icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katie23
23. mar 2017

@olylili Nádherne bruško ❤🤰

olylili
23. mar 2017

@katie23 ďakujem😊😄

lili_1
23. mar 2017

ja som minule z nudy spojila fotky čo som postupne fotila bruško a celkom zaujímavá fotka vznikla 😀 len škoda že tá kvalita fotky nie je bohviečo... ale je to sranda vidieť takto ako postupne rastie 🤰 😇

kattky
24. mar 2017

Dnes opat od pol 3 rana hore a nie a nie zaspat. Uz ani neviem sko mam lezat. Vsetko ma boli 😢

olylili
24. mar 2017

@kattky si prvorodička všetko sa ti to rozťahuje a bude to len horšie ja už teraz pohode to tretie len ma brucho trochu páli a ťažšie sa mi dycha musíme vydržať

kattky
24. mar 2017

@olylili uz teraz ma velmi trapia krize a ako mi v nich vsetko puka a co to bude do 9 mesiaca? Sa budem bat ist si lahnut.

olylili
24. mar 2017

@kattky tak to budeme ešte pekne hrkať😀 a uvidíš ešte keď drobec vpadne do panvy ako panva boli a tá moja zlamana 🙄 budeme ako kačky chodiť

renimac
24. mar 2017

@kattky mne trošku pomáha gravidjoga, myslím, že bez nej by som trpela ešte viac. Skús si po večeroch zacvičiť aspoň mačaci chrbát.

ttami
24. mar 2017

Dievcata pridam i ja fotku zo svojho tehulkovania fotene teraz v sobotu😍

ttami
24. mar 2017

V pozadi nasa miska😍vsade za mnou chodi🙂
Maxik a Miska,nase psie deti🙂

kattky
24. mar 2017

@olylili ani take nepis. Mne je najhorsie v noci. Cez den sa rozhybem a ked na kustik sadnem, tak maly hned kope to ako keby mi chcel povedat, ze mama dvihaj zadok a hyb sa 😅

kattky
24. mar 2017

@renimac no budem musiet nieco robit, lebo neviem ako to zvladnem dalej.

blondie257
24. mar 2017

@kattky juuj moja..to asi.bolo nieco "vo vzduchu" lebo ani ja som nemohla spat.....a ani jedna poloha mi nebola dobra.
Jj ja ked sadnem ta sarapati.....ked chodik klud....pri chodzi hajka,sa kolise,tak necudo ze deti sa radi hojdaju 😂

blondie257
24. mar 2017

@kattky na youtube najdes kopec videí pre tehu....skus aj po anglicky zadat...je tam.toho habadej....ja si pustim cez telku a cvicim troska pomaly a kolko vladzem

kattky
24. mar 2017

@blondie257 no uz som tam nieco zazrela. Len vravim cez den v pohode no noc ked pride tak to je pre mna umucenie. Ako teraz v noci od pol 3 rana hore. O 4h zvonil budik priatelovi mne uz az do placu islo ze to nieje normalne, ze unavena som a nie a nie spat. A to vzdy ked na wecko pojdem, tak potom uz spat nemozem. Dufam, ze po porode sa mi ulavi v tych krizoch.

ttami
24. mar 2017

Dievcata to mame asi vsetke tu nespavost,ja niu trpom tiez😒vecer tazko zaspat,v noci sa zobudim na vecko a potom.zas nespavost, a rozne myslienky sa mi honia hlavou,ze ako to vsetko dopadne,ako to vsetko zvladnem,ta zospovednost a to vsetko okolo toho☹a hlavne kazdi hovori nech sa teraz vyspime,bo potom.uz nebude cas na spanok☹

jance333
24. mar 2017

pridávam sa do klubu nespiacich 😀 možno sa nám cibria zmysly, aby sme boli vnímavé a ľahko-buditeľné, keď sa bábätká narodia 😔
ja som mala vždy ľahký spánok a ťažké zaspávanie, ale teraz extra. keď idem na wc, snažím sa ani veľmi neotvárať oči, len tu a tam mrknem kontrolne, aby som ostala čo najviac spiaca, inak je to zase zdĺhavé a ťažké zaspávanie. som max. vďačná, že som na PN a nemusím ráno o 5tej vstávať do práce... to by bolo sakraťažké.

