Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Tak morfo za nami🙂 sme zdravucky😘 malicke sa hralo cely cas s pupocnou snurou a rozhadzovalo rucickami🙂 a cakame chlapceka👶 este na poradnu teraz tak dufam ze budeme ok🙂
@jance333 mna uz jeden kociar chytil za srdce, aj ked uz mam slubeny...najskor som ho obzerala vo vyklade a ked som bola pozriet cenu tak ma to preslo 😀 750 eur vyuzijem aj inde ..inak nerobim si stresy, to su len take bezne obavy ..aspon myslim, tiez nechcem nakupit vela somarin, a vela veci som rozhodnuta nekupit, az ked ich naozaj bude treba,, a cakam ze mi daju na dalsej prehliadke zoznam co do nemocnice, tak si aspon tu tasku zbalim.
@zuzka_ant ja som mala kočiare vymáknuté na bazáre, ale bohužiaľ obidva už boli predané, len zabudli zmazať inzerát. ale nevadí, do leta sa ešte niečo nájde naisto.
ja mám ešte polozbalenú (alebo vybalenú) tašku z nemocnice, čo som bola v 14tt, nechávala som ju v pohotovosti radšej, lebo keby mi to mal baliť manžel, to by bola katastrofa. už tam asi počká do leta a len dohodím väčšie nočné košele a spodné prádlo 😂
@gabrielenka super, tak to teda gratulujem a jasné, že budeš OK, keď aj morfo bolo OK..len tak ďalej 😉
@gabrielenka no vidis 🙂 som si aj spomenula na Teba rano..tak sa tesim a gratulujem ku chlapcekovi 👦😍
@zuzka_ant áno ja keď som pozerala tie malé vecičky, to je tak krásne a neľutujem, že nebudem kupovať, lebo tie deti aj tak rýchlo z toho vyrastú, takže potom budem kupovať, keď tak väčšie 😉 no ako píšeš krémiky, púdre, plienky, atď to budem musieť ešte dokúpiť..kočík sme už kúpili z druhej ruky, prebaľovaciu komodu tiež z druhej ruky a postieľku budem mať, ešte čo moja sestra v nej spávala, už len po ňu ísť..takže v podstate to základné máme..
@zuzka_ant 9.7. a ty? už aby to bolo 😍
akože teraz je tehotenstvo pohodička, ale budem na PN až do materskej a už mi z toho trochu hrabe, 2hod. vychádzky, kedy nikdy nič nestíham, len sa plaším a behám, aby som náhodou nemeškala... dúfam, že ma lekár vypíše na materskú 8 týždňov pred pôrodom
@jance333 ja 2.7. ja robim len cez letnu sezonu, zacinam buduci tyzden a budem robit pokial sa bude dat,.celkom som aj rada ze som na zaciatku nerobila, lebo mi byvalo dost zle, akurat som koncila v praci ked mi zacali nevolnosti..takze mi to celkom dobre vyslo
to bude tvoje prve babatko? uz vies co to bude?
@zuzka_ant tak ja som zase robila na začiatku, ale od 14tt som na marodke. aj by som sa vrátila do práce, keďže problémy už prešli, ale vedú ma ako rizikovú kvôli trom potratom v minulosti, takže ma lekár nepustí. jasné, že pre bábätko všetko, len je to niekedy náročné na psychiku byť zavretá doma s obmedzenými vychádzkami, hlavne, keď sa cítim dobre a dávam si pozor. aspoň, že už nemusím ležať, mesiac stačilo
hej, je to naše prvé a na naše veľké prekvapenie to bude dievčatko 😍 nejak som si celý život myslela, že budem mať synov a tak sa nám zdalo od začiatku, že je to naisto chlapec 😅
@zuzka_ant tak mne sa komoda do spálne nezmestí, lebo budem rada, že tam napchám postieľku 😅 takže komodu budem mať v obývačke, lebo je na kolieskach a dá sa to presúvať, čo je veľká výhoda 😉 že aspoň ostane na dovolenku? hm no neviem pri takom malom kedy sa na dovolenku vyberieš, ale tak skoro to určite nebude 😂
@jance333 Tak to drzim palce, ja som mala trosku problemy na zaciatku, ale uz dobre, a tusila som nejak od zaciatku ze bude chlapcek a doktorka mi to na 1. ultrazvuku potvrdila :P a verim ze je to tazke doma, poznam ale zas radsej chvilu doma vydrzat, je to to najmenej co mozes urobit, hned na to zabudnes ked sa budes tesit z babatka 😉
Ahojte,ja mám termín 20.7.podľa ultrazvuku,budem mať sekciu,to už viem dopredu.Držím palce baby,ja doma ešte nič😑
@zuzacka16 ja neviem ako s tou komodou, nasla som jednu skrinku taku vyssiu, nebude prebalovaci pult ale aspon sa pomestime, teda ak to tam vojde :P
a na dovolenku sa chystam hned v zime a ak sa podari na vianoce, lebo nezijem na slovensku, tak aby aj babky a prababky videli maleho
@gabrielenka gratulujééém k chlapčekovi 🙂 nech ste zdravučkíí 😉
@gabrielenka blahozelam k fesakovi 🙂
@zuzacka16 moj priatel teraz taky chory je. Posledny cas ho vzdy hlava bolela. Teraz posledne 3 dni mu meram kazdy den tlak a vzdy hi mal vysoky. Pchala som do neho magnezium no nepomahalo. Dnes v noci mu bolo brutal zle. O 1h rano som mu merala tlak a mal 169/110. Rano siel do roboty no vypytal sa hned k lekarovy, lebo uz sa a nohy mu triasly a aj zoslabol uplne. Hned mu nasadili lieky na tlak, ktore bude vzdy uz brat a aj tabletku pod jazyk. Teraz uz spi. Tak sa o neho bojim 😢
och ako tu čítam čo všetko už máte pokupované cítim sa trápne ☹ zatial pozerám po bazároch a pýtam sa známych na kočiare a postielky ale zatial ma nejak nechytili za srdce a ked aj tak cena až zabolela 😖 z oblečenia máme len ponožtičky ktoré sme dostali pod stromček od priatelovej mamy a pár nejakých vecí ktoré som ete nevidela takže neviem aké oblečko tam bude od známej za symbolickú cenu vraj...rada nakupujem ale akosi sa mi začína protiviť nakupovanie 😂 😀

@kattky ja mám tiež 2 tašky oblečenia od tej pani, čo sme kočík kupovali, dala grátis a mama má ešte veľa vecí po segre mojej odložených, tak musím ísť niekedy aj ku nim a minule sme volali s priateľovou mamou a tá že nám tiež pošle vrece oblečenia, takže budem môcť aj predávať 😅 kupovať určite nebudem nič z oblečenia, lebo fakt budem mať toho požehnane..a v apríli som už doma, už nebudem pracovať, tak to začnem si pomaly chystať, lebo človek nikdy nevie a ja radšej predom, ako sa potom naháňať..hej to máš pravdu s tým žehlením, že to bude cubi dup, no teším sa na to aj na tú vôňu tých detských vecičiek 😉