icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
22. mar 2017

@senta_sofia hej? A vravia že pri chlapcovi špicaté no ja to mám opačne 🤰🙂

karinecka22
22. mar 2017

@blondie257 ahoj, citala som ze mas streptokoka a sa ti ho snazi doktor vyliecit... ja mám streptokoka tiez a povedali mi ze nema zmysel ho liecit, keďže sa to v tehotenstve stale vrati... ze riesit to budu pri pôrode
A paradoxne som ho chytila v nemocnici...

lili_1
22. mar 2017

@jance333 pekne mena žiadne extremy ako šeherezada a take 😝 hehe moj chce byť pri porode 🙂 asi mu ukažem ten serial Baby boom a uvidime či bude chcieť aj tak 😂 ja by som aj rada bola aspon by som mu mohla stlačať ruku a trhať vlasy 😂

jance333
22. mar 2017

@lili_1 ďakujem, nám sa strašne páčia klasické slovAnské mená, majú niečo do seba 🙂
môj by pôrod nedal, on to nezvláda vidieť ma trápiť sa, by sa tam načisto zložil 😀 a ja som radšej sama v akýchkoľvek vypätých alebo ťažkých situáciách. on nech si okusuje nechty na chodbe alebo doma, potom sa budeme tešiť spolu. zase segrin muž je zvedavý, bol pri pôrodoch, ale určite ho žralo, že jej musí byť len pri hlave, že nevidí všetko 😂

blondie257
23. mar 2017

@karinecka22 no jej,mne to lekar povedal ale trval na liecbe,lebo ma skusenosti kedy vyvolal streptokok predcasny odtok plodovej vody a nasledne spustil porod.Tak mi vravel,ze skusime preliecit teraz radsej teraz v nizkom stadiu tehu...niekedy liecba zaberie niekedy nie....ide o to aby sa tehotenstvo udrzalo v tomto nizkom stadiu aspon do vyssieho pocas liecby....povedal,ze skusime este preliecit vaginalne a potom sa uvidi.....tak som zvedava

blondie257
23. mar 2017

@olylili podla tvaru brucha....ked spominam,moja svagrina ma 3 chlapcov a pri kazdom mala gulate brusko,nie spicate.

ddgg
23. mar 2017

@olylili
aj ja mam okruhle a mam chlapca, aj segra mala okruhle a ma dvojky chalanov 🙂

olylili
23. mar 2017

@blondie257 aj ja mám teraz guľaté pri dievčatách som mala špicaté

olylili
23. mar 2017

@ddgg hej hej presne úplne okrúhle aj ségra vraví že úplne iné brucho mám ako pri dievkach 😊

lilianna1xs
23. mar 2017

@blondie257 my sme kúpili tieto aj kolísku.))))

lilianna1xs
23. mar 2017

Naša mala Princess Francisca

blondie257
23. mar 2017

@lilianna1xs krasne

karinecka22
23. mar 2017

@blondie257 a čo ti dal na vkladanie? Mne dneska predpísal Macmiror

blondie257
23. mar 2017

@karinecka22 mne macmiror nezabral na mykozu
Teraz mam vag antibiot.krem na 7 dni vola sa Dalacin V 2%

karinecka22
23. mar 2017

@blondie257 no ved uvidime, dneska bral aj ster a pondelok budu výsledky, tak som celkom zvedava ako dopadne...

kattky
23. mar 2017

Kocky to aj vas v poslednom case tak bombarduju vase drobatka? Lebo mne tento tyzden brucho neustale vybruje a vlni sa 😀

ddgg
23. mar 2017

@kattky
mna nieee a chcela by som 😀👶🙏 ja stale len cakam na vecer kym sa mi preberie 😀

lidka1992
23. mar 2017

@blondie257 dalacin som brala aj ja na streptokoka a pomohol mi. Ale ja som mala strasny problem so zavadzanim 😅 som mala pocit ze straasne vela tej masti naberam do aplikatora..nakoniec som ani nespotrebovala celu tubu...

ashley31
23. mar 2017

Dievcatka,dobrala som Macmiror a myslite,ze si mam dat nejake probiotika na obnovu flory??

olylili
23. mar 2017

@kattky mne katastrofa ešte aj pri chôdzi a tak sa vytláča že si ho celého nahmatam cítim chrbát nohy všetko niekedy sa tak ulozi že sa mi úplne vykrivy brucho dievcata som mala kludnejsie

kattky
23. mar 2017

@ddgg tak ten moj ma bombarduje uz od pondelka a posledne 2 dni som si vsimla, ze az brucho sa mi dviha ked lezim 😂

senta_sofia
23. mar 2017

@ddgg a s tym lezanim ako? Este ti smolkovateju prsty?

senta_sofia
23. mar 2017

@olylili pocuj a mala si pri babach cez brucho tu linea negra? Tu pigmentovu ciaru durch cez brucho? Lebo ja pri chalanoch brutal a teraz vobec.

olylili
23. mar 2017

@senta_sofia pri dievčatách áno veľmi silnú cez celé brucho a teraz pri chlapcovi absolútne nič

kattky
23. mar 2017

@olylili tak ja este tak az to nemam ale vlni sa mi brucho. Uvidime ako to bude dalej, len skoda ze neviem aky je velky a kolko ma vahu. Dozviem sa to az ked o mesiac.

senta_sofia
23. mar 2017

@olylili tak asi aj s tym to bude u kazdeho inak 🙂 aj brucha naopak,aj ciary 😀

olylili
23. mar 2017

@kattky ja tiež neviem teraz v 20 mal 400gr a 30 cm ktovie koľko má teraz ale cítim ho už všade ani miesta už veľmi nemá preto je taký obtiahnuty 😊

olylili
23. mar 2017

@senta_sofia heeeeeej presne 😀

kattky
23. mar 2017

@olylili moj mal v 20tt 390g a 20cm. Vtedy povedali, ze ma nadvahu. A asik najblizsie az v tom 30tt sa dozviem viacej. To je taaak dlhe to cakanie. Este aj v noci mam zospodu take bolesti.

olylili
23. mar 2017

@kattky ja idem 4-teho na ten cukor a kultiváciu to mi bude čo výter brat ? A usg až v 30tt tiež sa nacakam