icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

diannna
5. apr 2017

Dievcata uz mate kúpené aj kociky pre babatka? Alebo veríte na povery? Ja sa priznám, ze nachystané nemam este nic. Kúpených mam asi len 5 body, jeden uteracik, zavinovačky 3ks a supravicky take co mi mamina pošila. Tych mam dosť. Stale rozmýšľam , ci to nie je este skoro chystať ale dosť rýchlo sa ten júl začína približovať.

gabrielita3
5. apr 2017

@diannna ja uz kocik mam v sobotu si idem pren a veci mam po malej nejake neutralne ale este mi dost toho chyba

karinecka22
5. apr 2017

@enika1234 ja som nalacno mala este ok a po dvoch hodinach cez 9...

erikababula
5. apr 2017

@diannna ja som kocik kupila ked som bola v 12tom tt oblecenie nam nejake zostalo po synovi ale tak cakame dievcatko tak som co to aj pokupila.Mame aj postielku ja uz len plienocky do porodnice a to je vsetko☺.Na povery neverim....su to len vymysli starich babiciek☺

diannna
5. apr 2017

@erikababula
@gabrielita3 tak my chceme ist kočík kupit v piatok tak snad sa uz nic zle nestane. I ked sťažnosť moze stale aj pri pôrode, ale na to žiadna z nas mysliet nebude! A vecicky asi v máji pojdem pokupit. Lebo ak by sa mi narodilo predčasne tak chudiarko nema nic. Bolo by s holou prdelkou a len ma rukách 😜👶🏻

kattky
6. apr 2017

@diannna ja kocik tiez uz mam davno. Dostala som 4 tasky siat cize ich mam habadej. Uz iba nieco nove dokupit.

oknosmas
6. apr 2017

My uz tiez mame kocik...ale oblecko zatial ziadne....nejake by som mala dostat...tak cakam na balicky od sestier a znamych...a ked buse treba,tak potom dokupime...

gabrielita3
6. apr 2017

@diannna mas cas este chvilku urcite ja kupujem postupne ... a co sa ma stat sa stane myslime pozitivne o chvilu sa budeme tesit z babatiek 😊

gabrielenka
6. apr 2017

Ahojte tak dnesna poradna nic moc....krcok skrateny na 2cm na bud tyzden kontrola dostala som magne B6 dvakrat denne.....bojim sa co bude😢

sonulcicka
6. apr 2017

@diannna veď toto mám ja stále v hlave.. Teraz sa kamoške narodil chlapček cca v 33tt... čo keď sa to stane aj mne.. Akože nie že by som na to stále myslela.. ale tak podvedome si na prstoch vypočítavam, čo ešte chýba, keby náhodou...

ttami
6. apr 2017

@gabrielenka drzime palce,treba oddychovat a lezat najlepsie s vylozenymi nohami😉

Ja este nemam nic pikupene pre malu,akurat 2bodiky☹nerada chodim po obchodoch☹

blondie257
6. apr 2017

@kattky
@katie23
@ttami
DAKUJEEEM KRAAASNE dievcata ❤

blondie257
6. apr 2017

@katarinka273 ak mas sedave zamestnanie...alebo aj ked dlho stojis..tak nohy opuchaju...ak sedis vykladaj nohy na nieco ...naor pod stol nejaku krabicu a pod.aby si nohy nemala zohnute v kolene

erikababula
6. apr 2017

@diannna a aky kocik si si vyhliadla?My mame G-mini Grand 2v1....staci nam to po synovi mam sportiak Britax ....Ja som mala minuly tyzden maniu furt by som nieco len kupovala este ze som pn mam vychadzky az poobede tak si uzivame prechadzky a obchody ma nelakaju😂.

katarinka273
6. apr 2017

@enika1234 ja som v pohode, to len doktor stresuje 😀

katarinka273
6. apr 2017

@blondie257 hej hej, budem musieť nejaký stolček šupnúť pod pracovný stôl 😉

stanka04
6. apr 2017

@yulliette24 Rodila som pri Murinovi, akurat som sa mu trafila do smeny, takze som ho ani nemusela volat a doplacat.... Izbu som mala super, jedlo mi chutilo, nemozem povedat nic zle.... A rodila som na nadstandardke so segrou, bolo fajn mat sukromie 🙂

ttami
6. apr 2017

@stanka04 ta potom preto sa ti tam paci😉mne by sa tiez jebyze ma odrodi murin🙂super clovek,dufam ze aj osyane takym,aj ked ma uz len amb.

laura1804
6. apr 2017

@diannna ja este nemam takmer nic...mam tazke tehotenstvo od zaciatku, tak som sa bala...ale ako sa blizi ten 7 mesiac, uz ma to zacina lakat. Kocik mam neutralny po prvorodenej, tak si davam cas...

vierkadominik1
6. apr 2017

Mamicky som v 27tt a cakam dievcatko a chcem sa opytat ci nemate niektora taky problem ako ja.boli ma tam dole ako medzi stehnami a dost.☹

laura1804
6. apr 2017

@vierkadominik1 aj mna boli...dokonca citim vnutorne stehy po prvom porode...ale vraj je to ok, som po kontrole a vraj nemam ani nizko placentu, ani nic...neviem, akej si postavy, ale ja pri mojich 49 kg som si nejak zvykla, ze ma v jednom kuse nieco tlaci a boli...

blondie257
6. apr 2017

@vierkadominik1 asi mame taky problem viacere....tlaci mimino na panvove dno...mna doslova akokeby kosti panvy boleli...naviac mna boli aj miesto ako mam jazvu po sekcii,dokonca aj 10r po nej....a tlaky dole stale...nosim nizko,uplne dole malu....doknca nemam dlho cupiet vtedy su velke tlaky na krcok ...plus konecnik a s tym spojene hemoroidy.atd atd....
Takze som zaujala polohu....ako na porodnej sale...😂 vtedy mi.je pohoda

ssiska_1
6. apr 2017

Inak dievcence nenosite tehotensky pas? Myslim taky co sa upevnuje pod brusko, mna to uz dost taka a uvazujem ci by to nebolo lepsie.

blondie257
6. apr 2017

@ssiska_1 ja uz som pozerala tiez po nejakych a uvazujem.ze si ho kupim

ashley31
6. apr 2017

Tak glukozovy test je za mnou...skoro ma to zmohlo 😒 ale ani sa nedivim,ze mi bolo zle pri tomto pocasi ...rano dazd,na obed slnko a teraz snezi 😲

ssiska_1
6. apr 2017

@blondie257
Ze by to mohlo byt dobre? Ja mam pocit ze by ma tak brusko netahalo.

oknosmas
6. apr 2017

Ja som kupila tento pas...

oknosmas
6. apr 2017

Myslim,ze je dobry...aspon mne bolo s nim lepsie....ale nemam zoadne ine skusenosti....takze neviem

blondie257
6. apr 2017

@oknosmas ako tak pozeram na tu cenu tak zdravotnicke predajne a tehu ptedajne to riadne predrazili

ssiska_1
6. apr 2017

Inak aj mitchie pise v julovkach ze jej to pomohlo na krize ..mna krize zatiam tuk tuk nebolia ale brusko mam pocit ze mi dost taha dole.