Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky mne pri synovy ukazoval ultrazvuk 1-15 augusta maly sa mi narodil 16.7 4kilovy 56cm takze neverím že termín mi dobre určoval ultrazvuk už podľa váhy malého.
@lilianna1xs ja tlak mam vzdy nizky vzdy okolo 100/60 a pul cca 65-68 no ked vypijem hoci len to 3v1, tak tlak mi zdvihne cca na 110/75, ale pulz vtedy mam 110-120 pomaly a hrozne mi je vtedy horuco a strasne sa potim. Este ked mi teraz doky povie, ze magnezium mam brat, tak dufam, ze niekde neodpadnem nakolko magne mi brutal zbyja tlak.
@lilianna1xs no ved prave aj on podla rozmerov a vahy mi ho vzdy posuva no podla menstruacie som mala termin uplne prvy 6.7.
No ja zatim celu som mala a je to humus ta narkoza.
@olylili Tak môže sa stat,ze si nevyberies-ako ja a zdrave a zive dieta ti bude prednejsie.😉 Ja som napr.o sekcii nechcela ani pocut (prve som mala prirodzeny) ale inak sa nedalo.
@kattky Tak kazda sme ina. Ja som napísala vlastnu skusenost. Nic mi nebolo,len som bola trosku akoby "mechom udreta"😀, nebolela ma hlava,nevracala som,nic. Skor zeny co malu spinal sa stazovali,ze ich hrozne boli hlava....
@lilianna1xs Ryby olej v tabletkach som este neskusala aj to pomaha?Keby len daco v domacnosti porobit ale deti zaobstarat aj jedno aj druhe.Cas mysliet na seba vyprcha lebo syn 2.5r.sa v noci budi takze cely den som ko.
@erikababula ujjj to máš dosť maly ma len 2,5roka máš čo robiť .hej ryby olej mi lekár odporúčal brat.
@evittam ja som tiez mala celkovu pri sekcii a uplne v pohode...bez problemova
Máte aj vy taká únavu cez deň aj tri krat ja len umyjem riad a už musím si ist lahnut.
@kattky to sa uz pridam aj ja.....tlaky dole ako pri menstruacii,dole vsetko boli,taha...ked dlhsie lezim,alebo sedim taky ten polosed/pololah a sa postavim tak si musim surovo drzat brucho ...inak mi vsetko pada,taha de s bolestami.
Robit okolo domu,na dvore uz vobec..pritom mam kamosku s rovnakym TP a ona jakeby nic...pruzna,ohybna...nechapem.
Inac pod prabym rebrom citim hlavicku....a ta mi brani sa zohnut
Babenky po sekcii ktore ste,meraju resp.sleduju vam jazvu ako sa rozpina?
@blondie257 no tak veru toto iste vsetko mam aj ja ako aj ty. Myslim si, ze lepsie to uz do porodu nebude iba horsie.
@lilianna1xs noo hej sefka sa vyjadrila ze tehotenstvo neni choroba a 2 tyzdne pred porodom je normalne skoncit...a ak sa mi bude dat mozem aj dlhsie ostat...mam stastie ze je to prve ze sa nemusim popri tom starat o dalsie🙂 ale na nedelu cakam kazdy tyzden ako na spasenie. Aj ked zajtra mam v plane aspon nieco poprat a pozriet co mi chyba. Nemam nic nachystane
@zuzka_ant tvoja šéfka je Dajaka múdra ))))).kazde tehotenstvo je iné trepe blbosti pri synovy som tlačila auto 8mesiaci taku silu som mala vôbec mi nič nebolo vkuse som každý druhý týždeň okna umývala.pri malej teraz som Jak zamleta len sa tlacim aby som umyla okna aspon každý mesiac a keď navarím popratam behám po syna dole schodami tak ma to únavy te na oči nevidím ))))).dva krat denne si musím lahnut.
@blondie257 mne zatiaľ jazvu nesledoval zvyknú sledovať?
@blondie257 uz ku koncu tehotenstva aj zapisovali hrubku jazvy

@kattky Tak dúfam že do termínu vydržíme.Este tie horúčavy prežiť už teraz mám vysoký tlak.