icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
7. máj 2017

Ďakujem za rady babenky 🙂

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs uvidim co mi povie doktor, idem v utorok na kontrolu konecne, uz mi bolo dlho cakat 5 tyzdnov ...nakupene, vlastne ani nie lebo mi podavala kamaratka po malom nejake vecicky, a dnes som nieco z toho oprala, takze musim pozriet co bude treba dokupi, cakam na zoznam co mi bude treba a pojdem v utorok, doteraz aj tak nebolo kedy lebo volno mavam v nedelu iba, teraz som si vybavila aj v ut. chceme ist aj kocik kupit

petrikazuzka
7. máj 2017

Mamicky poradte mi, co chrumkat doma...som doma vacsinu casu a strasne vela som zvykla jest sladke...zhorsila sa mi vsak vyrazne mykoza, a tak som sa rozhodla takmer uplne vylucit sladke...no ked som doma stale mam potrebu sa niecim napchavat...😨

gabrielita3
7. máj 2017

@petrikazuzka ja jedavam spaldove tycinky 😊

jance333
7. máj 2017

@petrikazuzka ja som na grahamových grissinách prežívala prvé mesiace, kedy mi bolo zle a nedalo sa nič iné. teraz si dám DRU tyčinky, keď mám chuť chrumkať, ale tiež odporúčam orechy (vlašské, kešu, mandle, ..,), najlepšie nepražené nesolené, urobíš tým službu svojej chuti, zdraviu a i zdraviu bábätka 😉
tiež mám rada surovú mrkvu, mladý kaleráb, jabĺčka a pod.

slimstar
7. máj 2017

@petrikazuzka no my sa napchávame dosť často pečenými zemiakmi s cibulou a maslom. Síce to nie je sladké, ale môžete spraviť aj také chrumkavejšie v trúbe, krásne to zasýti. Cibula mi zasa pomohla na silnú nádchu, ktorá na druhý den zmizla a nejedla som žiadne tabletky, len tú surovú cibulu so zemiakmi. 🙂
Ja mám teraz také tlaky v podbrušku, vždy večer na chvílu, alebo keď idem hore schodami.

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant takto máš dobre nemusis nakupovať veľa .ja som už kocik konečne kúpila.

juliane126
7. máj 2017

@slimstar to citis asi prvych poslickov ak to trva len chvilu a popripade sa to opakuje. Najviac ich citit, ked si lahnem po dlhom stati alebo ked 9sa moc ponahlam. Mne teraz trochu vymizli, tak dufam, ze nebudem prenasat, kvoli lenivej maternici.

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs ja vlastne ani neviem coho a kolko mi bude treba :D aky kocik mas? ja som jeden vybrala a este pojdeme do jedneho obchodu pozriet co maju a ked nic tak vezmeme ten prvy

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant ja som dlho nemohla vyberať už Musela veľmi na wcko

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant veľa nenakupujem ti vyrastie z toho.

petrikazuzka
7. máj 2017

@slimstar
@gabrielita3
@jance333
Dakujem dru tycinky su mnam, len su solene toho sa obavam... tie zemiaciky urcite skusim...

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs ten kocik je krasny, aj ja som chcela nieco take ale uvidime co nakoniec najdeme. viem ze asi nebude treba vela obleceniia,a navyse bude teplo.cakas dievcatko ci chlapceka?

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs u nas to zatial vyzera na tento

jance333
7. máj 2017

@petrikazuzka DRU existujú aj pre malé deti, nesolené s vlákninou. ale len to najmenšie balenie, keď si dobre pamätám, je tam niečo ako dúha na tom klasickom obale. (ja soľ z tyčiniek olupujem, vždy mi boli moc slané :D )

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant dievčatko preto som chcela aby mal kocik červenú kombináciu všade sú len sivé hnedé a čierne zdajú samo take smutne farby pre dievčatko

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant presne v lete len body vadsinou majú take malé na sebe oblečené v tej horúčave .ja dom pokúsila take body sukienkove 5kusy ostatne body klasické 10 kúsok.Som nakupovala veci od 50-do 62 čísla postupne nákupim Jak dorastie.

gabrielita3
7. máj 2017

@petrikazuzka su aj nesolene a s vlakninou tie kupijem dcere na chrumkanie

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs a ja som myslela ze len tu take farby...sama cierna a tak..toto bola najsvetlejsia siva 😂😂

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant Ja mám tiež sivú farbu bielu takze taký mix.)))))Ale tie ceny tá kociky sú ozaj neuveriteľne muž mi povedal už by SIM kúpil jej auto.😉

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs mne sa ten tvoj paci, kolko vas vysiel? ten nas je tu 420, ale este asi bude treba tasku, fusak, mozno aj slnecnik..

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant bez fusaky bol ale slnečník som kúpila zvlášť 450eu je veľmi ľahký a do autá sa zmestí pohode.ja som znim spokojná .

zuzka_ant
7. máj 2017

@lilianna1xs a co to je za kocik vlastne?

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant pozri si značku tá je veľmi dobrá chvália ju

lilianna1xs
7. máj 2017

@lilianna1xs pozri si koľko stojí na Slovensku neviem možno je lacnejšii

lilianna1xs
7. máj 2017

@zuzka_ant pozri si na nete koľko stojí na Slovensku je možno lacnejsii

ttami
7. máj 2017

http://www.kindercentrum.sk/cam-kocik-dinamico-...
Mi mame zatial rozmyslame nad tymto🙂

blondie257
7. máj 2017

@lilianna1xs
My mame Camarelo tiez,v bielo-sivo-mätovej farbe.
Ja som max spokojna tiez lahky,skladny,priestranna vanicka aj pre mimino vo fusaku v zime.
A do auta bez problemov.

lilianna1xs
7. máj 2017

@blondie257 Ja ešte musím objednať k športovému kočíku tu prikrývku lebo k sedačke mám ale ku športovému nebolo a neviem či sa da to objednať ešte je času ale potom budem musieť keď bude pršať je to lepšie.

lilianna1xs
7. máj 2017

@blondie257 za koľko si ty ho kúpila?