Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzka_ant ďakujem..to sme z druhej ruky kupovali a vôbec žiadne poškodenia nemá, tá pani povedala, že ju používala pol roka..a stála 100 Eur, nové sa pohybujú po 200 Eur, takže oplatilo sa a je fakt zachovalá..ja vaničku mám, tú som nemusela kupovať, takže to je len taký bonus, no budem tam kúpavať tak v začiatkoch, aspoň ma kríže nebudú bolieť 😉
@zuzacka16 nestazujem sa, su sice niektore veci drahsie ale zas viem uz co kde ist kupit, a neviem teda kolko co stoji presne na slovensku, ale myslim ze ceny su tiez vyssie ako si pamatam,..takze som spokojna,
da sa aj v bazaroch, ale tie su tiez predrazene, teda ja sa na to pozeram tak, ze vidim v bazari a poviem si za tu cenu by som si mohla kupit aj nove, tak potom vaham lebo sa mi zda za pouzitu vec vela, aj ked viem ze nova je drahsia..celkovo sa snazim nekupovat veci zbytocne, nieze by som nejak speialne setrila len sa viem ovladat :D
@zuzka_ant tie drahsie skrinky su z masivu a tie okolo 100-150 je drevotrieska. Preto ten markantny cenovy rozdiel.
My sme mali predtym 2 skrinky spolu spojene. Je dolezite, aby bola dost siroka, lebo ked sa babo zacne krutit, tak sa potom clovek boji aby nespadlo. Kamoska musela prebalovat vylucne na zemi, lebo co jej mala stvarala.. Musela ju pridrziavat nohami a vsetko stihnut za 10 sekund... nasa bola nastastie pokojnejsia i ked prve 4 mesiace preplakala, lebo neznasala lezat na chrbte.
@juliane126 tu je bohuzial skoro vsetko predrazene a je jedno ci je to masiv alebo drevotrieska...a komodu pravdepodobne nezmestim takze asi budem kupovat len nejaku skrinku vyssiu aby bolo na vecicky aspon prebalovat mozem aj na posteli
Dievcata,zajtra rano ma caka morfo ...drzte palce 🙏
Ženičky všetko najlepšie k MDŽ a tie čo čakáte dievčatká obzvlášť :-*
Krasny medzinarodny den zien prajem zienky ❤
Krásne MDŽ všetkým☺💕
Aj ja s nasim pokladikom v brusku Saškou sa pripajame a gratulujeme k tomu krasnemu sviatku 💖 💋
@ashley31 šumivé, presne... a pred 2 dňami som si dala tak menej a už som ráno cítila, že mi to chýba, lebo zase nastúpili kŕče, takže to netreba podceňovať....
Ženušky 🙂)) prajem vám krásny dník 🙂) všetko najlepšie k MDŽ :-*
Babenky ...krasny sviatocek prajeme.. 🌷
Ja uz sa druhy den hrabem v inzeratoch na kociky...a furt nic...bud uz su predane alebo su take co sa mi nepacia .... Esteze jul daleko 😀 i ked chcem mat vecicky pre mimi nachystane najneskor na jun uz urcite
Krásny MDŽ prajem 🌹
Morfologicky za nami 😊Sme zdravucke 😊Mame 469gramov 😍❤️❤️
Tak uz som objednana na glykozivt test dna 20.3.
@kattky juuuj ja som zabudla volat do labaku a sa objednat...esteze pises...diik 😉
Inac
Pokracovanie: 😂
Inac...moja svagrina to odmietla absolvovat cca pred rokom...a v pohode nikto nenamietal
Koceny,na tom vymennom listku mate napisane aj v ktorom tyzdni,teda v rozmedzi mate vysetrenie absolvovat? Lebo ja mam tam ze medzi 24.-28tt. Momentalne som 22tt. Ci ste to neriesili? Ci ako?
@blondie257 ja som tiez nebola a nikto nerobil z toho dramu 🙂

@blondie257
@juliane126 no on sa baabatku veeeelmi tesi. Aj ked ideme do obchodu tak on tlaci vozik bo ze chce zvykat potom ked kocik bude tlacit 🙂 a co sa tyka tych doktorov tak on az vtedy ide uz ked je moc zle. No teraz uz bude musiet tabletky si davat predpisovat