icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
23. mar 2017

@kattky tak.maly vie ze mamina je len jeho 😂
Nasa tiez nekope ked niekto polozi ruku na brucho

olylili
23. mar 2017

@blondie257 ja mám placenta lokalizácia no neviem to prečítať po ňom prvé písmeno je v druhé asi d no neviem ty máš ako?

kattky
23. mar 2017

@blondie257 ze bude mamkyn milacik? Ja si ani neviem predstavit ako priatel bude reagovat ked male uz bude na svete. On miluje neskutocne deti a to doteraz netere a synovcov sme bavili a co bude robit ked bude mat vlastneho syna v naruci.

ddgg
23. mar 2017

@kattky
aj moj priatel sa uz snazi nieco citit alebo pocut, ale zatial to ostava neuspesne 😃 bude si na to este musiet pockat veru
@blondie257
no ved, este mi bude nakoniec aj smutno za tymito slabuckymi stuchancami ked mi bude rebra bombardovat 😃 pozerala, hore v predu, myslim ze to je good 😊

senta_sofia
23. mar 2017

@ddgg tym ze mam doma dve male decka,moc na vyber nemam,nieco robit musime a takto fajn prejde cas

kattky
23. mar 2017

@ddgg moj tiez povedal, ze co uz ked mechce sa hybat. Pockam si este mesiac 😂

ddgg
23. mar 2017

@senta_sofia
tak to ano.. ono podla mna to prve tehotenstvo je asi vzdy tazsie pre mamu kedze nevies co cakat, sledujes sa, nevies co je zle co v pohode, setris sa mozno az prilis niekedy, druhe mozno uz aj ja budem vacsiu aktivitu vyvijat ako teraz 😃 aj ked je pravda ze mi doktorka zakazala, takze nemam velmi na vyber 😊

olylili
23. mar 2017

A bruška už máte aké? Ja mám už plný album same bruško 😝🤰

ddgg
23. mar 2017

@kattky
inak aj moj je brutalne zlaty, snazi sa, na nakupy chodi, minule aj dovysaval lebo som nevladala a to uz je co povedat 🙈😃 debatuje s malym, ja vtedy nemozem do toho frflat lebo "tisko, teraz sa bavime my dvaja" 😃 no sranda je to.. uvidime co bude po porode 😃 sa prebudim z toho sna do reality 😃

ddgg
23. mar 2017

ako to ze mi nejde pridat fotku, stale ked dam vybrat z kniznice, padne mi aplikacia 😕 ja mam tiez uz dost velke brusko, som si myslela ze byva mensie, ale ja si stale neuvedomujem ze uz som vlastne v 7. mesiaci 😊

olylili
23. mar 2017

@ddgg mne tiež musela som sa teraz vyfotiť nie dát z archívu

kattky
23. mar 2017

@ddgg no presne a ten moj vzdy vravy ze ved ja budem ochvilu otec. Ako keby tomu nemohol uverit. Tiez vzdy pride ku bruchu a sa pyta maleho ci spi a zacne hovorit mu co sme pre neho nove kupili ako keby tomu aj rozumel 😂 ale zlaty je.

kattky
23. mar 2017

@olylili riadne brusko uz mas, ale nadherne je neurekom.

ddgg
23. mar 2017

@olylili
mne nejde ani odfotit 😕

@kattky
bodaj by im to vydrzalo aj po porode 😃

olylili
23. mar 2017

@kattky ďakujem veď mne nič len to brucho rastie 😊

jance333
23. mar 2017

na porovnanie. 17tt, kedy začínalo bruško rašiť a minulý týždeň 24tt, kedy si už ľudia začínajú všímať 😀 jasné, že už je zase o niečo väčšie 😍
a malá bobka kope tak, že keď sedím opretá alebo ležím, vlní sa brucho alebo je vidieť, ako prechádza rúčkou-nôžkou, príp. výkopy. po víkende bola lenivá, až som začínala mať strach, ale už je zase vo švungu, chvalabohu.

olylili
23. mar 2017

@jance333 preeesne aj ja mám tie úkazy na bruchu 😂 ale aké mini bruško 😊

katie23
23. mar 2017

@jance333 Jej krasne brusenko❤🤰

jance333
23. mar 2017

@olylili moja 82r. babka po dôkladnom pozorovaní zhodnotila (citujem): "ty še nič nebuj, nebudzeš veľika. tebe bruch nebudze tirčec. ty maš toto dzecko načisto v zadku" 😀
keď ležím alebo som v polosede, ostane mi na bruchu len taká malá hrudka do dvoch dlaní :D malá je dobre schovaná v útrobách. asi bude po rodičoch taký mojkaci-tuľkaci typ 😂

olylili
23. mar 2017

@jance333 tak babka to zabila 😂😂😂😂

blondie257
23. mar 2017

@olylili ja mam placentu vzadu vlavo hore....napisane ako placenta fundus lavy roh

blondie257
23. mar 2017

@ddgg ja mam vzadu vlavo ...tym ze ju mas vpredu menej citis pohyby...ma to ako tlmiaci vakusik 😂

olylili
23. mar 2017

@blondie257 ja neviem kde mám vôbec a po ňom neprecitam

kattky
23. mar 2017

@jance333 to som sa dobre zasmiala. Zlata babka. Moja ma 87 rokov a vcera sa ma pytala ci uz male kope. Jej vravim ze uz davno ale ze ma krize hrozne bolia ta ze mam vydrzat. No babska rada. A ked mi vysvetluje ako pomahala rodit kamaratkam tak mam dost. Ona sama mala 9 deti. Ju obdivujem, lebo hned prve 4 jej po tyzdni zomreli.

kattky
23. mar 2017

@olylili mne ide vsade vsetko do krizou, bokov a aj brucha

blondie257
23. mar 2017

@jance333 ja nosim tiez viac v krizoch....
Ta tvoja babka....👍 👍 👍

blondie257
23. mar 2017

@jance333 vychodniarka? Sme nedaleko od seba 😉 budes rodit v BJ?

jance333
23. mar 2017

@blondie257 áno, áno, mám fest šťastie, že tu máme takú dobrú pôrodnicu, že nemusím riešiť, kde rodiť. už nech je leto 😉
@kattky babky vedia 😀

blondie257
23. mar 2017

@jance333 moje svagriné obe rodili v BJ,jedna je z BJ,tak asi preto ale byva tu u nas,a druha az z Velkeho Sarisa ked na nu doslo pri oboch detoch.obe max spokojne.
Ja zvazujem...neviem sa rozhodnut

jance333
23. mar 2017

@blondie257 dosť veľa žien z PO chodí tu k nám, dokonca aj z KE. neviem, kedy sa treba rozhodnúť alebo či k tomu treba niečo extra vybaviť vopred, ale tak uvidíš bližšie k termínu, ako sa to bude vyvíjať. každopádne, ako to tak sledujem v okolí, leto bude rušné, pôjdeme na sálu jak na bežiacom páse 😂