Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Je tu nejaká budúca maminka Poprad - Svit termín pôrodu júl 2017,
Bývam vo Svite čakám chlapčeka a budem slobodná mamina. - Nájde sa tu nejaká mamina ?
Ahojte mamičky🙂 napadla ma jedna vec 🙂 keď som tu bola v takejto skupine pred pár rokmi, keď som čakala 1. synčeka tak jedna mamička spravila takú bombovu tabuľku kde každá z nás vypísala údaje ( dat.porodu,kde bude rodiť, čo čaká, ako sa bude volať,...a pod.) bolo to super nakoľko sme vedeli s ktorou mamičkou sa vieme reálne stretnúť... neviem ci sa tu nachádza nejaká žienka taká akčná aby to vedela spísať. hmm? Je to len taky návrh 🙂
Ahojtee 🙂 tak aj my uz mame po poradni a vazime 295 gramov 🙂 inak neviete co znamena porodne cesty uzavrete cm 4,5 ? Dakujem 😎
@lidka1992 krcok mas 4.5 cm to je dobre si zavreta a neotvaras sa
@gabrielita3 vdaka 😉
Ja som bola dnes na ultrazvuku a môj má 475 g, že vraj je väčší, môj valibuk. 🙂 Najprv to malo byť dievčatko, dnes som sa dozvedela, že chlapec. Od začiatku som cítila, že je to chlapec. Už dva dni, mi vždy večer na chvílu tvrdne bruško, to magnezium, je aj nejaké špeciálne, alebo stačí vypýtať obyčajné ?
Dnes som išla po ulici a začal ma z ničoho nič bolieť pravý kĺb, tak som začala kulhať. Tí čo ma videli, si museli tukať po hlave, či mi šibe. 😂
@slimstar Naše ma 472g a 29cm nič mi lekar nepovedal že by bola väčšia zatial to vyzerá na babu☺dufam nezmeni sa...😂
@erikababula mne to hovoril, podla neho som v 20 tt +1 a bábo zodpovedá na 22tt+1. 🙂
@slimstar ja cakam tiez chlapca a je o tyzden vacsi ... +-2 tyzdne su v poriadku ..
@slimstar a naisto máš správne určený týždeň? mne to podľa MS vychádza úplne inak, ale mám dlhý cyklus a otehotnela som až v čase očakávanej MS. lekár si našťastie dal povedať a upravil mi termín podľa merania bábätka. tak to sedí úplne presne.
keď som bola na morfo v 20+3, slečna mala 319g, čo zodpovedalo 19+6, ale že to nie je taký veľký rozdiel.
u nás v rodine sa rodia deti aj úplne maličké, aj také "bežné" a boli aj nejaké mega, cez 4kg (to len 2 prípady, čo viem). popravde si neviem predstaviť, že by som zvládla 4kg dieťa, keďže som z tých menších, ale keď sa malá ešte nabalí, tak to dám, verím tomu 😀
@slimstar ja mam podla ultrazvuku 22+6tt a podla PM som 22+2tt
@lulusiq2512 ja budem rodit v Poprade v juli 2017 (ak Boh da a vsetko bude ok) 🙂
@piskotka99 ahoj s tymi zubami este. Mne sa tiez tvori viac povlaku, bola som u zubarky a vravela, ze je to normalne v tehotenstve, castejsie si musime unyvat zuby aby z toho nevznikali kazy..tak som hned bola aj na dentalnej hygiene a povlak je preec 😉
@lidka1992 na čo ja hlavne teraz nedám dopustiť je jednozväzková zubná kefka. pri umývaní zadných zubov ma neskutočne napína už od začiatku a tá jednozväzková je pecka, krásne vyčistí každý jeden zub a nedráždi. používam ju aj viackrát denne, kedykoľvek cítim na zuboch povlak. bez pasty, len s vodou 👍
@lidka1992 jej tak super ... Ja sa tiež idem objednať na dentálnu hygienu 😊A zatiaľ som si kúpila paradontax ústnu vodu mi poradili v lekárni
@jance333 jednozvazkova to je ta medzizubna ? 😀 s tou si aj ja cistim, ale mne strasne krvacaju dasna..
@piskotka99 paradontax si musim aj ja kupit, lebo ked si vyplachujem usta po cisteni to je texasky masaker 😀 a ustnu vodu mozme hocijaku, ci tam su nejake obmedzenia?
@lidka1992 , nie, nie, jednozväzková je toto http://www.prezuby.eu/jednozvazkova-zubna-kefka...
tiež používam medzizubnú, ale je to šialenstvo. mám citlivé krčky, takže ma striasa nonstop a to krvácanie, tak isto masaker. na to už nepomáha ani paradontax pasta, je to súčasť tehotenstva, obávam sa.
@lidka1992 mne poradili ze táto sa môže aj v tehotenstve .... Aj ja mam veľký problém s tými dasnami 😌
@kattky môžem sa opýtať čo je to za kočík? Ďakujem 🙂
@katarinka273 riko brano. To je ten s tou vacsou vanickou.

@jance333 ja rifle tiez nenosim...😂 mna to vsade tlaci 😂
Ja budem tiez malu prenasat len v zavinovacke/ perinke ... Natka chcela byt poviazana postiskana ako v brusku,inac sa velmi strhavala - zlakla a hned bola hore. A v zavinovacke bola kludna,si buvkala sladucko.Dnes uz vymysleli ulitky,tam je miminko poviazane aj s rukami a tym padom sa nestrhava zo sna.Svagrina to pouziva,celkom fajn vec.Uvidim aka bude mala,a podla toho si to zabezpecim aj ja.