Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@olylili )))))Dajak nato nemám náladu večer spím Jak zabita ešte keď mi treba na toaletu skúšam to zadržiavať .😝
@lilianna1xs ja večer tiež nie ale stále ráno 😀 ja nebyt bruška tak ani neviem že som tehotná nič ma nebolí troška panva lebo bola zlamana😑 jemný sexik mi pomáha mám to ako cvičenie 😝
@olylili hmmm dobrá liečba 😉j som taká tlusta na posteli sa ťažko viem pretočiť muž ma musí prehodiť .))))))
@lilianna1xs koľko si pribrala celkovo? Ja 9kg všetko do bruška ešte oblečiem normálne rifle a bez sladkého ani deň 😊
Ja mam v noci tvrdnutie brucha. Rano uz aj pobolievalo ma v podbrusku. Take ako keby menstruacne bolesti 😢
@olylili 56 som mala teraz mám 80 kilá )((((
@kattky ty máš kedy termín ?
@olylili koľko ma malé váhu ?na ultrazvuku mi povedali pred mesiacom že ma 1,260g
@lilianna1xs ja som mala 54 a teraz mám 63kg....Neviem koľko má 18-teho idem na ultrazvuk mi povie lebo je väčší ako má byť ale to ja som každé tak mala
@lilianna1xs termin mam 1.7.
@olylili ano. Hlavne v noci sa idem pretocit a sa vzdy vtedy prebudim a brucho ako kamen. Vecer som aj magne b6 brala a aj tak. Doteraz som to nemala. Posledne dni to sledujem no a dnes rano uz aj take ako keby slabe menstruacne bolesti som mala. Urcite poviem lekarovi o tom nech ma poprezera. Doma mi vsetci hovoria, ze porod budem mat este v juni.
@lilianna1xs ano, ja uz ani po vonku nechodim fakt len ked musim. V porodnici mi dali lieky keby ma brucho velmi tahalo na uvolnenie.
@olylili tak ani ja nelezim. Vcera som komplet kupelnu pucovala, ze som mala dost. Predtym aj zemiaky sme sadili aj jahody som okopavala no asik uz budem musiet pribrzdit, lebo uz nevladzem sa nejak moc zohynat. Doky mi vzdy vravy, ze ak bolesti nemam, tak krcok mi kontrolovat nebude, lebo ze zbytocne. No teraz dufam, ze sa mrkne. Nerada by som skoncila v nemocnici.
@kattky budeš prvá ja ešte budem musieť tancovať do 16.7:pray:
@olylili toto ja mám Adi dva dni ma pichá v pošve a potom hneď tapetu cítiť Jak keby mi trebalo cikat a idem na wcko a nič netreba mi,proste ja tam na tom wcku musím ostať )))).
@lilianna1xs to ti tlačí asi mala na mechúr mechúr tiež zvykne bodavo bolieť s tým čuranim je to hrôza a ešte len bude 😊
@lilianna1xs kto vie ci prva. Uvidime ktora tu prva miery napise 🙂
@kattky zatiaľ mám 21.7 uvidím teraz na ultrazvuku ale povedal že aj keď je malý väčší tak termín sa už teraz nemení lebo je to len genetikou nie tým že je starší mojej kamoske tak posunuli a nakoniec jej urobili sekciu a malý ešte nevedel poriadne sám dýchať aj keď mal váhu musel byť v inkubátore

@erikababula verím ti tá bolesť stále prichádza a odchádza ešte my ženy musíme každý deň porobiť dačo v byte navarit popratat ale zas Je dobre sa pohybovať aspoň tu bolesť Dajak potlačíme .)))).kojenie je samozrejme vyhodnejsie iba ja mám na lovom prsníku taku malú bradavku masírujem si ju ale dosť to boli,taká je Jak strpnuta boľava pri malom som musela ľavý prsník stále odsávať sama lebo nechcel vôbec ľavý prsník nevedel ho uchopiť.Asi budem stym zasa mat problém,pijem veľa mlieka aj tvarohové halušky často jedávam dúfam že budem mat silne mlieko.Ryby olej v tabletkách berieš?