Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 ja zatiaľ necítim nič jedine hore brucho má páli ako sa mi koža naťahuje keď pôjdem teraz na ultrazvuku sa opýtam
@lilianna1xs ja by som aj daco spravila ale setrim sa doma aby som zvladala v robote.a potom mam volno v nedelu a snazim sa porobit doma daco...a sefka ano ta ma odpoved na kazdu otazku...ze som cely den na nohach? Nevadi pohyb v tehotenstve je zdravy🙃
@zuzka_ant jasne máš dosť šetrí sa,ja mám takého šéfa dobrého od piateho mesiaca mi povedal nech som doma a riadne ma platí.No mne by tvoja šéfka musela dať padala tak by som jej vynášala že by sa hanbila pred zákazníkmi,jasne že treba pohyb ja ešte keď mám silu skrine premiestňujem treba niečo robiť ,to je normálna vec,kamoska šiestom mesiaci sa otvorila 2palce potom šéfku nahlásila vtedy už neotvárala hubu neboj.Nakoniec kamoska porodila siedmom mesiaci.Ale sú z babom poriadku.
@lilianna1xs. Dakujem vyskusam☺...no veru mam co robit.dcera ma 7r.a syn 2.5r..minule som tak mamicku videla dcerka jej mala 3roky a malinky jej mal pol roka.uplne som sa v nej videla😂.len uz nech toto obdobie mam zasebou je to krasne ale tie bolesti behania furt na zachod radsej uz nech je na svete bambulka.
@lilianna1xs tak to je dobre ze su v poriadku, .. a ty mas stastie, moja sefka nieje zla, lenze pozera aj tak viac na svoje stale..ale nemozem sa stazovat na robotu, len teraz mi je trosku tazko, bolievaju ma nohy asi z tych krcov..aj teraz som prisla domov, som sa len osprchovala a hned nohy vylozit.vsetko ostatne nechavam na zajtra.ani si nemam kedy uzivat to tehotenstvo ako vsetci hovoria..pravdupovediac uz len cakam na termin :P kedy mas ty termin?
@zuzka_ant ja ešte je to ďaleko júli 16.si odychuj radšej nohy ti neopuchaju?
@lilianna1xs ja mam 30. juna, iba trosku, ani nevidno, aj ruky trosku, iba podla prstena viem, aj som ho dala dole radsej
@zuzka_ant Tak ti to zbehne donkedy musíš ešte robiť?
@erikababula No veru máš dosť ešte len budeš mat keď sa ti mala narodí.aspin nemusis nič nakupovať .
@lilianna1xs do 11.juna :D..dufam ze to zbehne co najrychlejsie
@lilianna1xs Pravdu povediac uz by som to radsej mala zasebou nech ma radsej mala budi v noci ako tieto bolesti vsade a neviem sa tak ani detom venovat oni by sa hrali no ja si potrebujem lahnut a takym malym nevysvetlim ze som unavena...od 16.3 som doma myslela som si ze si oddychnem ale nie.vsak uz nam to rychlo zbehne.15.5 idem do Ba a mam sa s doktorkou dohodnut ze kedy bude cisarsky naplanovany.co mi spominali tak v 38tt robia cisarsky ze vtedy uz je babo donosene to mi vychadza na 12jun tak uz len mesiac vydrzat☺
@erikababula mne robili plánovaný 4 dní pred termínom som sa čudovala že dosť neskoro a primár mi povedal že plánovanú sekciu je najskôr dovolené robiť 10 dní pred očakávaným termínom prečo ti idú robiť tak skoro?
@olylili Mam problem s trombocytmy pri porode by som mohla aj vykrvacat tak nechcu to nechat na poslednu chvilu aby sa nieco nestalo..ak by sa nahodou predcasne spustil porod.
@erikababula ja som mala zlomenú panvu povedali že dieťa mi nesmie zostúpiť hlavičkou do pôrodných ciest lebo môžem ostať na vozíčku tak som si tiež myslela že asi dva týždne skôr pôjdem no o pôrode ani slichu potom mi urobili týždeň pred termínom operačné termín som mala 6.12 a cisarak bol 2.12 a teraz zase ticho tak to bude asi podobne aj keď už chodím ako kačka rodiť idem na antolsku
@zuzka_ant pfff to je ešte ďaleko
@olylili. Možno sa tam stretneme ja tiez idem na Antolsku...Malu som porodila v 37+3tt kvôli nizkym trombocytom mala som ich len 16000.Maleho som porodila v 34tt tiez cisarskym kvoli tomu ze prestal rast mal na ultrazvuku 1700g to bolo v piatok a v pondelok sa narodil vazil 2240g .a bol v poriadku...trombocyty som mala 3000....teraz pred mesiacom som mala 24000 trombocytov som zvedava kolko budem mat teraz ak bude pod 20000 ostavam v nemocnici...
@erikababula tým váham na ultrazvuku sa nedá vôbec veriť to je úplne nepresné ....To ja zase pôjdem asi tesne pred termínom 😊 len nech nám to všetkým dobre dopadne
@olylili Lekar hovoril ze dost sa to líši moze byt rozdiel aj pol kila co je myslim ze dost potom mamicky zbytocne stresuju.
@erikababula no veď toto mňa váha vôbec nezaujíma mne stačí ak doktor povie že je všetko v poriadku
@lilianna1xs nemyslim ze vydrzim do vtedy.teda nevydrzim v robote tolko 😊
@zuzka_ant doktor nech tá výpise.potrebujes aj ty oddychovať.Uz máš nakúpené niečo ?
Ahojte. Chcem sa spytat,prikrmovala ste niektora svoje ratolesti? Je lepsi Sunar alebo Beba?
@jarunka102 ja som nekojila mala bola na nutrilone zo zaciatku na hackovom a aj teraz ho este jedava ...
@jarunka102 kazde dieťa je iné ja som dávala Nutrilon a vracal mi stoho maly a nakoniec sunar mu bol dobrý ale zas mal zápchu.
@jarunka102 mne v porodnoci dokrmovali dceru Bebou,stale vracala z nej a meprospievala.poprepusteni som sa snazila kojit...no tie neprospievala.Nakoniec vyrastala od 3 meciaca cisto na Nutrilone hypoalergnnom a pila ho do roka.
Baby mne je dnes tak zleee neviem s coho vecer ma tiez bolelo brucho a to len som sa otocila a dnes vobec nic som nejedla vyzvracala som este aj vodu a bolest brucha citim skor ako keby nieco vnutry maternica alebo ja neviem tusim dnes skoncim na pohotovosti.
@erikababula dufajme ze to nebudenic vazne a ze to prejde a ked ne ta radsej zbehni na tu pohotovost☹srzim palce😉
@ttami Dakujem dufam aj ja ze to neni nic hrozne uvidim ci ma to prejde este si vyskusam dat zazvorovy caj

@olylili no kamoske sleduje,uz chodi na kontroly k svojej porodnicke...a ze ju ma dost tenku ...a ja som spominala ze ma dost páli,štípe....