Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@shannonldy ja som uz salena z tych glukomeroch ...ktory prst je ten zly ,prezrad 😀 aby som nemerala z neho 😀 mne napr.velmi malinko dviha cukor bielkovinovy chlieb...
@ashley31 No ja som merala myslimbz laveho prostrednika, ale to robim pravidelne 😝 Kde kupujes? Mne sa osvedcila polka nejakej celozrnnej bagety z lidlu. Dufam - ak to meria dobre 😲
@shannonldy mavaju ho v sintre...bielkovinovy razno-psenicny alebo je aj vecerny bielkovinovy ...ved prave,ci to meranie je spavne je otazne 😕 ja sa len bojim,ze mi podla glukomera nasadi inzulin a ja ho ani nebudem potrebovat
@ssiska_1
@nenuska25
@senta_sofia
dakujem Vam, tak povedala som to sestricke a aj tak vzala odber a povedala len, ze ona za to nemoze, ze ja som zvracala 😲 troska ma to zaskocilo, ale nastastie, netreba prist znova, lebo to by som uz asi bola odmietla...celkovo som teraz taka rozbita z toho, ze mam dost... drzte sa krati sa nam to ❤
@shannonldy napr.ten bielkovinovy vecerny chlieb ma na 100 g iba 0,79 S J 😉
@shannonldy ty kokos tak aku to ma vypovednu hodnotu? Sak cele tie merania su na prd!
@petrikazuzka tak to je ukazkova sestricka ..vysledky budes mat super lebo ccukor sa ti do krvi ani nedostal kedze si ho vyzvracala ..takze uz len verit ze vsetko je OK
@petrikazuzka ahoj,tak ja som na tom rovnako. Netusim kolko vazi teraz nasa,lebo mne vazia babo len pri ultrazvukoch a dalsi mam az na 30 tyzden,tak potom ti napisem ako na tom sme my.No tiez mam take mensie brucho na to,ze o tri mesiace rodim a skoro kazdy mi to hovori :( Tak uvidime...
@lilianna1xs podla mňa váha super, ja som bola dnes som 30tt, váha 1590g.
@lilianna1xs krásna fotka, mna potešila, ruky nohy lietajú kde kade 🙂
Tak to potom aj môj bude mať zhruba okolo 1,5 kg /ked to beriem priemerne/, už sa teším na dalšiu poradnu. Dnes som objednala krásnu bielu postielku a všetky tie veci do toho, už sa teším kedy príde 🙂 hned ju zložím a budem sa kochať, keď už tam bude všetko pripravené, vonavé. 🙂
@shannonldy R-5SJ,D-2SJ,O-7SJ,O-2SJ,V-5SJ
@lilianna1xs krasna bambulka. Len tak so srandy som kukla jednu tabulku tu na konikovi a podla nej by si mala byt v 31. tyzdni. Babatka v 27 tt maju v priemere 875g. Neotehotnela si mesiac skor nahodou? 🙂
My sme vahovo trosku pozadu, 1200g a uz skoro 30 tt a to sme doteraz boli vzdy popredu. A to som sa 2 tyzdne prepchavala. Uz vidno rozdiely medzi babätkami. A i kazdy utz inac meria a niekedy je odhad dost mimo reality. U malej to bolo -200 ci 300 g v den porodu.
@lilianna1xs vau tak vaha je tiez vacsia, mne povedal, ze vyzera byt babo na 28.tyzden a ma 1107g cize ako pise
@juliane126 to je akoby az okolo 30.-31.tyzdna...ja sa uz tesim opat na 3D v 30.tyzdni...pritom som bola proti 3D, ze zbytocne nedam presviecovat babo 🙂 a teraz sa uz neviem dockat ked ho uvidim
@ssiska_1 je mi to jasne, ze dokopy sa nemohli nic vstrebat do krvi a do tela, ale som rada, ze nemusim ist este raz 🙏
Huraaa dalsia vybavicka -vanicka so stojanom doma.
Uz len do porodnice veci
@blondie257 a nakoniec de si kupovala madrac do postielky??
@ttami nakoniec som kupila.matrac v specializovanom obchode s matracmi u nas PO,svagrina tam kupovala pre dceru je robeny priamo pre deticky.cena 22e.tvrdost 3-4,antibakteriany potah s aloe vera.
Zlozene nie je kokos ...ale molitan a este nieco ale zabudla som ako to.nazval.predavajuci 😂 tehotenska zabudlivost
Ahojte dievčatá. Dnes som bola na prietoky. Naša malá sa má až veľmi dobre 🙂 má vraj všetkeho dostatok. Predbieha trošku (11 dní) takže sa nám posunul aj termín na 26.6. Tak kto vie či nebudeme rodiť skôr. pohlavie nám ostalo čiže dievčatko akurát placenta sa nejako veľmi nezdvihla hore.Stále v spodnej časti no nedotýka sa už krčka.Vraj budem môcť rodiť normálne tak som rada🙂 Kočiarik už čaká na princeznú no ešte veľa vecí mi treba zabezpečiť. Do pôrodnice ešte nie sme pripravené...
@slimstar je to sono
@slimstar to je v ramci sono vysetrenia,ci cez pupocnik prudi dostatok hlavne kyslika.
Ak by boli nizke hodnoty,davaju tablety oxy...... ( nepamatam uz zvysok nazvu 😂 )
@lyly11 ja sa uz neviem dockat toho sona ... Az 9.5 uff.....este dlhooo
@blondie257 ja tiez mam 9.5. sono 😉
Ja Dneska jahody okopavala a zajtra sadime zemiaky. Teraz sa mi drobec pomstil, lebo cely cas ma tlaci na mechur.
Tu chvala bohu cely tyzden teplucko a kazdy den je 23 stupnov. Este aj trhy a kolotoce su teraz v meste dnes aj zajtra.
@juliane126 No neviem ale pidla ultrazvuku mi hovoril že maká bude Bambuľka, 18.4 som bola na ultrazvuku mi napísal do knižky 27-4 .

@ashley31
@ssiska_1 Mne sa zas vcera pre zmenu podarilo namerat po tradicnych (bezproblemovych) ranajkach 7,9 - bolo mi to divne, tak som pichla do ineho prsta na druhej ruke a ... 6,2. 😵