Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs uvidim co mi povie doktor, idem v utorok na kontrolu konecne, uz mi bolo dlho cakat 5 tyzdnov ...nakupene, vlastne ani nie lebo mi podavala kamaratka po malom nejake vecicky, a dnes som nieco z toho oprala, takze musim pozriet co bude treba dokupi, cakam na zoznam co mi bude treba a pojdem v utorok, doteraz aj tak nebolo kedy lebo volno mavam v nedelu iba, teraz som si vybavila aj v ut. chceme ist aj kocik kupit
Mamicky poradte mi, co chrumkat doma...som doma vacsinu casu a strasne vela som zvykla jest sladke...zhorsila sa mi vsak vyrazne mykoza, a tak som sa rozhodla takmer uplne vylucit sladke...no ked som doma stale mam potrebu sa niecim napchavat...😨
@petrikazuzka ja jedavam spaldove tycinky 😊
@petrikazuzka ja som na grahamových grissinách prežívala prvé mesiace, kedy mi bolo zle a nedalo sa nič iné. teraz si dám DRU tyčinky, keď mám chuť chrumkať, ale tiež odporúčam orechy (vlašské, kešu, mandle, ..,), najlepšie nepražené nesolené, urobíš tým službu svojej chuti, zdraviu a i zdraviu bábätka 😉
tiež mám rada surovú mrkvu, mladý kaleráb, jabĺčka a pod.
@petrikazuzka no my sa napchávame dosť často pečenými zemiakmi s cibulou a maslom. Síce to nie je sladké, ale môžete spraviť aj také chrumkavejšie v trúbe, krásne to zasýti. Cibula mi zasa pomohla na silnú nádchu, ktorá na druhý den zmizla a nejedla som žiadne tabletky, len tú surovú cibulu so zemiakmi. 🙂
Ja mám teraz také tlaky v podbrušku, vždy večer na chvílu, alebo keď idem hore schodami.
@zuzka_ant takto máš dobre nemusis nakupovať veľa .ja som už kocik konečne kúpila.
@slimstar to citis asi prvych poslickov ak to trva len chvilu a popripade sa to opakuje. Najviac ich citit, ked si lahnem po dlhom stati alebo ked 9sa moc ponahlam. Mne teraz trochu vymizli, tak dufam, ze nebudem prenasat, kvoli lenivej maternici.
@lilianna1xs ja vlastne ani neviem coho a kolko mi bude treba :D aky kocik mas? ja som jeden vybrala a este pojdeme do jedneho obchodu pozriet co maju a ked nic tak vezmeme ten prvy
@zuzka_ant ja som dlho nemohla vyberať už Musela veľmi na wcko
@zuzka_ant veľa nenakupujem ti vyrastie z toho.
@slimstar
@gabrielita3
@jance333
Dakujem dru tycinky su mnam, len su solene toho sa obavam... tie zemiaciky urcite skusim...
@lilianna1xs ten kocik je krasny, aj ja som chcela nieco take ale uvidime co nakoniec najdeme. viem ze asi nebude treba vela obleceniia,a navyse bude teplo.cakas dievcatko ci chlapceka?
@lilianna1xs u nas to zatial vyzera na tento
@petrikazuzka DRU existujú aj pre malé deti, nesolené s vlákninou. ale len to najmenšie balenie, keď si dobre pamätám, je tam niečo ako dúha na tom klasickom obale. (ja soľ z tyčiniek olupujem, vždy mi boli moc slané :D )
@zuzka_ant dievčatko preto som chcela aby mal kocik červenú kombináciu všade sú len sivé hnedé a čierne zdajú samo take smutne farby pre dievčatko
@zuzka_ant presne v lete len body vadsinou majú take malé na sebe oblečené v tej horúčave .ja dom pokúsila take body sukienkove 5kusy ostatne body klasické 10 kúsok.Som nakupovala veci od 50-do 62 čísla postupne nákupim Jak dorastie.
@petrikazuzka su aj nesolene a s vlakninou tie kupijem dcere na chrumkanie
@lilianna1xs a ja som myslela ze len tu take farby...sama cierna a tak..toto bola najsvetlejsia siva 😂😂
@zuzka_ant Ja mám tiež sivú farbu bielu takze taký mix.)))))Ale tie ceny tá kociky sú ozaj neuveriteľne muž mi povedal už by SIM kúpil jej auto.😉
@lilianna1xs mne sa ten tvoj paci, kolko vas vysiel? ten nas je tu 420, ale este asi bude treba tasku, fusak, mozno aj slnecnik..
@zuzka_ant bez fusaky bol ale slnečník som kúpila zvlášť 450eu je veľmi ľahký a do autá sa zmestí pohode.ja som znim spokojná .
@lilianna1xs a co to je za kocik vlastne?
@zuzka_ant pozri si značku tá je veľmi dobrá chvália ju
@lilianna1xs pozri si koľko stojí na Slovensku neviem možno je lacnejšii
@zuzka_ant pozri si na nete koľko stojí na Slovensku je možno lacnejsii
http://www.kindercentrum.sk/cam-kocik-dinamico-...
Mi mame zatial rozmyslame nad tymto🙂
@lilianna1xs
My mame Camarelo tiez,v bielo-sivo-mätovej farbe.
Ja som max spokojna tiez lahky,skladny,priestranna vanicka aj pre mimino vo fusaku v zime.
A do auta bez problemov.
@blondie257 Ja ešte musím objednať k športovému kočíku tu prikrývku lebo k sedačke mám ale ku športovému nebolo a neviem či sa da to objednať ešte je času ale potom budem musieť keď bude pršať je to lepšie.
@blondie257 za koľko si ty ho kúpila?

Ďakujem za rady babenky 🙂