icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

sonulcicka
5. máj 2017

@erikababula dakujem pekne za odpoved..presne nad Dôverou premyslam aj ja

slimstar
5. máj 2017

@sonulcicka aj ja dám dôveru ..
Dnes sa naťahoval a kopal pernamentne asi pol hodinu v rovnakých intervaloch, ako keď hrajú basy. 🙂 už som ho musela ukolísať chodením, aby išiel spať 🙂 Duduška moja malá❤

katie23
5. máj 2017

Ahojte dievcata...takze dneska som bola pre tie bolesti slabin na kontrole u lekara. Mam skrateny krcok na 2, 9 a predpisal my magnerot 1 x denne a No-Spa 2x1 tbl. Mam ist na kontrolu o tyzden a keby boli bolesti tak hned do nemocnice. Len lezat a minimalne na WC. Ma niekto podobnu skusenost a upravilo sa Vam to?

kattky
5. máj 2017

@katie23 ja som tiez zvedava co mi povie v utorok na poradni ked ma pobolieva v podbrusku a ked chodim, tak zo spodu mam pocit, ako keby zosita by som bola a este mi aj brucho tvrdne.

jance333
5. máj 2017

tak aj my už máme kočiarik doma. konečne dorazil, môj vysnívaný Roan Marita. teším sa jak malé decko 😀
a čo sa týka polohy bábätka, tiež ju stále cítim hlavičkou hore, teda chodím na wecko aj 3x za pol hodiny, keď sa viac hýbe. kopance úplne dole alebo okolo pupka, hlavička tlačí medzi rebrami, že sa občas nemôžem ani zohnúť. budúci utorok idem na utz, som zvedavá, čo povie lekár. lebo keď sa mi nedvihla placenta medzičasom, tak zrejme cisarak to istí. čo už, nech robia, ako bude nutné

sanylind
5. máj 2017

@katie23 ahoj ja už druhý mesiac ležím.krcok okolo 2cm a brucho tvrdne skoro stále,do toho bolesti krížov a brucha a to máme do termínu ešte ďaleko.uvidime 11.na kontrole.Tiez užívam Magnerot a Guajacuran.Drzim palce nech všetko dobre dopadne,hlavne oddychujte 😉

laura1804
5. máj 2017

@katie23
@sanylind nebojte sa dievcata, ja som leala od 19 tt, otvorena, krcok makky a furt sme 2v 1 🙂 a uz ani velmi nelezim...zvladneme to 🙂

katie23
5. máj 2017

@sanylind Ja som prekvapena s tej No- spy...neviem bral ho niekto?

laura1804
5. máj 2017

@katie23 ja som brala pri prvom tehu, lebo som mala furt bolesti a tvrdnutie brucha.

olylili
5. máj 2017

@katie23 áno moja sestra kvôli kŕčom v bruchu a aj pri pôrode zvyknú injekcie podávať

katie23
5. máj 2017

@olylili Mne sa to prejavilo neskutocnou bolestou v slabinach, ale len lavej strane netypicky. Brucho tvrdne pri akejkolvek namahe...len pri minimalnej😯

katie23
5. máj 2017

@kattky A meral Ti krcok ultrazvukom naposledy? Kedy si mala naposledy poradnu?

olylili
5. máj 2017

@katie23 sestra mala streptokoka krcok kvôli tomu nebol úplne ok tak sa zacala otvárať brucho jej dosť tvrdlo a v 34tt jej odtiekla voda ešte bola v ten deň na poradni lekar povedal že nič hrozné že to dotiahne do konca a večer ležala v pôrodnici 😊

katie23
5. máj 2017

@olylili A kedy rodila? V tom 34 tyzdni, alebo v termine porodu? Ja som este len 30 tyzden...

olylili
5. máj 2017

@katie23 5 dni jej vyvolávali pôrod sa tam trápila v bolestiach aj tak rodila na sucho nemohla ju vytlačiť

olylili
5. máj 2017

@katie23 jej to začalo blbnut v 25tt

jarunka102
5. máj 2017

@erikababula ahoj. Chceš povedať,že v Dôvere dostanem len tak 200€ a ešte k tomu preplácajú lieky,dobre tomu rozumiem?

kattky
5. máj 2017

@katie23 naposledy nie. Na predposlednej poradni mi kontroloval ultrazvukom krcok. Vraj ked nemam bolesti tak mi zbytocne bude kontrolovat krcok. No teraz mu poviem aby mi ho skontroloval.

katie23
5. máj 2017

@olylili A babo je v poriadku aj mamina?

olylili
5. máj 2017

@katie23 áno už má rok 😀

katie23
5. máj 2017

@olylili Super...

olylili
5. máj 2017

@katie23 mne už tiež nejak často tvrdne brucho to aj pri prvom a prenášala som 6 dní robili ti už aj výter?

senta_sofia
5. máj 2017

@jarunka102 myslim,ze tymi 200 euro mysli to,co preplacaju doplatky na lieky, 100 ma dieta a 100 na matku,ak je poistena aj ta.

jarunka102
5. máj 2017

@senta_sofia no asi najskor tak,lebo nechce sa mi verit,ze by mi len tak dali 200€ na ruku :D

zuzacka16
5. máj 2017

Babule aky krem na bradavky mate overeny ze je fakt dobry??

vierkadominik1
5. máj 2017

No baby dnes ultr za sebov malicka vazi 1700g vsetko je v poriadku .a mam 31 tt🙂

katie23
5. máj 2017

@olylili Nerobil my este vyter...idem o tyzden na kontrolu, tak predpokladam ze asi urobi...ak nie, tak sa popytam na to...

senta_sofia
5. máj 2017

@zuzacka16 ja som mala z DMky, ten ich, nebolo to treba umyvat pred kojenim, mastny bol fajn, este aj nejaky lanolin som mala, lansinoh znacka, osobne som v tom nejak extra rozdiel nevidela. Babatko malo kratku uzdicku,takze malo trosku drsny uchop a tah,takze mi ich ozuzlal riadne,uz potom ma len klobuciky zachranili,lez sa to vyhojilo 🙂 Cize odporucam pri prilis bolestivom kojeni skontrolovat tu uzdicku, tiez mi to v tom case ako prvorodicke nikto nepovedal 😀

olylili
5. máj 2017

@katie23 mne robil už chvála Bohu všetko v poriadku 18-teho idem na ultrazvuk tak som strašne zvedavá

katie23
5. máj 2017

@olylili Super...tesim sa s Tebou. Verim, ze to uspesne dotiahneme vsetci do konca...