icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jja
6. apr 2017

Baby, aj ja som si kupila tento pas a pomaha mi..hlavne mi netaha tak brusko dole a mozem chodit vzpriamene...

diannna
6. apr 2017

@erikababula ja ani nemam prehlad ake su kociky chcela som hlavne taky aby sa malinká zmestila do vaničky v zime a aby sme na jar nemuseli riesit uz športový. Tak sme si vyhliadli Mimu Xari. Je to kožený kočík čiže aj údržba je v pohode a hlavne sa aj ľahko skladá co nam velmi vyhovuje, kedze dosť chodíme autom. Aj recenzie co som čítala tak d

diannna
6. apr 2017

@erikababula dievcata su spokojne. Snad budeme aj my. Ja som tiwz bola na pn ale teraz som sa dala vypísať uz do porodu. Ale take ako vychádzky som neriešila. Isla som kde som chcela a ďalšia vec ja mam dokonca byt uplne inde ako adresu na pn ankontrila mi neprišla ani raz od jula co som bola pn

erikababula
6. apr 2017

@diannna No ja som sa bala tych vychadzok riesila som to kvôli synovi ma 2.5roka aby sme boli vonku troska tak mam od 14tej do 18tej vychadzky ze su prisnejsie tie kontroly teraz.... Ale ja som sa dala len april na pn a v maji uz mozem ist na MD.

vierkadominik1
7. apr 2017

@blondie257 a ja som si myslela ze to len ja mam take stavy 🙂

minticka
7. apr 2017

@diannna ja mam kocik od 18tt..len mesiac mi trvalo kym som si vybrala..ked mi objednali z katalogu a prisiel,tak vyzeral ako pre babiku😀 tak som sa nastvala a zobrala najlacnejsi a hotovo

diannna
7. apr 2017

@minticka uzasna kombinácia kočíka. My sme ale skôr za take jednoduché a minimalistické veci s priateľom. Boli sme snes v predajni pozrieť kociky lebo sme mali vyhliadku tu Mimu xari ale pre istotu sme šli potrieť este ine kociky. Chcela som ušetriť. Ale nepodarilo sa. Prekvapilo je vanicka uzasna velka. Uz len nech vsetko dobre dopadne a narodia sa nam zdravé detičky. Nic ine si neželám ale to každá budúca matka.

minticka
8. apr 2017

@diannna ten je naozaj krasny..ja mam v plane pouzit len vanicku a potom kupit cisto sportovy s korytkovim sedenim..ja som dost vysoka a v plane bol ABC design salsa 4..no len zavezne na objednavku za 560€ a nikde ho nemali vystaveny..takce macka vo vreci..ale ako pises..hlavne zdrave deticky..ja som o prve prisla a na tuto ďobku sme cakali 8 rokov😍..uz to dotiahnut len do konca..

kattky
8. apr 2017

Tak kocky mne ked dneska nebude zle, tak to bude super. Od vcera mame uz konecne novu kuchynu. Dnes oslavujeme ocove narodky ktore mal 31.3. aj sestrine meniny, vcerajsie svagrove narodeniny a dnesne priatelove narodeniny. Mame sa na co tesit. Styria oslavenci 😂 a do konca mesiaca este ich bude 😀

ttami
8. apr 2017

@kattky prijemnu oslavu prajeme😉🎂posli foto novej kuchyne😉

sticker
nenuska25
8. apr 2017

My sme sa nakoniec rozhodli pre tento. Je to CAM DINAMICO UP 2017 a na zivo nám padol veľmi do oka...rozhodovali sme sa medzi peg perego a týmto nakoľko cenovo boli skoro rovnake, nepatrí medzi najlacnesie, ale kvalitne a nie úplne mini mini...Tak dúfam že dlho posluzi

ashley31
8. apr 2017

@nenuska25 aj nad nim rozmyslam 😉 paci sa mi este be cool slide cocoon 2017,ale ten nie je nikde v kamennych obchodoch,len na nete 😒 tento cam ma zaujal,vyzera pekne a vanicka je dost velka ...len recenzie na sportovu cast nie su velmi dobre 😕

diannna
8. apr 2017

@minticka tento vyzera naozaj velmi pekne. Tiez take jednoduché hladké tvary. Ja by som mozno tiez časom isla este do uplne klasickej buginy ak bude treba. Ale asi tiez Mimu ich modely sa mi páčia a vraj su podla recenzií aj praktické

diannna
8. apr 2017

@nenuska25 presne tento sme pozerali aj my vcera, takýto rifľový s červenými gombíkmi a tuším vyšiel v NR predajni okolo 670€ ale tak trojkombinacia. Čiže celkom Ok cena. Aj kolieska mal fajn lebo neboli dofukovacie.

