Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Dievcata,teraz som sa vratila od diabetologa a mam potvrdenu tehotensku cukrovku ☹ ma ju niekto ??
@blondie257 no ja ju mam tiez priecne a nic mi zatial nehovorili ze malo miesta..hadam sa este otoci..no co ako ti dopadlo vysetrenie?mne DR vobec nic take nespominala ze by som mala ist..
@zuzacka16 interne a eko v norme ...huraaa.....
Tak dnesna poradna zas nic moc,zapal,vyter,zarial predpisany polygynax,mala je 2 tyzdne pozadu,ale to by navadilo kedze spravne by sa malo postupovat podla odberu vajicok a naslednemu oplodneniu,tak ako to vypocital na morfologickom usg,a dnes mi robila tiez usg ta rozne parametre namerala,hlavka,noha a brusko iny tyzden,hrdlo na 2cm,polotuhe,tak na spicku prsta😢no uz zas hlava v smutku,vlastne ako po kazdom vys.😢
Nasmu drobcovy sa dnes vzdy akosi stikuta 😂
@katie23 @blondie257 dakujem dievcata,vuem,ze vzdy moze byt horsie a aj to ze vzdy bude len tak ako ma byt,ale aj tak je mi tazko z toho vsetkeho☹
@ttami to je jasne,ze clovek ma obavy....ale sme tu....takze hlavu hore....posielam pozitivnu energiu 🙏
@blondie257 daaakuuujeeem😉
Čaute ženy, chcem sa Vás opýtať, či niektorá už vie, že pôjde na MD 8 týždňov pred termínom?
Ja na predporodnu pripravu som zvazovala ale asi nepojdem
Ja zase úplne nervy, práca, priprava na statnice a keby toho nebolo málo tak vcera som si bola robiť stk, hovorím si, veď urcite prejdem....s relatívne novym autom, kompletnr vsetko menene aj udrziavane a neprešla som!!! Takže dneska servis, zase vysolenie ďalších penazi (úplne zbytočne) ....clovek si chce niečo legálnou cestou zariadit v tomto štáte aby nemusel nikoho otravovat a tu :D
Caute kocky...ja poctivo doma s vylozenymi nohami uz druhy tyzden,zajtra idem na kontrolu tak uvidime co mi dr povie...dufam ze este budem moct do roboty aspon lezernym tempom kdesi cosi bo ma doma porazi...ale tak ked sa nebude dat tak nebude,vydrzime co uz...rano som len decka do skoly a skolky hodila,inak ich teraz nosieva mm ale musel skoro rano ist tak som isla ja....a vonku pocaie ze ani psa nevyhnat....brrrr
Kocky od kedy chodite na predporodnu pripravu?
@sofia1 ja teraz nechodim,ale pri prvych dvoxh som chodila to bolo tusim od cca 20 tt ale bolo to spojene aj s takym tehu cvicenim takze preto tak skor...celkom fajin to bolo....hodinku ske cvicili a potom pol hodku nam rorzpravala ta porodna asistentka co a ako....😉
@nenuska25 moja skusenost ci starsie auto ci novsie....ak.chce ten chybu najde...legalne tu nic neide...surovo 20e pytaju,ak robis tech.aj emisnu tak 2x20e .....ja sa uz nevyjadrujem.a ake halo urobili ze vsetko ide cez pocitac abo kamery......takyyy tudle....ta vydrbe ked chce

@zuzacka16 no jj nebolo to ako vyvinovo skoro pre nu....akurat tie komplikacie z tej polohy v brusku...
Ja mma.pocut ze by ma aj vypucila keby mohla 😂
Teraz cakam na to interne vysetrenie a sa tu smejem jak mi brucho skace...a to len sedim.😂
@kattky mas fajn ze v pohode..nasa sa tam puci uz na zaciatku mi povedala z prveho sono v 12tt ze je tam natesno dost.
Mozno preto sa aj neotocila este,sak mema kde 😂 preto asi tak.silno kope. A bojuje o priestor...az mi.luto ze si vytrpi
@lili_1 tak.to teda rastiete ...hlavne ze vsetko je ok.....😉