icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ttami
28. mar 2017

@blondie257 tak sa drz!!!zvladnes to😉

ttami
28. mar 2017

Ja u svojej dr.platim len za jednorazove zrkadla,usg a vys.zo spodu mam pri kazdej poradni a tie mam dost casto😕

blondie257
28. mar 2017

@ttami jj uz som.to vypila,je to v pohode,dali nam do toho roztoku glukozy aj citron...co je fajn na chut...akurat,ze ma bude palit zaha,dviha mi to zalud.stavu....
Ale v pohode,akurat tu sediet cca 2hod na tych tvrdych stolickach..ufff...uz ma boli zadok a krize....
Ale zvladneme to.....

olylili
28. mar 2017

@blondie257 hej hej má zmluvu...Držím prsty 😉

zuzacka16
28. mar 2017

ach baby teraz mi volala sestrička z gyndy, že mám trošku zvýšený cukor, že sa mám zastaviť, budú ma posielať na diabetológiu 😕😢

blondie257
28. mar 2017

@olylili tak potom neviem preco platis,mala by si to mat hradene cez poistovnu.
A diiik.....uz len cakat tie 2 hod....vysedim tu velkonocne vajicka alebo sa zakorenim.😂

blondie257
28. mar 2017

@zuzacka16 neboj....len troska zvyseny....budes mat dietku a bude to ok

olylili
28. mar 2017

@blondie257 no mňa to čaká v pondelok 😊

olylili
28. mar 2017

@zuzacka16 to sa stáva v tehu neboj bude dobre

zuzacka16
28. mar 2017

@blondie257 no to uvidím podľa výsledkov koľko, možno ma sestrička nechcela len nastrašiť alebo čo..a mám po sladkom 😕

blondie257
28. mar 2017

@zuzacka16 ale vies,ze to nie je zle nejest sladke? Ja napr.nemozem ani...mam.alergiu na orechy,arasidy,lieskovce...atd. Takze ani neriskujem,raz som zazila a uz ee....ma to svojr vyhody ....a sladke si nahradis..budes doma piect zdravsie a das si len.raz za cas 😉

ssiska_1
28. mar 2017

Kocky neviete kde sa daju kupit take vakuove vrecia ale na zavesenie do skrine. Obycajne maju aj v Jysku ale tie na zavesenie som nikde nevidela a nechce sa mi cakat kym to poslu z internetu.

mokoo
28. mar 2017

Kocky pichnem sa k Vam po radu, som v 13tt a doki mi vcera bral genetiku ale povedal ze vysledky budu az spolu z dalsimi gen. testami v 16 tt, je to normalne ze, mi nepovie vysledok? Pri dcerke si to uz nepamatam je to uz skoro 6 rokov....dakujem za odpoved 🙂🤗

blondie257
28. mar 2017

@mokoo na geneticke testy sa caka dlhsie,vyslesky su priebezne ale na celkove az 5tyzdnov sa caka

zuzacka16
28. mar 2017

@blondie257 piecť moc nepečiem, lebo som nemala na to ani čas a čo som čítala, tak pri tehu diétu tak ani med či hnedý trstinový cukor a podobne sa nemôže..takže sladké asi vôbec nehrozí..veď uvidím, čo mi povedia na diabetológii..alergiu nemám na nič našťastie, no sladké mi bude chýbať..prvé 4 mesiace som sladké ani vidieť nemohla, no teraz sa ho neviem dožrať 😕

mokoo
28. mar 2017

@blondie257 dakujem, takze keby bolo nieco zle tak mi doki povie uz po týchto testoch??

olylili
28. mar 2017

@mokoo áno je to normálne lebo potom sa to celkovo vyhodnotí či tam nie sú odchýlky

olylili
28. mar 2017

@zuzacka16 na sladké v tehu veľký pozor moja ségra dostala grstacnu cukrovku a má ju do teraz je na pumpe

nenuska25
28. mar 2017

@erikababula na termin pôrodu snáď až, ale ktovie, možno sa tam stretneme!

zuzacka16
28. mar 2017

@olylili však uvidím, čo ešte na diabetológii povedia..neverím, že som jediná tehuľka, ktorá sa láduje sladkým..ako zas ho nemám stále, ale dám si..no od dnes už nie 😉

stanka04
28. mar 2017

@zuzacka16 Zuzi, ja ficim na sladkom neskutocne.....inak aj ked niesom tehotna, ale teraz mi berie este viac. Pri dcere az ked som kojila, teraz pocas tehu... Ked nemam svoju davku cukru, nervy ma chytaju :D

senta_sofia
28. mar 2017

@mokoo co viem,oni to vyhodnocuju spolu,preto ti nepovedia tie z toho 13tt zvlast. Genetikou myslis odbery na tie tripple testy?

zuzacka16
28. mar 2017

@stanka04 no ja som prvé 4 mesiace nemohla ani cítiť sladké, vôbec mi nešlo na chuť a potom sa to rozbehlo..a teraz sa budem musieť zastaviť kvôli tomu zvýšenému cukru, asi mám tehu cukrovku 😕 ach jaaaaaaaaaaaj 🙄

kattky
28. mar 2017

@zuzacka16 moja sestra tiez mala trocha zvyseny cukor a to len kvoli tomu, ze den predtym nieco sladke zjedla, tak na dalsi den jej to ukazalo. Mala chodit na kontroly na diabetologiu. Sla tam 2x a potom uz nie a vsetko oki mala. Ja ladujem sladke denno denne a chvala bohu vsetko oki.

nenuska25
28. mar 2017

kočky z BA....akurát pred nedávnom mi gynekologička hovorila, žeby bolo fajn uvažovať na pediatrom pre dieťa. Máte nejaké recenzie, prípapdne skúsenosti s dobrým pediatrom? Ideálne BA V. , ale nie je to priorita
Ďakujem

blondie257
28. mar 2017

@stanka04 sladke je ako zavislost..to je ten umely cukor ....mne bolo zle a aj je zo sladkeho...ja som skor na slane a kysle....domace kysle uhorky moja zavislost 😂 a slane nemozem lebo opuchnem od soli...lytka,nohy,ruky....

blondie257
28. mar 2017

Baby...mna od toho dnesneho sedenia na tom glukoz.teste taaaak bolia bedrove klby.....akoze ani sediet,ani lezat ani chodit...neviem co so sebou ☹

zuzacka16
28. mar 2017

@blondie257 mna tak kostrc bolela no potom to preslo..to tie fajnove "stolicky ci lavice" nemocnicne..daj si magnezko ak mas 😉

blondie257
28. mar 2017

@zuzacka16 praveze magnezium nemam...a tie lavice..presne tak..drevene,smyklave...otras..to sa kazda tehulka na to sestricke pri odbere stazovala....
Som tam nemohla vysediet...
A teraz tie klby...och otras

erikababula
28. mar 2017

Ahojte chodi prosim vas niektora do rizikovej ambulancie k doktorke Niznanskej.c.d.26?Nemozem sa tam dovolat.Po 30tt tam mam chodit na kontroly Dakujem☺