icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

gabrielita3
4. apr 2017

@blondie257 mne umrel psik po 15 rokoch dostala som ho ked som isla do prvej triedy este mesiac som ho vsade pocula a snivalo sa mi o nom .. ja placem za vsetko co nam odide ... predsa len s nami zili ale taky je zivot 🙁

kattky
4. apr 2017

@blondie257 my sme mali slovenskeho cuvaca 13 rokov. Somnou vyrastal. Museli sme ho dat utratit, lebo uz mu nebolo pomoci. Mal velke bolesti, pena z ust mu isla a aj hnackoval. Bol uz aj na polovicu slepi aj hluchy. Taaaak som za nim plakala, ze babka vravela mi ze ani zanou tak plakat nebudem ked zomrie jak za nim som plakala. Teraz mame teho kokerspaniela uz asik 8 rokov a aj slovenskeho cuvaca. Ten ma rok a pol no nieje taky aky bol ten prvy. Zase u priatela doma maju yorksira a dostava epilepticke zachvaty.

blondie257
4. apr 2017

@gabrielita3
@kattky
Zoja je moj prvy psik...pokial neratam psika co mala babka odkefy pamatam..dozil sa nejakych 18rokov volal sa Maco,uplne bol ako medvedik a sprevadzal ma cele detstvo na prazdninach u babky....smutno bolo za nim veru
Zoja je milacik...vyrastala s Natalkou,kupili sme ju ked mala Natka 2 roky,to bola dvojka od mala...
Juuj dufam ze bude ok....mala aj steniatka a jedno a moj brat s jeho rodinkou....vzdy ked ma ich Eli vidi sa od radosti pocika..to uz ma 5rokov..a pri nikom to nerobi.pamata ako zom tie steniatka piplala...ved prezili zo 7 len 3 ...

blondie257
4. apr 2017

Babenky,býva vam este nevolno? Mne nejako v poslednej.dobe casto.Aj dnes mi je ble.... uz 2x som vracala... ☹

kattky
4. apr 2017

@blondie257 mne naposledy bolo zle zo soboty na nedelu. Brutalne ma bolela hlava az som z toho zvracala. No urcite to bolo aj z grilovacky, lebo s velkou chutou som jedla to grilovane masko zo salatom nakolko mne doteraz maso vzdy smrdelo no od zaciatku tehu.

blondie257
4. apr 2017

@kattky ja.som.mala v nedelu otrasnu migrenu....
A dnes mi je klasika nevolno...aj tak celkovo mi je divne....a nejedla som.nic co by mi mohlo nevolnost sposobit

kattky
4. apr 2017

@blondie257 tak mna zvykne hlava iba sem tam pobolovat aj ked velmi nizky tlak mam niekedy. No nikdy som tabletku nebrala az teraz v noci zo soboty na nedelu som musela si dat polku paralenu.

ttami
4. apr 2017

@gabrielita3 @blondie257 no nam zomrela cavalierka,kt.sme nasli vychudnutu v zubozenom stave od mnozitela na ulici,vypiplala som ju a bola u nas necele 2 roky a potom nas opustila😢v maji tomu budu 3 roky a este teraz si za nou hocikedy poplacem a furt si hovorim,ze som pre nu malo urobila☹je to velka bolest😢

gabrielita3
4. apr 2017

@ttami myslim ze si urobila najviac dala si jej pekny domov kde ju mal kto pohladkat a lubit urcite odisla stastna ...

slimstar
4. apr 2017

Ale baby, teraz myslíme pozitívne, negatívnosti hodte za hlavu. 🙂

diannna
4. apr 2017

@gabrielita3 anjelik krasny... ja mam tiez yorka 9rokov je to moj milacik.

erikababula
4. apr 2017

@kattky Ahojky ja mam dnesny den nejak na chuja uplne na vrchu pod prsiami bola mala vytlacena pali ma zaha od rana nechutenstvo nezjedla som nic do toho vecer neskutocne bolesti v krizoch a malu som citila uplne dole tlacila mi na mocovy mechur.Asi zmena pocasia alebo ja neviem tesila som sa na krasne pocasie ale vonku nevydrzim dlho max hodku.Uz sa modlim nech to mam za sebou☺

ssiska_1
4. apr 2017

@erikababula ojoj a to si zober co bude o 2-3 mesiace! Mozno zajtra uz bude lepsie.

