Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 jaaaaaaaala klaaaaaasna 😍
@blondie257 sikulka si😉super ze si vies posit veci,je to velke plus😉
@blondie257
aaa cistou nahodou si neprivyrabas tym ze by si sila aj na objednavku pre nesikovne sicky taketo vecicky? 😃
@kattky dakujeeeem...
@ttami ...no v podstate ano,usila som si do celeho domu zavesy a zaclonky tzv.draperky na vidiecky styl,ked som pozrela kolko stoja v obchode a jaich mam za polovicu.
@ddgg ked niekto chce a ma zaujem kludne.sijem pre jednu kamosku co ma kaviaren a tam predava taketo vecicky dekoracie usite aj rozne veci servitkovou technikou
@blondie257
rozmyslam ze sa mi to zide, ale na druhej strane si hovorim ze uz by som mohla vydrzat tie tri mesiace aj s Ickom 😊 a posli fotku aj zaclonieek 😍 ja teraz riesim nase vidiecke, tak uz druhy rok nemame ziadne pre istotu 🙈😃
@blondie257 mi mame tiez zariadeny dom v rustikalno-vidieckom style😉zaclonky i zavesy tiez teraz riesim a je to velke plus ked si vies sama usit,nielen ze usetris,ale si urobis ake chces😉
@ttami jj presne tak....inspiracii na nete najde clovek habadej
Ja som si usila take z prirodnej bielej bavlnenej latky s takym "vzorom" ze vidno strukturu niti...a dole som dala čipku (foto pridam neskor) a este chcem stuhu kupit a ponasivat maslicku do stredu. A cakam na objednanu latku cez net na taky zaves a draperky zvrchu...
@blondie257 nadherne😉si mozem potom otvorit obchod s takymito vecami😉
@ttami uvazovala som,ze nieco podniknem v tomto smere....
Uvidime.. 😉
@blondie257 budem drzat palce!!!😉
Ahojte maminky a buduce maminky.tak mame po gluko teste nic hrozne dalo sa to vydrzat...Mame 27tt a nasa malinka vazi 800g tak som rada ze je vsetko ok.uz som vypisana pn.20.4 asi smer nemocnica Antolska az do porodu trosku sa toho bojim doma mam este 2.5rocneho syna a 6rocnu dceru.a termin porodu 3.7.takze dlha doba bez deti a manzela.
@erikababula
aj ja prave sedim v cakarni po vypiti glukozy a nic hrozne to veru nie je.. mne to dokonca celkom chutilo 🙈😃
preco musis do nemocnice tak skoro? 😳😕
@ddgg Tak ja som sa tvarila vselijako😂chutit to chuti lebo je to sladke len bolo toho vela☺mala mi potom robila kotrmelce v brusku...Ja mam problem s trombocytmy mam ich 25000 a mala by som mat 300 000...ale pri porode staci ak bude aspon 80 000 ale nato musim byt v nemocnici aby mi zacali davat kortikoidy a krv aby sa mi trombocyty zvysili.budem rada ked vydrzime do 12.6 to uz mame 38tt budem mat planovany cisársky.
@erikababula
fuha tak drzim palce aby to vsetko dobre dopadlo a vydrzali ste do kedy treba! 🙏🙂👶👍🍀
@ddgg dakujem to uz pod dohladom lekarov isto zvladneme☺
@erikababula urcite, drzkaj sa, vidime sa na Antolskej mozno 🙂
@nenuska25 aj ty tam ides?☺aspon nebudem sama.
@erikababula ahoj. Drzim palce nech ste v poriadku. Tebe vzdy robia sono na poradni, ze vis kolko vazi malicke ? Mne o vahe naposledy v 20tt hovoril, ze ma 390g. Odvtedy neviem nic o malickom. Tiez mam termin 3.7.
@kattky Dakujem krasne☺Tak bolo ze mi nebude robit ultrazvuk ale od zaciatku som na rizikovom takze som si povedala ze mu poviem nech mi spravi ja si to aj zaplatim ale mam dobreho lekara peniaze nezobral za ultrazvuk.maleho ked som cakala tak v 33tt prestal priberat tak preto aj malinku vazi vzdy na ultrazvuku ci je vsetko ok☺
@erikababula drzim palce, aby ste to vydrzali co najdlhsie,a aby sa ten pobyt v nemocke dal ako tak prezit😉
@erikababula ja platim za kazdy jeden ultrazvuk aj ked ho mam zo zakona no vzdy 5€ zoberie sestricka odomna. Iz ani krcok mi nekontroluje. To ako keby nadarmo som na tie poradne chodila. Tlak si meram aj doma aj sa povazit mozem no a moc mi tiez nekontroluju
Keby ti aspon robil nieco navyse ze 3D usg +fotka ...zvlastne ,este som sa nestretla s tym ☺
@olylili a je zazmluvneny s poistovnou? Moj lekar nebol a som musela platit v minukosti tiez,teraz ma zmluvu uz s mojou poistovnou tak za poradnu neplatim,len tie morfo ultrazvuky si platim.
Baby,sedim na glukozovom teste v labaku,zatial mi brali len krv a cakam na tu sladku fajnotu 😀

@ddgg to praveze treba usit...to som nasla na stranke tzv. Pinterest.
Tam su vseliake take napady a pod
Premyslam ze si usijem