Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@katie23
ahoj, pokial viem, tak mas narok na 3 sona -v 10,20,30tt.. ak som chcela nejake sono navyse u svojej doktorky, uz by bolo platene (ale maju taku moznost zaplatit zvyhodnenu cenu a na kazdej poradni mi spravi sono, aj fotku). No ale zaplatilansom zbytocne, lebo nedavno ma preradili na rizikovu ambulanciu (cize k svojej doktorke chodim len na glukozu, krv a pod.) kam chodim kazde 2tyzdne a zakazdym mi spravia sono, aj pozru krcok na koze.. minule aj sondou..
Babenky,ako intenzivne citite pohyby vasich lasociek v brusku?
Ja v poslednej.dobe veeelmi intenzivne hlavne ak sa mala zaprie do mocoveho mechura,vtedy ma az doslova vystrie....obcas sa zamyslam co tam vystraja ze tak kope
Ale dost intenzivne to citit a aj vidiet ako mi brucho skace 😂
@blondie257 môj už nekope len sa totálne vytláča úplne ma na sebe opnutu moju kožu takže čakám opäť veľké bábätko a mrvi sa non-stop až mi z toho brucho tvrdne
@blondie257 vies co ja som tak 2-3 tyzdne dozadu bola smutna z toho ze necitim tak intenzivne a potom to prislo 😂😂 vcera sa vyduvala akoby isla vyskocit odtial z mocaka si asi trampolinu robi uz dost dlho 😂😂
@zuzacka16 jj presne aj u nas tak bolo...niiic niiic a teraz...ufffff....v prvom tehu to take nebolo...
Teraz dava o sebe casto vediet...obcas mam pocit ze sa cela tam nejako prevracia,gúľa....obcas az ma to zaboli....pichne ostro.....😂
@olylili brusko tvrdne aj mne....a ked si lahnem na chrbat..tak normalne citim kde je ...vtedy aj vypuci sa a boxuje 😂
@blondie257 heeeej presne 😂 a niekedy dá taku polohu že koniec nemôžem ani chodiť 😀👣
Ahojte vychodniarky 😝 dnes na markize pôjde Chart show a tam východniarske hity 😉 😝 teším sa 😇
@blondie257 vies co ja som aj rada ze sa tak ozyva aspon viem ze tam je 😂😂 no niekedy sa veru aj zlaknem 😂😂 a hlavne kolkokrat chodim casto cikat tak potom neviem ci to mala robi alebo ci nedostavam zas zapal ktory som uz 2x mala toto je take neprijemne 😏 no a to si neviem predstavit v 9tom mesiaci ako casto budem na WCku 😂😂 no to uz leto bude tak clovek aspon tolko vyzliekania nebude mat 😂😂
No môj tiež dosť tancuje a kope dosť sa to bruško nadvíha na rôznych miestach a je to dosť silné, občas cítim také presúvanie. Sranda je, že mi tancuje brucho a druhý to nevidia, aj keď sedím pred nimi. Robí to dosť často, ráno, naobed aj večer.
Mne robia ultrazvuk zakaždým na poradni a vždy vytlačí 3d foto, za to vždy pýta 5 euro.
Inak mna občas bolievajú plúca, ako keby si na ne niekto sadol, hlavne ráno sa mi to zoparkrát stalo, to si musím ešte vždy poležať, aby to prešlo. A pravý kĺb, čím viac som unavená, tým viac ma bolí.
Vecičky mám už uložené v skrinke, najviac mám na 3-6 mesiacov, ešte musím kúpiť kojeneckú podprsenku / ja čo sa v tom moc nevyznám/ pár pyžám a môžem sa baliť do porodnice. Za chvílu je polovica apríla za nami, máj, jún a to už sa šuchne. 🙂
Moja mala v tom brusku tiez pekne tancuje ale uz nejaké dva tyzdne ma take besne... na bruchu mam len take vyduvy kde momentálne je.ale vraj v 28tt by to malo utíchnuť len teraz maju babatka uz dosť sily a miesta preto od 24tt az 28tt su najaktívnejšie. Ale len nech sa hýbu. Aspon vieme, ze su v poriadku. Moja sa tiez niekedy tak vypuči, ze nikde nic a len kopec na bruchu.
@slniecko323 ako ja sa nestresujem.lenze moj lekar sa nevyjadruje k nicomu tak som bola zvedava ze ako to mate ostatne. Tolko ci tam ze kto ma problem so skratenym krckom a mne ho ani raz nepozrel.
@zuzka_ant
mne by tiez nepozrel v 20tt keby som nepovedala.. ja somm bola na velkom sone v MT u Grochala a potom mi moja doktorka uz nerobila zbytocne dalsie velke sono, ale vravim ze a nebolo by pozriet aj krcok? lebo ten mi nikto nepozeral.. a tak mi to pozrela.. az tu na rizikovom mi ho pozeraju pravidelne
@blondie257 ahoj, prosim ta,ty mas s tym streptokokom opletacky, vysetrovali ti z krvi aj ASLO?
@zuzka_ant aha, rozumiem. Tak v najblizsej poradni sa ho spytaj, ci Ti pozrie krcok. Ak na sone je dostatocne dlhy, tak si myslim, ze nechce sprtat, aby nezavliekol infekciu.
To dnesne pocasie cista karastrofa. Tma, zima a este aj burka k tomu uz stihla tu prist. Keby ma aspon tak krize neboleli 😢
U nás ukážkový šialený apríl raz slnko raz dážď a hlava má boli že umieram 😑
@slniecko323 no o to ide ze on na sone pozrie len srdiecko a koniec..ale uvidim dal mi o 5 tyzdnov kontrolu. ..takze este 4 tyzdne
Zienky,nemate niektora problem s opuchnutymi a bolavymi nozkami??pouzivate nieco na to??

@diannna mne robil sono v 20tt naposledy a dalsi mi bude robit az v 32tt co som sa pytala. Teraz idem v utorok na poradnu tak to len tlak mi zmera a asik ozvy popocuva.