchan to mas velmi dobre ja mam tiez vzadu no nizsie ale povedal ze mala by sa zdvihnut este..a krcok mas super dlzku 😉

map0007
22. feb 2017

@ashley31
@lidka1992 dievčatá ako by ste o mne písali, tiež stále mením nohavičky.Ten výtok je strašný ako plodova voda,alebo ako keby som sa pocikala.

kattky
22. feb 2017

@vierkadominik1 mne este vobec nespominali ten glukozovy test. No myslim si, ze ked pojdem 8.3. na poradnu, tak mi uz povedia aby som sa isla objednat.

gabrielenka
23. feb 2017

@ashley31 ja mam tiez stale vytok, sem tam ma to aj pali uz dvakrat mi doktor robil kultivaciu dvakrat bola negativna tak ja uz neviem co mam robit☹lebo netusim z coho to mam

gabrielita3
23. feb 2017

@gabrielenka vytok je uplne normalny v tehotenstve pokial nesvrbi nepali je to ok ja som mala aj v prvom aj teraz je to neprijemne ale treba vydrzat

ashley31
23. feb 2017

@gabrielenka mne dr povedal,ze sa mam vyhybat verejnym wckam taze asi tak 🙂