Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 ja tiez dam do dovery som tam aj ja aj dcera
@blondie257 tak my vsetci sme v dovere a aj nadstandatd je lacnejsi ked si v dovere aspon tu v nasej nemocnici. Priatel tiez prestupit chce do dovery
@kattky prestupebie asi do porodu nestihnem...no malu po narodeni by som dala do tej dovery
@blondie257 tak maju tam lepsie vyhody ako vo Vszp.
Blbe aprilove pocasie.....migrena jak....🤒
Baby,ste tu niektore ktore trpite migrenami potvrdenymi neurologom? Ako ci,ze lieky su mimo.
Mne sa skor jedna o otazku migrena a porod,ci ste sa o tom bavili s porodnikom,a pod.
Inac som citala teraz clanok,ze porodne bolesti oproti migrenoznym su malinka.
@blondie257 mna tiez dost casto v poslednom case boli hlava, ale ja aj nizky tlak mam casto alebo od zaludka ma hocikedy boli. Zatial len raz som za cele tehu zobrala polovicku paralenu
@blondie257 migreny nikto neriesil, ja som to anesteziologicke pri predoperacnych hovorila, ale mavla rukou, inak nikto ani zmienka
@senta_sofia dik....
@zeytin ano mam,som si aj potom merala a uplne v pohodke cukor...aj dnes nedelnajsi obed u mamky ( kuracinka s ryzou a zeleninka) a bol aj tvarohovy dezert a cukor uplne super este lepsi ako rano ...mi to pride cim viac sa snazim a drzim dietu tym horsie hodnoty( ale stale v norme)
Dievcata, nemate niektora skusenost s kociarom Adamex Quatro 4?
baby mam zvysene biele krvinky co to znamena ? v stredu idem na dalsi odber ( to mi vyslo po glukoze takze idem na dlasi krvny obraz )
@katkadurikova ja to mam cele tehu,a v tehotenstve je to normalka😉
@blondie257 ja mavam neskutocne migrény. Aj som myslela ze v tehu ustúpia ale nie. Mavam ich z jedla čiže si musim davat velky pozor na to ci zjem. A žiaľ ked to na mna pride aj tak, užijem paralen az a tym kavu. Ked som nebola tehu mihla som užiť aj 10paralenov a migrena neustúpila ale teraz ustúpi. Len raz sa mi stalo, ze nie a to bolo teraz na veľkú noc. Pokial su pôrodné bolesti nic proti migrenoznym tak to mam vyhraté. Po toľkých stavoch z migrény co som si uz ja prežila... 🤦🏼♀️ a kvoli migrene sa bojím dat aj epidural, lebo vraj po nom je na druhý den silná migrena, co samozrejme moze aj nemusi byt. No kedze u mna vsetko to najhoršie tak ja by som mala tyzden bolesť hlavy.
@diannna ja tiez trpievam migrenami strasnymi,ale pri prvCh dvoch tehu som nemavala migreny vobec ani zakial som kojila,teraz pocas tehu mam ale vacsinou mi tiez staci dat si paralen a mganezko a vacsinou prejde,co za normalneho "stavu" netehotneho a nekojaceho😂Mi paralen nezaberie vobec...takze som rads zebto zvladam apson s nim....a ja som mala epi pri oboch porodoch a bolest hlavy potom ziadnu....ono treba vydrzat lezat po tom tych 12 ci 24? Hod a nezdvihat hlavu a ak to dobre pichnu tak by to malo byt ok....😉
Ahojte baby,našla som si tuto skupinu,pretože tiež čakáme bábo v júli,ale hlavne ma trápia moje prsniky,nepamätám si ako to bolo v predchádzajúcich tehotenstvách ,totiž to už veľmi bolestivé niesť,ale sú z hornej strany napnutejsie,tuhšie a keď sa dotknem -premasirujem tak sú také akoby hrboľatý z vnútra,viem že sa my už tvorí kolostrum,môžu to byt naplnené -zdurene žľazy,všade cítim také hrbolceky. .
@diannna ja som mala epidural a pohoda, kamaratke s migrenami povedali,ze nie spinal,podla mna kazdy inak 😀
@diannna paralen ti na migreny nezabere,neosahuje latku ucinnu na tento typ bolesti,ani ibalgin....mimo tehu vyskusaj Acylcofin.a nie je ani drahy,10tabl.cca 2€
Ja som ho objavila a uz ani ine neberiem lebo original lieky urcene neurologom na migrenu strasne nicia pecen,a moj gastrolekar mi ich zakazal kvoli tomu.A ten acylkofin....15-20min a zaberu.
Presne kvoli tomu epidural,spinal pri sekcii nechcem,radsej celkovu anestezu.
Ja som v prvom trimestri nemala migreny ,v druhom asi 5x ateraz casto.
Mimo tehu ...som mala casto hockedy aj 3x do tyzdna...takze som nefungovala vobec...lebo den po migrene clovek ako buchnuty kladivom po hlave.
Babenky,zajednavate si porodnikov?
@blondie257 sikulka 😉 krasne
@blondie257 nie nezajednavam lebo sa to u nas ani neda v nemocnici..

@sofia1 mam ale do tej v ktorej budem rodit