icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

erikababula
28. mar 2017

@erikababula Zabudla som dodat v Bratislave na Antolsku☺

erikababula
28. mar 2017

@ttami Dakujem dufam ze ma este na vikend pustia domov 20teho je stvrtok aj tak tam cez vikend nic somnou nebudu robit☺

erikababula
28. mar 2017

@kattky ja neplatim za poradne ved to mame hradene s poistovne.Mne skontroluje moc odvazim sa zmeria tlak pozrie krcok a spravi ultrazvuk ja som spokojna viem ze malinka je v poriadku a to je podstatne

zuzacka16
28. mar 2017

@blondie257 aha to by ti uvolnilo..kup si bud sumive alebo v tabletkach..ja mam magne B6 a ked nieco dam si potom je lepsie..to sa ani necudujem to vsade v nemocnici..mma tam tiez 2 hodky porazalo a to ma caka asi este raz na diabetologii tak sa tesim 😐

blondie257
28. mar 2017

@zuzacka16 skoda ze to nemam,a lekaren az cca 25km odtial v meste...a do auta ma teraz nehne,neobsedela by som...zajtra rano si kupim.
A to je jedno ake? Su vsetky vhodne v tehu?
Ja budem vediet vysledky zajtra okolo obeda,zavolam sestricke a v piatok pojdem po ne a hned sa ibjednat na to interne.

zuzacka16
28. mar 2017

@blondie257 vies co mne to magne B6 odporucila gynekologicka ked som mala raz bolesti v oblasti vajecnikov a aj vtedy pomohlo..a ked som prisla do lekarne tak som povedala ze chcem magne B6 pre tehotne..lebo je aj magne B6 forte..a potom sa nezlakni ked ti povedia ze mozes max 2 denne mne moja DR povedala ze aj 3x1 denne mozem ze v nemocnici ovela vacsie davky davaju..preco ides na interne hm

ttami
28. mar 2017

@blondie257 mne moja dr.odporucila magnerot,kt.budem brat az do 36tt,zatial ho beriem 3x1,
https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/magner...
Skus sa natoto pozriet

blondie257
28. mar 2017

@zuzacka16 aha,no pojdem si zajtra to magne kupit.

Na interne sa chodi v tehotenstve.Potom ako absolvujes glukozovy test,pockas na vysledky a s tymi vysledkami sa ide ma interne.
Tak mi povedala sestricka.

zuzacka16
28. mar 2017

@blondie257 kup a uvidis..tak mne toto vobec nespominali ze by som potom na interne mala ist..asi je to vsade inak..

ddgg
28. mar 2017

@blondie257
aj ja beriem magnerot 2x1 a do toho magne b6 1x1.
Co sa tyka interneho po glukozovych testoch, tiez o tom nic neviem. Dnes mi sestricka volala vysledok, vsetko ok, vidime sa na sone v 30tt..

blondie257
28. mar 2017

@zuzacka16
@ddgg

No neviem,ja som interne aj pred 10rokmi musela mat...robia ekg ci ako sa to vola.
Mozno Vam este povedia na dalsej poradni.

olylili
28. mar 2017

Ja som tiež bola včera na EKG tiež mi dal lekár lístok že mám ísť

yulliette24
29. mar 2017

Ahojte, platí si niektorá z Vás DNPO?

ivonkaivikk
29. mar 2017

Baby akurát som po glukozovom teste, a je to úplne v pohode, mne to aj chutilo 🙈 doniesla som si aj citrón a fakt dobre. Ked su tu baby z KE, tak odporúčam RIA laboratórium na Kukucinovej 😜 🤰🏼

erikababula
29. mar 2017

Ahojte tak dnes som volala na vysledky vsetko ok az na krv hemoglobín nizky tak musim brat acidum folicum a klesli zas trombocyty na 24 moj vecny problem😒

yulliette24
29. mar 2017

Mne na chudokrvnost predpisala železo konkretne Ferro-Folgamma, ktory je obohateny o kys.listovu cize acidum folicum 🙂

yulliette24
29. mar 2017

@erikababula lebo tam ide o nedostatok zeleza, ktore je viazane v molekule hemoglobinu

oknosmas
29. mar 2017

Ja uz dlhodobo beriem maltofer folicum...co je tiez zelezo s kyselinou listovou..ta pomaha,aby sa lepsie vstrebalo. Je to moj celozivotny problem...chudokrvnost....a toto jesine zelezo mi nerobi ziaden problem..nezapeka a ani neprehana...