erikababula
4. apr 2017

@ssiska_1 ani si nechcem predstavit...viem ze nedonosim do konca len dufam aspon do 37tt vydrzime

lili_1
4. apr 2017

Ahojte, viem že teraz troška odveci....ale aký matrac máte do postieľky? akej výplne by mal byť lebo počula som rôzne názory... väčšinou kokos-molitan-kokos...aj čisto molitanové a dokonca pružinové...tak nwm... 😒 ďakovalaaa 🙂

erikababula
4. apr 2017

@lili_1 My mame kokos a spokojnost☺

lili_1
4. apr 2017

@erikababula tiež nad ním uvažujem 🙂 takže budem hľadať taký 👍 ...dnes som konečne uvidela postieľku ktorá sa mi zapáčila tak už je aj objednaná tak už len matrac do nej 😇 😀

ssiska_1
4. apr 2017

@erikababula neboj sa ..len aby si nakoniec neprenasala 😉

petrikazuzka
4. apr 2017

Ahojte mamicky, pridavam sa k Vam julovym, postupne precitam celu diskusie, verim, ze sa tu budeme vytesovat a pomahat si z info.

gabrielita3
5. apr 2017

@lili_1 ja mam tiez kokos molitan kokos

kattky
5. apr 2017

@erikababula no to aj ja som vcera mame vravela ked som bola vonku, ze si neviem predstavit, ze bude o 10 stupnov viacej ked teraz mi uz jak je horuco. Ja vcera este hrozno som strihala 😅

kattky
5. apr 2017

@lili_1 my tiez mame s kokosovou vlozkou.

lili_1
5. apr 2017

A kde v akom obchode ho zoženiem za takú normálnu cenu? Vraj 20€ stojí len....

gabrielita3
5. apr 2017

@lili_1 ja som kupovala cez aladdin.sk mas tam po registracii este 5% zlavu 😊

kchan
5. apr 2017

@lili_1 ja som kupovala cez stránku www.4mama.sk , kokos-molitan v akcii za 19,90€ a som spokojná 😊

blondie257
5. apr 2017

Ja este matrac nemam,treba mi dva a pytala som sa,ze ten kokos molitan tak cca 20-25e.

Poradnu mam za sebou,lekar mi urobil aj ultrazvuk tak sa vytesujem. Potvrdil dievcatko 😍
Ale je dost dole teda nizko,ma malo miesta a poloha KP,zadockom dole.
Porod na 90% sekcia

shannonldy
5. apr 2017

No, tak ja som vcera dolietala dievcata 😠 Bola som u diabetologicky, lebo mi vysiel vyssi cukor po tej glukoze a ta ma vyslala domov so 4stranovym obrazkovym leporelom, ako vyzera 1 sacharidova jednotka (to je to, co si mozem davat medzi jedlami - ale len s minimalne 2 hodinovym odstupom).. - pre pobavenie, je to napriklad 2deci mlieka. Tomu hovorim olovrant. Alebo pol jablka. No neviem, ci sa smiat, ci plakat. Nie je lepsi cas na samostudium a dietu ako pocas tehotenstva, vrrrr

jance333
5. apr 2017

@blondie257, to fakt? to už a nemôže bábätko otočiť? hm, tak som zvedavá, čo povie mne, lebo ako sme sa tu minule bavili o polohe, tak je dosť možné, že moja je tak podobne. ale mne hovoril už od začiatku, že je aj dosť reálna možnosť sekcie, lebo mám placentu dole na hrane. nezasahuje síce do krčka, ale že keď sa neposunie, tak asi sekcia. čo už, bude tak, ako musí byť

zuzacka16
5. apr 2017

Tak babule dnes rano som si na pyzame nasla mokre flaky okolo prs takze asi mi uz zacina kolostrum vytekat 😉

kattky
5. apr 2017

@blondie257 moja kamoska tiez mala ist sekciou teraz v maji lebo jej mala bola otocena dole zadkom no v stredu pred tyzdnom som bola u nej, tak povedala mi ze ide rodit uz riadne, lebo mala sa jej otocila dole hlavkou.