Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sonulcicka aj ja dám dôveru ..
Dnes sa naťahoval a kopal pernamentne asi pol hodinu v rovnakých intervaloch, ako keď hrajú basy. 🙂 už som ho musela ukolísať chodením, aby išiel spať 🙂 Duduška moja malá❤
Ahojte dievcata...takze dneska som bola pre tie bolesti slabin na kontrole u lekara. Mam skrateny krcok na 2, 9 a predpisal my magnerot 1 x denne a No-Spa 2x1 tbl. Mam ist na kontrolu o tyzden a keby boli bolesti tak hned do nemocnice. Len lezat a minimalne na WC. Ma niekto podobnu skusenost a upravilo sa Vam to?
tak aj my už máme kočiarik doma. konečne dorazil, môj vysnívaný Roan Marita. teším sa jak malé decko 😀
a čo sa týka polohy bábätka, tiež ju stále cítim hlavičkou hore, teda chodím na wecko aj 3x za pol hodiny, keď sa viac hýbe. kopance úplne dole alebo okolo pupka, hlavička tlačí medzi rebrami, že sa občas nemôžem ani zohnúť. budúci utorok idem na utz, som zvedavá, čo povie lekár. lebo keď sa mi nedvihla placenta medzičasom, tak zrejme cisarak to istí. čo už, nech robia, ako bude nutné
@erikababula ahoj. Chceš povedať,že v Dôvere dostanem len tak 200€ a ešte k tomu preplácajú lieky,dobre tomu rozumiem?
@jarunka102 myslim,ze tymi 200 euro mysli to,co preplacaju doplatky na lieky, 100 ma dieta a 100 na matku,ak je poistena aj ta.
@senta_sofia no asi najskor tak,lebo nechce sa mi verit,ze by mi len tak dali 200€ na ruku :D
Babule aky krem na bradavky mate overeny ze je fakt dobry??
No baby dnes ultr za sebov malicka vazi 1700g vsetko je v poriadku .a mam 31 tt🙂
@zuzacka16 ja som mala z DMky, ten ich, nebolo to treba umyvat pred kojenim, mastny bol fajn, este aj nejaky lanolin som mala, lansinoh znacka, osobne som v tom nejak extra rozdiel nevidela. Babatko malo kratku uzdicku,takze malo trosku drsny uchop a tah,takze mi ich ozuzlal riadne,uz potom ma len klobuciky zachranili,lez sa to vyhojilo 🙂 Cize odporucam pri prilis bolestivom kojeni skontrolovat tu uzdicku, tiez mi to v tom case ako prvorodicke nikto nepovedal 😀

@erikababula dakujem pekne za odpoved..presne nad Dôverou premyslam aj ja