minticka
8. apr 2017

@nenuska25 ten je tiez krasny aj farba..ja som kupovala v Ricobaby..lenze ked som dosla s mojimi poziadavkami na kocar,tak to splnal lej jeden za 1300€..😨 dufam ze aspom ten sportiak sa mi podari podla svojich predstav kupit..a hlavne bez nervov😀

zuzacka16
8. apr 2017

@nenuska25 cau kocka 😉 Cam Dinamico mame aj my kupeny 😂😂 co opakujes 😂😂 len nemame novy 2017 ale z druhej ruky a velmi sa nam pacil aj dobre sa s nim naraba..vsak aj foto prikladam 😉

minticka
8. apr 2017

@diannna ja by som si aj nieco taketo predstavovala.Chicco urban..uvidime,ako vyzera..ale kym ho pojdem kupit,tak zase sa mi zapaci iny..😉

kattky
8. apr 2017

@ttami tak to by ich bolo vela. Pridavam obrazok vyzualizacie z kuchyne.

ssiska_1
8. apr 2017

@kattky velmi pekne! 👍

kattky
8. apr 2017

@ssiska_1 dakujeme 😉

ttami
8. apr 2017

@kattky peeknaaa...v akej farbe??

kattky
8. apr 2017

@ttami taka ako je na obrazku. Hneda farba je odtien bardolino a ta biela neviem.

diannna
8. apr 2017

@minticka ked tento štýl tak je pekny aj NEONATO PURO. My sme aj nad tym rozmýšľali. Novy bude stat v máji 890€ chcystaju akciu v predajniach a za trojkombináciu je to celkom znesiteľne... i ked je to fakt dosť peňazí. Ale uzasne odtiene maju. A kolieska vsetky rovnaké velke vraj velmi pohodlný kocik

minticka
8. apr 2017

@diannna ten Neonato mi ponukali,ale bol dost drahy..krasny styl a cierna farba😍 super kocar,len keby spravili s tou cenou nieco😉

diannna
8. apr 2017

@minticka a od nejakej mamičky sa nedá kupit? Ved tie kociky po jednom dieťatku su zachovale, samozrejme pokial mamička nie je bordelárka co pevne verím, ze v dnesnej dobe by uz nemusela byt ziadna

nenuska25
9. apr 2017

@zuzacka16 heheh 🙂 super!!!!, ten tvoj sa mi tiez páčil 🙂-
Tak fajn,Taliani sú super

nenuska25
9. apr 2017

@ashley31 áno presne ta športová časť nie je dobrá recenzia na nete, ale nazivo sa mi zdala fajn a navyse sa dala dať úplne do lahu co peg perego nemá a celkovo nie je maličká co je super.... tak potom aj tak keď bude už dieta vacsie sa kúpi bugina....neviem, nám sa pacil...A celkovo tatinko ma 2 metre tak vyzeral pri všetkých ako keby kocikoval detsky, až pri tomto sa mi zdal v pohode :D a hlavne je aj dizajnovo krásny taký aj elegantny aj sportovy...

gabrielita3
9. apr 2017

Aj my mame kocik vcera sme si boli pon britax go dufam ze budem spoojna 😊

nenuska25
9. apr 2017

@gabrielita3 aj nad tým sme rozmyslali! S týmto podľa mňa budeš veľmi spokojna!!!

ashley31
9. apr 2017

@nenuska25 nas zaujal na prvy pohlad 😉 a mas pravdu,potom neskor sa aj tak kupuje ina bugina...ziaden kocik nie je idealny 😊😊 aku farbu si si kupila??