Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@vierkadominik1 tak ale za jedno naparovanie ti to nepomôže, treba aj 3-4 dni, aby uvoľnilo tie dutiny..a kvapky pre deti si kúp, lebo takto sa budeš len trápiť..držím palce 😉
@marienka2424 však tu píše, že si už v 23tt..a inak môže to byť aj tým, že si plnšej postavy plus každá to má individuálne, niektoré začínajú až v 22tt a viac cítiť pohyby intenzívnejšie, takže nič sa ešte neboj 😉
@marienka2424 nic neboj. Ochvilku ich budes citit 😉
@kattky jaj ozaj áno to si spomínala..však uvidíš ako sa budeš cítiť, či aj nám nebudú nohy opúchať alebo tak..my by sme mali ísť na svadbu presne dva mesiace po narodení malej, teda ak sa jej bude chcieť prísť toho 9.7. 😅 no to som povedala, že asi nepôjdem, uvidím ešte aká bude a tak..
@nenuska25 ja som tak statnicovala v 34 tt v roku 2015 😊 vonku 40 stupnov a vo vnutri katastrofa ale rychlostou svetla som spravila statnice 😂
@kattky samozrejme, že budeme pozerať na nich..veď ja by som aj tak nič nemala z tej svadby, možno tak dve-tri hodinky, čo by som si užila, kým by malá spala, inak to je oničom..to len jedine pre toho môjho by bolo, že by tam mohol malú zapiť a ktovie ako by to dopadlo 😅 budem rada, ak to prežije, keď sa narodí a pôjde tu s chlapmi zapiť 😂
@zuzacka16 no caau, nemali veru, ale tak nedaju mi titul len tak bez toho, aby som nieco vedela 🙂 aj ked urcite budu zhovievavejsi....nic no, casto sem nechodim, finishujem diplomovku + chodim do roboty..uz som taka vycerpanaaa...cakam na 24.3. kedy budem mat aspon odovzdanu diplomku a potom si konecne oddychnem.....a ty ako?
@gabrielita3 no, takze vies o com hovorim 🙂 snad este koncom maja nebude nejake extra teplo, ale ja som alergik, takze este o to horsie 🙂
@nenuska25 tak jasné, že tam budeš musieť niečo povedať a určite budú zhovievaví, však hádam no aby to tehuľke nedali, to by bola hanba 😅 ti verím, že si unavená, ja to vidím na sebe, tiež už nechodím na celých 8 hodín do práce, ale už iba na 4 a zachvíľu tu finišujem, lebo len do konca marca mám zmluvu, takže užívam si ešte posledné chvíle 😅 tak držím palce s diplomovkou, viem, čo to je, zažila som si pár rokov dozadu tiež a som rada, že to mám už za sebou 😉
@nenuska25 viem viem ja som bola v hroznom strese vtedy a oni sa bali ze im tam porodim 😃 vodu mi nalievali ventilator som mala a zobrali ma skor nech to mam za sebou 😊 boli zlaty budu aj na teba 😊
@gabrielita3 v komisii budem mat samych lekarov, tak oni sa bad nebudu, ale rovno ma aj odrodia keby nieco :D
@nenuska25 no vidis tak to mas dobre 😂 nemusis sa bat aj ja som mala zdravotnikov na fakulte ale v komisii boli taky co by mi nepomohli s porodom este ze porodnica za rohom 😂
@vierkadominik1 mozes akuait eukalyptovy olej do vody a naparovat sa...ono to nepomoze hned,nic take zazracne neexistuje,nadcha trva liecena ci neliecena 7-10dni,ty mozes tak zmiernit priznaky a uvolnit dychacie cesty.Naparovanie,cibulovy caj,tepla sprcha...nasivin/olynth pripadne ine nosne kvapky,mne sa osvedcil pinosol tie vyssie spominane nezabrali mi. Morska voda je len do prazdneho nosa aby sa obnovila sliznica nosa..to nos neuvolny....skus urcite ten eukalyptovy olej aj do vonnej lampy pocas dna/noci....a naparuj sa 3x denne .... Mozes skusit aj nejake bylinky na uvolnenie nosa,harmancek,rozmarin ten pomaha mne, aj mäta,borovica (tu obsahuje pinosol) ...ja pouzivam domaci rozmarin....dam ho varit,prevrie,prikryt nech sa aktivuju etericke oleje,odstavit a hned nad tou parou a uterakom sa naparovat...zhlboka dychat...aj spravna technika je dolezita,plus vdychovat a dutiny mat nad parou
Drzim palce
ešte jeden tip na nádchu (hlavne takú tú "jedovatú" v začiatkoch), tesne pred spaním si do pohára vriacej vody vytlačiť šťavu z celého citróna (keď máte lipové kvety tiež môžete pár prihodiť), vypiť čo najhorúcejšie (zabaľte sa pritom do deky alebo aspoň hrubého županu) a hneď po vypití zaľahnúť a zabaliť sa poriadne do perín. V žiadnom prípade nebehať ešte po byte, nech vás to poriadne zahreje a vypotíte sa. Mne sa tak podarilo skrotiť nádchu veľakrát, pred tehotenstvom som si popri tom dávala aj ráno a na obed včelí peľ, teraz radšej nie, je to silný alergén.
Zienky,mate niektora z vas vytok taky mliecny?niekedy je hustejsi ale niekedy ako mlieko....nic ma nepali ani nestipe...doktorke som to povedala a nic mi na to nepovedala 😕
@ashley31 ano mam to od zaciatku tehu no u mna pojde pravdepodobne o mykozu tou som aj pred tehu trpela..mne uz davala cipky 2krat no stale ho mam..v pondelok jej chcem povedat nech mi stery urobi aby som vedela ci to nie je nejaka infekcia..ale v tehu je vytok bezny ak nezapacha nepali nesvrbi je to OK
ja som mala žltý výtok a posledné dni ma bolelo tam dole, ako zápal močovej rúry, alebo čo. Urobili ster a s močom zaslali do laboratoria. Doktor mi dal také na vyplachovanie, to predávajú rovno v ambulancii a sa mi zdá, že sa to zlepšilo. 🙂
Ahojte 😇 cítim sa hrdo 😀 dnes sme boli obzrieť jeden kočiar a nakoniec sme ho aj kúpili 😍 tak som šťastná že už aj ja mám niečo pre maličkého 😍 😇 dnes v noci asi nezaspím od šťastia 😂 😀

@marienka2424 ahoj, jasne, ani ja som necitila a uz citim (23tt) - kazda to mame individualne.😉