Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 ahoj, citala som ze mas streptokoka a sa ti ho snazi doktor vyliecit... ja mám streptokoka tiez a povedali mi ze nema zmysel ho liecit, keďže sa to v tehotenstve stale vrati... ze riesit to budu pri pôrode
A paradoxne som ho chytila v nemocnici...
@lili_1 ďakujem, nám sa strašne páčia klasické slovAnské mená, majú niečo do seba 🙂
môj by pôrod nedal, on to nezvláda vidieť ma trápiť sa, by sa tam načisto zložil 😀 a ja som radšej sama v akýchkoľvek vypätých alebo ťažkých situáciách. on nech si okusuje nechty na chodbe alebo doma, potom sa budeme tešiť spolu. zase segrin muž je zvedavý, bol pri pôrodoch, ale určite ho žralo, že jej musí byť len pri hlave, že nevidí všetko 😂
@karinecka22 no jej,mne to lekar povedal ale trval na liecbe,lebo ma skusenosti kedy vyvolal streptokok predcasny odtok plodovej vody a nasledne spustil porod.Tak mi vravel,ze skusime preliecit teraz radsej teraz v nizkom stadiu tehu...niekedy liecba zaberie niekedy nie....ide o to aby sa tehotenstvo udrzalo v tomto nizkom stadiu aspon do vyssieho pocas liecby....povedal,ze skusime este preliecit vaginalne a potom sa uvidi.....tak som zvedava
@olylili podla tvaru brucha....ked spominam,moja svagrina ma 3 chlapcov a pri kazdom mala gulate brusko,nie spicate.
@blondie257 aj ja mám teraz guľaté pri dievčatách som mala špicaté
@blondie257 my sme kúpili tieto aj kolísku.))))
@lilianna1xs krasne
@blondie257 a čo ti dal na vkladanie? Mne dneska predpísal Macmiror
@karinecka22 mne macmiror nezabral na mykozu
Teraz mam vag antibiot.krem na 7 dni vola sa Dalacin V 2%
@blondie257 no ved uvidime, dneska bral aj ster a pondelok budu výsledky, tak som celkom zvedava ako dopadne...
Kocky to aj vas v poslednom case tak bombarduju vase drobatka? Lebo mne tento tyzden brucho neustale vybruje a vlni sa 😀
@blondie257 dalacin som brala aj ja na streptokoka a pomohol mi. Ale ja som mala strasny problem so zavadzanim 😅 som mala pocit ze straasne vela tej masti naberam do aplikatora..nakoniec som ani nespotrebovala celu tubu...
Dievcatka,dobrala som Macmiror a myslite,ze si mam dat nejake probiotika na obnovu flory??
@ddgg a s tym lezanim ako? Este ti smolkovateju prsty?
@olylili pocuj a mala si pri babach cez brucho tu linea negra? Tu pigmentovu ciaru durch cez brucho? Lebo ja pri chalanoch brutal a teraz vobec.
@senta_sofia pri dievčatách áno veľmi silnú cez celé brucho a teraz pri chlapcovi absolútne nič
@olylili tak asi aj s tym to bude u kazdeho inak 🙂 aj brucha naopak,aj ciary 😀
@senta_sofia heeeeeej presne 😀

@senta_sofia hej? A vravia že pri chlapcovi špicaté no ja to mám opačne 🤰🙂