Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 aj tebe vypisala doktorka 2 vymenne listy? Na ten gluko test?
@vierkadominik1 dva nie iba jeden výmenný..prečo 2
Neviem preco hmm asi sa pomylila
@vierkadominik1 no je to dosť možné, tak jeden môžeš stratiť, keby niečo budeš mať ešte jeden 😅
@gabrielenka ja som uzivala Gynex,mne to pomahalo
@vierkadominik1 si jeden nechas na pamiatku 😂
@blondie257 srandičky, čo? veď nás pred pôrodom prejdú 😅 už si bola na tom morfe? ako si dopadla? či to si nemala dnes?
@gabrielenka jexis,ze gynex,tehotenska demencia v praxi, Candistop som myslela,vygoogli,mne tiez robili kultivacie a nikdy nic a furt diskomfort v posve, u mna ss to cca v polke tehotenstva potom zlomilo,ze bolo lepsie,ale vytoku bolo stale vela. A si predstav,ze dieta ma odmalicka flakaty jazyk, tiez vsetko negativne,ale proste robi sa mu povlak...
@senta_sofia prosím ťa a to sú nejaké vkladacie probiotiká alebo? na predpis či nie?
@blondie257 haha hej
@zuzacka16 nie, take ako tabletky,papas to, prikladam foto,co to obsahuje
@senta_sofia aha a berieš to aj teraz v tehu?
@zuzacka16 pocas prveho som to brala, teraz som nemala problemy
@senta_sofia aha dobre teda, ďakujem pekne za info..ja mám teraz na vkladanie gynoflor, tak uvidím potom čo mi povie DR, hlavne mi musí stery spraviť, aby som vedela, či nemám náhodou nejakú infekciu 😕
@zuzacka16 ved jasne, ja som mala doma zbierku globuli na vkladanie
Ahojte,tak.uz aj ja mam morfolog.utz za sebou.....vsetko je v max poriadku,rastieme,kopeme do krasy.A pohlavie? ...tak.budeme mat doma druhu šušulku 😂 dievcatko ❤
@blondie257 tak super gratulujem 😉 len tak ďalej 😉
@zuzacka16 vdaka 🙂 takze mozem postupne prepadnut baby ruzovej manii...
Citila som sa od zaciatku na dievcatko,i ked som chcela aby ocino mal aj potomka po meči 🙂
Ale ja somto od zaciatku vravela,ze to tak bude.manzel jezo 4 surodencov.
Najstarsi brat ma 2 chalanov,segra ma 3chalanov,nas tatino 2 babenky a jeho mladsi brat uz ma 2 babenky ale chcu 3 deticky,takze logicka postupnost nahovara 3 baby 😂
Baby, ked poznate niekoho, kto caka babatko a je vo financnej tiesni, rada poslem balik oblecenia po mojej malej, zachovale a kvalitne veci. My ich nevyuzijeme a je mi luto vyhadzovat...
To len tak na okraj 🙂
@blondie257 no ja sa zas nejdem na to 100% spoliehať, lebo som počula aj také prípady, že tvrdili jedno pohlavie a narodilo sa druhé, takže neutrál farby určite u mňa budú 😉 100% ružová bude až po pôrode 😅 tak ty si už druhorodička, už to môžeš viac cítiť, ja som vôbec netušila, aj keď v kútiku duše som chcela mať dievčatko, ale tak keby bol aj chlapec by mi bolo jedno, hlavne nech to dotiahneme do úspešného konca a nech sú tie naše mimi zdravučké 😉 no máte to zaujímavé teda tam u vás 😅 riadne veľká rodina 😉
@zuzacka16 no jj manzel zo 4 surodencov,ja mam len starsieho brata. Surodenci manzela,akoze bez problemove vztahy,aspon furt sranda a veselo.
@blondie257 ale veď to je len fajn, aspoň vám je veselo, deti sa zahrajú a tak, je dobre utužovať takto rodinné vzťahy, nie všade to tak je, tak buď rada, že ste na tom ako ste 😉
Dievcata, koľkokrát idete za noc na wc??? Myslite ze je normalne, ked sa zobudím a idem na wc 5x? Ako samozrejme vzdy sa napijem aj vody. A este otazka, kde asi v bruchu cítite vaše babatka? Uz okolo pupku alebo kolko pod nim? Mne to pride, ze mam to bábätko dosť nízko. Idem na kontrolu v pondelok tak snad to nejako vydržím a nic sa nedeje zle hoci mam myšlienky, zavolať mojej lekárke ale nechcem zbytocne panikáriť.
@diannna aj ja tak chodím na wc v noci. niekedy 2x, niekedy 3x a pred pár týždňami aj 5x. a tiež po každom "vypustení" som doplnila, lebo ma smädilo strašne.
bábätko cítim niekedy okolo pupka a niekedy kope úplne dole tesne nad lonovou kosťou. ako je otočená. dnes som bola na poradni, kontroloval mi len narýchlo cez utz krčok a je v poriadku.
zlé myšlienky pošli kade ľahšie, oddýchni si, kedy môžeš a všetko bude ok, uvidíš 😉
@diannna s WC problém nemám, v noci spím ak zabitá, teda niekedy sa stane, že sa prehadzujem, ale väčšinou ako ľahnem tak spím do rána, čiže vôbec nejdem na WC, až ráno..a keď idem tak max raz za noc..ja cítim malú úplne dole pod pupkom, teda v podbrušku, čiže sa neboj a u mňa je to asi tým, že mám aj nižšie placentu, avšak povedal DR, že nezasahuje do krčku a že rastom by mala ísť ešte hore, takže nevidí v tom nič zlé..neboj do pondelka už vydržíš 😉
@stanka04 ahoj no ak by si mohla ja by som mala zaujem kedze peniazkov teraz je velmi malo a cakam dievcatko.
@blondie257 blaaahozeeelam k dievcatku😉
@senta_sofia dakujem vyskusam🙂 ja by som ten vytok ani neriesila viem ze je normalny len to palenie sem tam nic moc veru☹