jarunka102
24. mar 2017

22tt :-*

ssiska_1
24. mar 2017

No ..vraj jedzte v tehotenstve kozie syry su super .. tak som dnes samozrejme zozrala cele jedno balenie a potom tak citam nahodne dalej a najdem info ze kozie syry su sice super ale mali by sme sa uplne vyhnut koziemu syru typu chevre .. a hadajte aky bol ten cely pakel co som schlomzila? No samozrejme chevre ..porazi ma! 🙁

kitty18
24. mar 2017

aj ja sa pripajam s bruskom 😉
@lili_1 mozem poprosit? ako dam fotky takto dokopy aj ja by som si to chcela spravit 😉

baska1
24. mar 2017

Ahojte baby,ja som z juloviek 2016 a začínam triediť veci po dcére,tak ak by ste niečo potrebovali kľudne sa ozvite,ak sa to nehodí, zmazem 😃

ddgg
24. mar 2017

@kattky
aj ja mam problem ze ma strasne ale prestrasne bolia krize, panva, boky, zadok, proste hrozne nieco, v noci nemozem spat, kazdu hodinu sa musim prehodit na druhy bok, niekedy aj castejsie, cez den vydrzim stat maximalne tak niekolko minut a hned sa musim minimalne opriet o linku, lebo krize az palia.. ale musim povedat ze mi vzdy aspon na cas velmi ulavi ked si zacvicim gravid jogu, konkretne toto zvyknem

https://www.youtube.com/watch?v=SD9eStIAP4E

vyskusaj, podla mna neolutujes 😉

ddgg
24. mar 2017

@kitty18
ahoj, na toto ja pouzivam aplikaciu photo grid v telefone 🙂

blondie257
24. mar 2017

Ake ste vsetky krasne tehulky 😘

blondie257
24. mar 2017

Babenky toto vyzera suprovo na spanie

zuzacka16
24. mar 2017

@blondie257 veru hej..ja som si v kauflande kupila toto a spavam s tym no uz sa mi to zacina tak vytracat neviem ako by som to opisala ta vypln uz taka nie je aka by mala byt 😔

lili_1
24. mar 2017

@kitty18 cez skicar som to robila 🙂 otvorila jednu fotku v skicari a vkladala do toho dalsie 🙂 ....tusim sa tam vkladaju cez Upravy a prilepit zo suboru abo nejak tak sa vola 😉

n_g
24. mar 2017

Baby na to nespanie mne doktorka poradila brat magnezium (magneB6) zevraj ideálne brat 1-2 tablety rano a vecer, prip. aj noci, v tehu je max.davka tusim 6-8 tabliet za den. ja si davam iba ked sa zobudim v noci a do 5-10min spim🙂

blondie257
25. mar 2017

@zuzacka16 no hej poznam aj tuto verziu,ja mam doma tiez vankus z ludlu ( asi 3/4 roka) napln furt v pohode,nie je zmačkana vobec. Ale nie v tvare U ale len ako pismeno I . Ale pohvalujem si aj tak,akurat ked sa pretacam tak furt ten" mantinel" ( ako to nazval moj MM 😂 ) prehadzujem podla toho na ktory bok si lahnem.
A ten podla zdielaneho obrazka by som nemusela,zvazujem si ho usit.

K tej naplni, chod do obchodu kde maju metráž,teda látky, a pytaj si dute vlakno ( nie je drahe) Potom vankus na jednom mieste rozparaj a vypln tym dutym vlaknom,je lepsie sa nespacka.
Ja tym plnim dekoracie,ktore sijem.
Vcera som skusala vtacika.

ddgg
25. mar 2017

@blondie257
vyzera to uplne super, lebo by som sa nemusela kazdu polhodku ked sa v noci otacam na druhu stranu, otacat aj s mojim kojeneckym hebedom matyskom, ale pekne z kazdej strany podopreta by som bola.. kde si to nasla a kolko to stoji? 🙂