Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ja u svojej dr.platim len za jednorazove zrkadla,usg a vys.zo spodu mam pri kazdej poradni a tie mam dost casto😕
@ttami jj uz som.to vypila,je to v pohode,dali nam do toho roztoku glukozy aj citron...co je fajn na chut...akurat,ze ma bude palit zaha,dviha mi to zalud.stavu....
Ale v pohode,akurat tu sediet cca 2hod na tych tvrdych stolickach..ufff...uz ma boli zadok a krize....
Ale zvladneme to.....
@blondie257 hej hej má zmluvu...Držím prsty 😉
ach baby teraz mi volala sestrička z gyndy, že mám trošku zvýšený cukor, že sa mám zastaviť, budú ma posielať na diabetológiu 😕😢
@olylili tak potom neviem preco platis,mala by si to mat hradene cez poistovnu.
A diiik.....uz len cakat tie 2 hod....vysedim tu velkonocne vajicka alebo sa zakorenim.😂
@zuzacka16 neboj....len troska zvyseny....budes mat dietku a bude to ok
@blondie257 no mňa to čaká v pondelok 😊
@blondie257 no to uvidím podľa výsledkov koľko, možno ma sestrička nechcela len nastrašiť alebo čo..a mám po sladkom 😕
@zuzacka16 ale vies,ze to nie je zle nejest sladke? Ja napr.nemozem ani...mam.alergiu na orechy,arasidy,lieskovce...atd. Takze ani neriskujem,raz som zazila a uz ee....ma to svojr vyhody ....a sladke si nahradis..budes doma piect zdravsie a das si len.raz za cas 😉
Kocky neviete kde sa daju kupit take vakuove vrecia ale na zavesenie do skrine. Obycajne maju aj v Jysku ale tie na zavesenie som nikde nevidela a nechce sa mi cakat kym to poslu z internetu.
Kocky pichnem sa k Vam po radu, som v 13tt a doki mi vcera bral genetiku ale povedal ze vysledky budu az spolu z dalsimi gen. testami v 16 tt, je to normalne ze, mi nepovie vysledok? Pri dcerke si to uz nepamatam je to uz skoro 6 rokov....dakujem za odpoved 🙂🤗
@mokoo na geneticke testy sa caka dlhsie,vyslesky su priebezne ale na celkove az 5tyzdnov sa caka
@blondie257 piecť moc nepečiem, lebo som nemala na to ani čas a čo som čítala, tak pri tehu diétu tak ani med či hnedý trstinový cukor a podobne sa nemôže..takže sladké asi vôbec nehrozí..veď uvidím, čo mi povedia na diabetológii..alergiu nemám na nič našťastie, no sladké mi bude chýbať..prvé 4 mesiace som sladké ani vidieť nemohla, no teraz sa ho neviem dožrať 😕
@blondie257 dakujem, takze keby bolo nieco zle tak mi doki povie uz po týchto testoch??
@erikababula na termin pôrodu snáď až, ale ktovie, možno sa tam stretneme!
@mokoo co viem,oni to vyhodnocuju spolu,preto ti nepovedia tie z toho 13tt zvlast. Genetikou myslis odbery na tie tripple testy?
@zuzacka16 moja sestra tiez mala trocha zvyseny cukor a to len kvoli tomu, ze den predtym nieco sladke zjedla, tak na dalsi den jej to ukazalo. Mala chodit na kontroly na diabetologiu. Sla tam 2x a potom uz nie a vsetko oki mala. Ja ladujem sladke denno denne a chvala bohu vsetko oki.
kočky z BA....akurát pred nedávnom mi gynekologička hovorila, žeby bolo fajn uvažovať na pediatrom pre dieťa. Máte nejaké recenzie, prípapdne skúsenosti s dobrým pediatrom? Ideálne BA V. , ale nie je to priorita
Ďakujem
@stanka04 sladke je ako zavislost..to je ten umely cukor ....mne bolo zle a aj je zo sladkeho...ja som skor na slane a kysle....domace kysle uhorky moja zavislost 😂 a slane nemozem lebo opuchnem od soli...lytka,nohy,ruky....
Baby...mna od toho dnesneho sedenia na tom glukoz.teste taaaak bolia bedrove klby.....akoze ani sediet,ani lezat ani chodit...neviem co so sebou ☹
@blondie257 mna tak kostrc bolela no potom to preslo..to tie fajnove "stolicky ci lavice" nemocnicne..daj si magnezko ak mas 😉
@zuzacka16 praveze magnezium nemam...a tie lavice..presne tak..drevene,smyklave...otras..to sa kazda tehulka na to sestricke pri odbere stazovala....
Som tam nemohla vysediet...
A teraz tie klby...och otras
Ahojte chodi prosim vas niektora do rizikovej ambulancie k doktorke Niznanskej.c.d.26?Nemozem sa tam dovolat.Po 30tt tam mam chodit na kontroly Dakujem☺

@blondie257 tak sa drz!!!zvladnes to😉