icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
6. máj 2017

@kattky Tak dúfam že do termínu vydržíme.Este tie horúčavy prežiť už teraz mám vysoký tlak.

kattky
6. máj 2017

@olylili tak ja termin som mala najprv 6.7. potom 3.7. a teraz uz 1.7. no to aj tie terminy su len orientacne. Este ze v utorok som objednana ako posledna pacientka. Aspon sa budem moct povypytovat kade co a budem mat casu aspon.

lilianna1xs
6. máj 2017

@kattky mne pri synovy ukazoval ultrazvuk 1-15 augusta maly sa mi narodil 16.7 4kilovy 56cm takze neverím že termín mi dobre určoval ultrazvuk už podľa váhy malého.

olylili
6. máj 2017

@kattky tak ty ideš prirodzené príde to na teba pôjdeš ja som zvedavá kedy mi sekciu naplánuje ešte tie pasy v nemocnici tam som sa stále načakala

kattky
6. máj 2017

@lilianna1xs ja tlak mam vzdy nizky vzdy okolo 100/60 a pul cca 65-68 no ked vypijem hoci len to 3v1, tak tlak mi zdvihne cca na 110/75, ale pulz vtedy mam 110-120 pomaly a hrozne mi je vtedy horuco a strasne sa potim. Este ked mi teraz doky povie, ze magnezium mam brat, tak dufam, ze niekde neodpadnem nakolko magne mi brutal zbyja tlak.

kattky
6. máj 2017

@olylili zatial idem prirodzene. Dufam, ze to aj tak zostane. Sekciu by som nechcela nakolko narkozu neznasam moc dobre.

kattky
6. máj 2017

@lilianna1xs no ved prave aj on podla rozmerov a vahy mi ho vzdy posuva no podla menstruacie som mala termin uplne prvy 6.7.

olylili
6. máj 2017

@kattky ja som pri druhej už musela mať sc spinalku som mala dosť nepríjemné ale lepšie ako celá o tej nechcem ani počuť

kattky
6. máj 2017

No ja zatim celu som mala a je to humus ta narkoza.

olylili
6. máj 2017

@kattky som videla tie ženy po celej a hrôza to ani pôrod si neužijú

evittam
6. máj 2017

@olylili Ja som mala akutny CR, tiez som chcela radšej spinal ale nakoniec som mala celkovu anestezu. Ziadny problem, komplikácie, vôbec nic.😉
@kattky

olylili
6. máj 2017

@evittam ja sa bojím celej ženám tam bolo zle zvracali a to ja nechcem a chcem vidieť hneď drobca keď ho výberu malú mi potom aj hneď dali

kattky
6. máj 2017

@evittam sestra tiez mala celkovu pri obydvoch. Po prvej sekcii bola ako mrtvola. Po druhej uz bola trochu culsia. Ja som narkozu mala iba raz v zivote tu celkovu a dlho som sa z nej spametavala.

evittam
6. máj 2017

@olylili Tak môže sa stat,ze si nevyberies-ako ja a zdrave a zive dieta ti bude prednejsie.😉 Ja som napr.o sekcii nechcela ani pocut (prve som mala prirodzeny) ale inak sa nedalo.
@kattky Tak kazda sme ina. Ja som napísala vlastnu skusenost. Nic mi nebolo,len som bola trosku akoby "mechom udreta"😀, nebolela ma hlava,nevracala som,nic. Skor zeny co malu spinal sa stazovali,ze ich hrozne boli hlava....

olylili
6. máj 2017

@evittam prvý som mala prirodzený druhý planovanu sc so spinalkou a nadmieru spokojná žiadne bolesti hlavy nič verím za aj teraz to tak bude

renimac
6. máj 2017

@kattky ja som mala celkovú narkozu pri laparke a nebolo mi po nej absolútne nič. Ešte som sa aj skoro prebrala. Ale asi závisí od organizmu. Každopádne dúfam, že my pôjdeme prirodzene 😊.