olylili
29. mar 2017

@oknosmas presne aj ja ho berie a je super bez všetkých tých neprijemnostiach pri užívaní zeleza

blondie257
29. mar 2017

Baby aj vy ste take unavene? Ja mam pocit,ze mam rezim ako mala v brusku...napapat a spat 😂
Je pravda,ze v noci bars nespim a chodim stale na malu potrebu...plus vcera jak.som zalahla do postele tak mala si tam skackala po mechure do jednej rana ..uf....
Vonku krasne a ja by som v kuse spala

ssiska_1
29. mar 2017

@blondie257
Som na tom takisto. Strasne som sa tesila na to ked uz bude vonka konecne teplo. Teraz je krasne teplo a ja sa len povalujem na gauci z jednej strany na druhu. Nic sa mi nechce ☹ A este ma aj bola hrozne kosti medzi nohami ..vobec si neviem predstavit co bude 8-9 mesiac 😳

ashley31
29. mar 2017

@ssiska_1 sme na tom rovnako 🙂

slimstar
29. mar 2017

@blondie257 Teda u mna to tak nie je. Večer som unavená, tak o 22.00. Ale cez den normálne fungujem. Okolo obeda chodím tak 2 km a poobede tiež par kilometrov po vonku. Ja všetko ládujem čo vidím, dnes bol veterník aj zmrzlina. Mám normálny režim, tak ako som bola zvyknutá. My tu máme takú relaxačnú zonu, Lodenicu, tam chodíme pešo z mesta, po ceste sú lavičky, ale úplne bez problémov a v noci spím ako zarezaná.

kattky
29. mar 2017

Dnes som mala poradnu. Vsetko oki aj krcok. Vravela som o tie bolesti co mam v noci pri pretacani z boka na bok tak to je z toho roztahovania. A este ze budem rodit normalne nie sekciou. Maly uz je otoceny dole hlavkou a vraj uz tak aj zostane.

olylili
29. mar 2017

@kattky už tak ostane? Mne sa deti ešte do toho 32tt pretáčali

zuzacka16
29. mar 2017

@kattky co zas si mala poradnu??ja idem az 12.4.a predtym si mala ist sekciou ci ako?

kattky
29. mar 2017

@olylili tak mne tak dnes tvrdil.

kattky
29. mar 2017

@zuzacka16 ano a dalsiu mam 17.4. Nie iba tak som dnes sa ho spytala, tak ze nech sa nebojim ze doteraz kazda zena porodila, ze ani jedna nezistala tak a ze ja budem rodit normalne ze nie sekciou jedine, ze by nejake komplikacie nastali.

blondie257
29. mar 2017

@slimstar ja som mala energiu taku cca mesiac dozadu..by som so psom aj.do lesa do kopca sla...ale bolo ble počasie...ale teraz nechapem....total bez energie...dnes bola snaha sa povenovat v skalke pred domom levanduli....no uz ani cupiet nemozem,mala hned protestuje....a sa citim jak.velryba 😂 veru kde do 8.-9. mesiaca ....moja hlava chce vsetko.robit a moje telo odmieta

@kattky maly sa uz pretocil? Wow...
Ja citim,ze mala sa tam hybe riadne..hlavne ked chcem vecer ist spat ( presne ako teraz) a furt tam cosi vystraja....aj ja chcem vediet ako je otocena....ked ten moj lekar mi ultrazvuk nerobi 😒
Najblizsia poradna mi vychadza na meniny...musim ho ukecat nech mi urobi radost na sviatok 😂 .....no keby nebol taky suchar 🙄

Ja sa budem.pytat na porod az na tom dalsom sone v tom 30.tt

zuzacka16
30. mar 2017

@kattky jaj ale ty už mávaš častejšie vlastne tie poradne, ja stále raz za mesiac chodím..a čo si sa ho pýtala, či porodíš? veď to je jasné, že áno, len už tam to je o tom či klasicky alebo sekciou..toto som sa ja ešte nepýtala gyndy, ale veď ona mi ultrazvuk vlastne robila strašne dávno, v 30tt by mal byť ďalší väčší, tak potom sa opýtam..