Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lidka1992 no snad zaberie aj mne...
Ja som tu ciaru cez brucho nemala ani pri prvej ani teraz...takze ja budem vynimka 😂
S tymi pohybmi....nasa sa mrvi ale zeby sa mi brucho nejako vykrivovalo to vobec....akurat vcera sa jej prvykrat zacalo čkať 😂 tak to bolo take smiesne 😂
A obcas mam pocit akokeby sa tam cela pretacala a robila kotrmelce,vtedy sa mi brucho totalne napne a citim ako tam daco stvara .....
Inac len tie kopanceky do mechura
A nema rada ked si cupnem alebo.soferujem...vtedy ju pritisnem a vystraja...
Najradsej mam ako ma rano o 5tej zobudi...sarapati hodinu....potom vstanem....a ona krpec potom je ticho a spi ..😂
@kattky ja som dnes kvety si presadzala....som myslela ze okna umyjem ale este sa mi bolavy ekzem nezahojil po tom ako som naposledy umyvala okna na prizemi.. A cakaju ma este na poschodi 2 okna,2 balkonove dvere a 2 stresne ....
@olylili tak ja to magne uz len v najnutnejsom pripade. Nastastie mne brucho este ani raz netvrdlo no magne mi moc zbyja tlak. Dnes rano som sa zobudila na strasnu bolest hlavy. Zmerala som si tlak a som mala 85/60. Vypila som kavu tak mi troska vyskocil. Mala som 107/85 ale pulz az 113. Bolo mi este horsie uplne cela spotena co taka horucka na mna vybehla, dlane mokre no aspon hlava ma uz nebolela.
A teraz si sijem zaclonky...draperie do jedalenskeho kuta....chcem take z bavlny a nikde som po obchodoch nenasla...tak.si ich usijem,co ma vyjde aj lacnejsie 🙂 tak sa vytesujem z prvej usitej....a este dvoje mi treba....len ta mala nelubi ked sedim.dlho
@blondie257 tak mna caka este 5 okien. Sestra sa smiala ze okna sa maju umyvat v 9 mesiaci tehotenstva a nie v siestom 🙂
@kattky jj ja budem v 8-9mes malovat asi...bo teraz furt zima na malovanie 😂
@olylili ja som mala bezne tlak mimo tehu horny pod 100 .....stacilo zeby bol nad 110 a uz migrena....a teraz mam zas vysoky bezne tych 140 a viac...
@blondie257 ja či tehotná netehotna tlak 90/60
@olylili furt je lepsie nizzsi ako vysoky....treba pit vela vody...a obcas si urob cierny caj....a chodit von...mne to pomahalo....
@blondie257 chodím stále a vypijem 3 litre vody už som si zvykla
@blondie257 tak my nastastie sme malovali teraz cize na leto uz pokoj.
@senta_sofia
no musim zaklopat, ale smolkovia sa drzia dalej 😃 a lezat na chrbte nemozem stale, ale aspon na bokoch uz mozem.. mozno to magnezko, alebo predsa kyselina listova zabrali 👍
@olylili a ciaru cez brucho mam pri chalanovi, takze definitivne to ma kazda vsetko inak 😊
@kattky
zeny to musite byt ake chude ked vam to tak vidiet, ja to pripisujem tomu ze som pribrala dost a tak sa nevie chudiatko predrat cez tuk alebo co.. 😂😂😂
@olylili tak ja len tu 3v1 aj z tej mi je potom na zvracanie ked ju celu vypijem. Niekedy sa vo mne udrzi a niekedy nie. Je pravda, ze nepijem tolko vody ako kedysi. A ptechadzky u nasej malej dedine ani niet kam. Jedine sa prejdem na koniec zahrady, kde tecie rieka laborec. Popozeram a idem naspat.
@kattky mna to este len caka,od postavenia domu co je uz 9 rokov co byvame som detske izby nemalovala. Starsia dcera ma fajn izbu zlta s lila akurat mala namalovanu vcielku maju s vilkom na stene a tu uz nechce,umyla ju a treba premalovat. Zmyslela si bielu a jednu stenu chce syto ruzovu.
A.druhu detsku izbu chcem bielo ruzovu ale taku pudrovoruzovu slabulilinko.
A potom este cele schodisko a prizemie.....roboty a roboty....chcem take neutral prirodne farby.
Snad so porodu stihmem....MM furt v robote takze nejako postupne to musime do leta zmaknut
@blondie257 tak veru. Pomaly dalej zajdes. Mna vacsinou krize bolia no ked musim nutne nieco urobit, tak sa musim prekonat .
@ddgg to je skvele 🙂 som si neska na teba spomenula,ked som fucala na bicykli,reku musim sa spytat 😀
@kattky
som si kukla fotky, tak uz som v obraze 😊 aj ja chceem aby sa mi uz vlnilo bruchoo, ja este necitim ani na dotyk.. raz som citila aj to len asi 😃
@olylili
no kokos ono to je dost mozne, lebo chalani sa vraj rodia vacsi.. no ale s tvojou vahou sa teda necudujem ze mu aj rebierka hadam vies spocitat 😃
pocujte baby a ten moj je otoceny hlavickou dole, dufam to je normalne v tomto tyzdni 😊
@senta_sofia
ano super je to.. ty fucis na bicykli? kokos a ja ledva povysavam 😱 jejdanenky klobucik dolu.. a dnes som bola na tom rizikovom, tak vsetko ok, akurat ma bude treba odsledovat kvoli predoslym diagnozam.. ale uz som nacisto preradena a budem musiet rodit v BB a nie vo ZV ako som planovala.. ale zase v BB maju asi lepsie vybavenie k dispozicii, tak nech je ako ma byt😊
@ddgg no moj priatel ziarli, lebo vraj kolo mna maly tancuje a ked je on v blizkosti ci uz sedi pri mne alebo vecer na posteli, tak maly sa ani nehne ked mi ruku na brucho da alebo ked sa mi pozera na brucho. Maly tatina uplne ignoruje 😀 a to je jedno teraz este ako je otoceny, lebo este maju miesta ako tak sa vzdy pretacat.
@ddgg neboj dockas sa aj ty....a pozerala si kde mas placentu ulozenu?

@olylili no. Ja uz ten cukor mam za sebov. Som stastna, ze mam vsetko v poriadku. V stredu idem na poradnu, tak mu poviem, aby ma pozrel kvoli tym bolestiam. Naposledy krcok mi nekontroloval, tak teraz budem spokojnejsia ked mi na neho mrkne.