icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

yulliette24
21. apr 2017
zuzacka16
21. apr 2017

@yulliette24 no pekne hlavna vec ze jedno balenie dvojek mam doma uz 😏

zuzacka16
21. apr 2017

@kattky kludne zavolaj mas este cas chodi aj jedna mamicka ktora je uz v 37tt..cize za mesiac stale stihas

senta_sofia
21. apr 2017

@zuzacka16 to minies, take male da aj 10 za deb, to kolkokrat polosuche a iba sprtnute zahadzujes,tak by sim sa nebala ;-

zuzacka16
21. apr 2017

@senta_sofia no ale chcela som take mensie balenie do porodnice kupit ale tak uz nekupim radsej nejaku inu znacku..

gabrielita3
21. apr 2017

@zuzacka16 moja mala ich pouziva a nic jej nie je z nich jedine ktore neprecika len z balika asi tri sa mi roztrhali nic ine myslim ze dost prehanaju ja menim plienku velmi casto a nenechavam malu v pocikanej pol dna

ssiska_1
21. apr 2017
senta_sofia
21. apr 2017

@zuzacka16 ja mam okolo 40 nabalenych,vzdy som tak brala, jednotky ma tusim este bella happy,tie maju aj take vykrojenie na pupok, tesco malo volakedy, ale nevidela som ich uz a DM ma tie babylove aj 1.

blondie257
21. apr 2017

@yulliette24 no moja znama a svagrina maju s tymito plienkami presne ten isty problem.
Ja.som.dokonca pred 10r s nimi nebola spokojna,tiez zapareniny a pretekali.nakoniec mi moj otec vozil z talianska plienky,boli perfektne z podobneho obchodu ako lidl a tie lidlacke teraz su podobne tamtym z tal.

olylili
21. apr 2017

Ja mám tieto aj pri prvých som ich na začiatku používala a bola som celkom spokojná

zuzacka16
21. apr 2017

@gabrielita3 hm tak tazko povedat..vyhodit ich uz nevyhodim to je jasne..uvidime potom

zuzacka16
21. apr 2017

@senta_sofia no do porodnice kupim asi z DM tie babylove..uvidim ako sa to este vyvinie 😉

miriama11
21. apr 2017

@matulka1981 ahoj skus pozriet bon prix tehotensku modu, maju tam vela nocne kosele za ok cenu,aj ja asi objednam lebo pred tym som mala zo Slovenky ale stali cca 20-25 eur

libaliba
21. apr 2017

Ja koupila krasne kosile tady na koniku za 5e

senta_sofia
21. apr 2017

@zuzacka16 jasne,ved si poskusas,co sa ti bude pacit a co bude vyhovovat babu,ja som si pokupila snad z kazdej znacky,aby som mala prehlad a uz potom som kupovala to,co mi vyhovovalo a bolo v akcii 😀

gabrielita3
22. apr 2017

@zuzacka16 jasne ze nevyhadzuj ... kazde babatko ma inak citlivu pokozku mozno pampers budu ok a z inych sa vyhadze to nikdy nevies .. moja ked mala 2 pampers biele tak sa z nich vyhadzala presla som na zelene bolo v pohode a potom 3 som zas biele kupila a nic jej z nich nebolo ale urcite treba poskusat nam napr babylove 1 precikala aj prekakala aj tescove a aj tie bella happy takze som ostala pri pampers a teraz striedam pampees a babylove

ashley31
22. apr 2017

Dievcata s cukrovkou..mamka dnes robi domace pirohy a zavolala ma na obed ...a ja neviem ci mozem ? 😒 zakazane mam len sladkosti ...co myslite?

sofia1
22. apr 2017

@ashley31 trochu,ked si das nič sa nestane.

nenuska25
22. apr 2017

@ashley31 tiež si myslím, že nič sa nestane....nedáš si uz žiaden dezert a vybavené 🙂

blondie257
22. apr 2017

Kto bude poistovat dieta v dovere?
https://www.dovera.sk/poistenec/nadstandard-od-...

slimstar
22. apr 2017

@blondie257 a ja som v všzp, niekde som čítala, že dieťa bude automaticky prvé dni v tej istej poistovni a potom ho môžem dať do dôvery, či ako to funguje, neviete ?

slimstar
22. apr 2017

@blondie257 aha už som to našla:

Ak sa vám narodilo dieťa, vyberte mu zdravotnú poisťovňu do 60 dní od narodenia. Vaše dieťatko poistíme v pohodlí domova , nemusíte nikam chodiť. Vyberte si odborníka na poistenie z vášho kraja, dohodnite si stretnutie a náš zamestnanec príde priamo za vami a vypíše s vami prihlášku.

díky za super typ a sorry, že som otravovala. 🙂

erikababula
22. apr 2017

@blondie257 Jaaaaa.Deti maju doveru a ja tiez....a je super vec aj to 100e pre dieta plus 100e pre mamu ja som to vyuzila pri ockovani a vsetko mi preplatili.

kattky
22. apr 2017

@blondie257 my urcite davame do Dôvery.

blondie257
22. apr 2017

@erikababula
@kattky
@slimstar
Ja aj dcera sme vo všzp...ale chcem prepoistit do dovery a miminko dat do dovery po narodeni.

ashley31
22. apr 2017

@sofia1
@nenuska25 tak som si trosku dala a vecer som si merala cukor a bol v norme 😉

sofia1
22. apr 2017

@ashley31 no vidis....s troskou nic nepokazis😊

zuzka_ant
22. apr 2017

Neviete mi niekto poradit, pacia sa mi dva kociky a neviem sa rozhodnut ktory objednat:
Baby merc leo 2016 a Kunert silver 2016 😕
najlepsie ak mate niektora skusenost nimi

sofia1
22. apr 2017

Kocky mate zoznam veci do nemocnice?

gabrielita3
22. apr 2017

@zuzka_ant ked uz baby merc ... je tu skupina kocikovo skus sa opytat aj tam