Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@erikababula ja ani nemam prehlad ake su kociky chcela som hlavne taky aby sa malinká zmestila do vaničky v zime a aby sme na jar nemuseli riesit uz športový. Tak sme si vyhliadli Mimu Xari. Je to kožený kočík čiže aj údržba je v pohode a hlavne sa aj ľahko skladá co nam velmi vyhovuje, kedze dosť chodíme autom. Aj recenzie co som čítala tak d
@erikababula dievcata su spokojne. Snad budeme aj my. Ja som tiwz bola na pn ale teraz som sa dala vypísať uz do porodu. Ale take ako vychádzky som neriešila. Isla som kde som chcela a ďalšia vec ja mam dokonca byt uplne inde ako adresu na pn ankontrila mi neprišla ani raz od jula co som bola pn
@diannna No ja som sa bala tych vychadzok riesila som to kvôli synovi ma 2.5roka aby sme boli vonku troska tak mam od 14tej do 18tej vychadzky ze su prisnejsie tie kontroly teraz.... Ale ja som sa dala len april na pn a v maji uz mozem ist na MD.
@blondie257 a ja som si myslela ze to len ja mam take stavy 🙂
@minticka uzasna kombinácia kočíka. My sme ale skôr za take jednoduché a minimalistické veci s priateľom. Boli sme snes v predajni pozrieť kociky lebo sme mali vyhliadku tu Mimu xari ale pre istotu sme šli potrieť este ine kociky. Chcela som ušetriť. Ale nepodarilo sa. Prekvapilo je vanicka uzasna velka. Uz len nech vsetko dobre dopadne a narodia sa nam zdravé detičky. Nic ine si neželám ale to každá budúca matka.
@diannna ten je naozaj krasny..ja mam v plane pouzit len vanicku a potom kupit cisto sportovy s korytkovim sedenim..ja som dost vysoka a v plane bol ABC design salsa 4..no len zavezne na objednavku za 560€ a nikde ho nemali vystaveny..takce macka vo vreci..ale ako pises..hlavne zdrave deticky..ja som o prve prisla a na tuto ďobku sme cakali 8 rokov😍..uz to dotiahnut len do konca..
Tak kocky mne ked dneska nebude zle, tak to bude super. Od vcera mame uz konecne novu kuchynu. Dnes oslavujeme ocove narodky ktore mal 31.3. aj sestrine meniny, vcerajsie svagrove narodeniny a dnesne priatelove narodeniny. Mame sa na co tesit. Styria oslavenci 😂 a do konca mesiaca este ich bude 😀
@minticka ked tento štýl tak je pekny aj NEONATO PURO. My sme aj nad tym rozmýšľali. Novy bude stat v máji 890€ chcystaju akciu v predajniach a za trojkombináciu je to celkom znesiteľne... i ked je to fakt dosť peňazí. Ale uzasne odtiene maju. A kolieska vsetky rovnaké velke vraj velmi pohodlný kocik
@ashley31 áno presne ta športová časť nie je dobrá recenzia na nete, ale nazivo sa mi zdala fajn a navyse sa dala dať úplne do lahu co peg perego nemá a celkovo nie je maličká co je super.... tak potom aj tak keď bude už dieta vacsie sa kúpi bugina....neviem, nám sa pacil...A celkovo tatinko ma 2 metre tak vyzeral pri všetkých ako keby kocikoval detsky, až pri tomto sa mi zdal v pohode :D a hlavne je aj dizajnovo krásny taký aj elegantny aj sportovy...
@gabrielita3 aj nad tým sme rozmyslali! S týmto podľa mňa budeš veľmi spokojna!!!

Baby, aj ja som si kupila tento pas a pomaha mi..hlavne mi netaha tak brusko dole a mozem chodit vzpriamene...