erikababula
6. máj 2017

@lilianna1xs Ryby olej v tabletkach som este neskusala aj to pomaha?Keby len daco v domacnosti porobit ale deti zaobstarat aj jedno aj druhe.Cas mysliet na seba vyprcha lebo syn 2.5r.sa v noci budi takze cely den som ko.

lilianna1xs
6. máj 2017

@erikababula ujjj to máš dosť maly ma len 2,5roka máš čo robiť .hej ryby olej mi lekár odporúčal brat.

kattky
6. máj 2017

@renimac uvidime ako slepy povedal. Kazdopadne budem sledovat potom aj vas junovky 😉 ktora ake miery pise 😉

kattky
6. máj 2017

@evittam tak ja tiez pri laparoskopii som celkovu mala. Nic ma nebolelo ani zle mi nebolo, len sa mi velmi tazko po nej dychalo a za 3 dni som nebola schopna sama chodit nakolko mi vzdy bolo na odpadnutie. Slaba ako caj.

renimac
6. máj 2017

@kattky no ja mam už pár dní menštruačné bolesti pár krát za den, včera teda riadne, tak som zvedavá, dokedy ostanem 2v1 😉.

kattky
6. máj 2017

@renimac no ja doteraz som ich nemala no od vcera uz ano. A ked lezim a vstanem, tak chodim ako rozbita. Vsetko zo spodu ma brutal boli. Ako keby sa mi tam nieco odtrhtlo alebo chcelo sa odtrhnut.

blondie257
6. máj 2017

@evittam ja som tiez mala celkovu pri sekcii a uplne v pohode...bez problemova

lilianna1xs
6. máj 2017

Máte aj vy taká únavu cez deň aj tri krat ja len umyjem riad a už musím si ist lahnut.

blondie257
6. máj 2017

@kattky to sa uz pridam aj ja.....tlaky dole ako pri menstruacii,dole vsetko boli,taha...ked dlhsie lezim,alebo sedim taky ten polosed/pololah a sa postavim tak si musim surovo drzat brucho ...inak mi vsetko pada,taha de s bolestami.

Robit okolo domu,na dvore uz vobec..pritom mam kamosku s rovnakym TP a ona jakeby nic...pruzna,ohybna...nechapem.

Inac pod prabym rebrom citim hlavicku....a ta mi brani sa zohnut

Babenky po sekcii ktore ste,meraju resp.sleduju vam jazvu ako sa rozpina?

kattky
6. máj 2017

@blondie257 no tak veru toto iste vsetko mam aj ja ako aj ty. Myslim si, ze lepsie to uz do porodu nebude iba horsie.

zuzka_ant
6. máj 2017

@lilianna1xs noo hej sefka sa vyjadrila ze tehotenstvo neni choroba a 2 tyzdne pred porodom je normalne skoncit...a ak sa mi bude dat mozem aj dlhsie ostat...mam stastie ze je to prve ze sa nemusim popri tom starat o dalsie🙂 ale na nedelu cakam kazdy tyzden ako na spasenie. Aj ked zajtra mam v plane aspon nieco poprat a pozriet co mi chyba. Nemam nic nachystane

lilianna1xs
6. máj 2017

@zuzka_ant tvoja šéfka je Dajaka múdra ))))).kazde tehotenstvo je iné trepe blbosti pri synovy som tlačila auto 8mesiaci taku silu som mala vôbec mi nič nebolo vkuse som každý druhý týždeň okna umývala.pri malej teraz som Jak zamleta len sa tlacim aby som umyla okna aspon každý mesiac a keď navarím popratam behám po syna dole schodami tak ma to únavy te na oči nevidím ))))).dva krat denne si musím lahnut.

olylili
6. máj 2017

@blondie257 mne zatiaľ jazvu nesledoval zvyknú sledovať?

senta_sofia
6. máj 2017

@blondie257 uz ku koncu tehotenstva aj zapisovali hrubku jazvy