Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@erikababula Ďakujem áno po dvoch babach chlapček termín mám 21 júla som zvedavá kedy mi sekciu naplánujú 😀
@olylili No vidno na brusku mas tak do spicata☺...aj mne budu planovat sekciu...mas nejake zdravotne problemi ci kvoli comu nemozes rodit prirodzene?Kde budes rodit?ja v ba na antolskej
@erikababula aj pri dievčatách som mala také 😊 pri prvej mi panvu zlomili na antolskej tiež 😊
@olylili ajaaj to asi bolelo urcite to bolo neprijemne uz si spominam ze si otom aj pisala sem☺ja 15teho idem do ba to uz budem v 34tt hadam mi povedia ake maju plany somnou ked si ma tam aj nenechaju
@erikababula ja ani neviem kedy má pošlú teraz 18-teho idem na ultrazvuk kolky si týždeň?
@olylili Ja idem 12teho tu v Trnave na ultrazvuk a 15teho do ba neviem sice ci mi na gynde spravi ultrazvuk mala som sa tam zahlasit na rizikove k doktorke Niznanskej som dnes zacala 33tt
@erikababula a to myslíš že aj mňa pošlú?
@olylili mne uz minule pisali na vysledky ze po 30tt sa mam zahlasit do ba na rizikove to som mala vysledky s hematologie.tak neviem.
@erikababula mne zatiaľ nič pri druhej som na rizikovú ambulanciu išla týždeň pred termínom len ma pozrel dal termín nástupu do nemocnice a všetko
@olylili Taaak toto je moj balon.Moj manzel bol taky dobry ze ma odfotil zo slovami aj ty mas dobre velke brusko.ja ze viem vsak to nosim😂 sama som nejaka nemotorna sa fotit mne sa to nikdy nepodari☺
@olylili a ku komu si chodila?
@erikababula kraaaasne už máme poriadne batôžky pred sebou 😊🤰
@erikababula to som nechodila na antolsku
@olylili pri dcere ani pri synovi som nemala okrem zvracania nic taaaak som sa tesila ze budeme mat 3tie babo ale uz viac babatiek asi chciet nebudem bolesti teraz bolesti po porode uz stacilo 3deti su akurat☺
@erikababula ja tiež toto už oveľa ťažšie znasam tiež už posledné lekár mi už ani toto neodporúčal že panva už nemusí vydržať
@olylili Mne zas ze moze sa stat ze nedonosim...ale sme tu babatka rastu a dolezite aspon do 37tt vydrzat ale maleho som porodila v 34tt mal 2240g a 44cm a teraz je zneho valibuk 13kg☺myslim si ze to zvladneme☺
@erikababula sestra tiež porodila v 34tt maličká mala 2350 a 45cm už má rok 😀 všetko bude dobré 😊
@olylili ale urcite bude uz mame vacsinu zasebou☺
@zuzka_ant Podka toho kde žiješ ?))))Tu v Nemecku mi stále došli dobre veci nebol problém ani z reklamáciou.
@lilianna1xs na Cypre.a problem ze co by som objednala tak by bol dovoz.a reklamovat a posielat na vlastne naklady by sa neoplatilo. .aj ked som pozerala kociky cez Internet za super ceny...
@zuzka_ant čo budeš mat?
@lilianna1xs termin mam 15.7.
Akurat sedim v cakarni a cakam na morfo ultrazvuk ten velky posledny,tak uvdime ci sa neposunulo.
@blondie257 potom daj vediet ako si dopadla 😉
@lilianna1xs takze termin ostava 15.7 ,47cm/1513g a vsetko ok...
Kedy si bola na ultrazvuku?ja mám termín 16teho jeden deň neskvor ako ty no uvidíme kto skvor porodí ))))).Ja som bola na ultrazvuku apríli 16 my ani nepovedal koľko ma cm ale 1,260g mala apríli .
@blondie257 uz 47cm? Woow pekne. Ja som zvedava ako ja dopadnem dnes o 16tej 😉
@kattky jj je dlha ale chuda....iked ja bars tej.dlzke a vaha ...beriem to.s rezervou bo sa huzdila a nemohla ju dobre odmerat
@blondie257 to mas pravdu ze to treba brat s rezervou tu dlzku a hlavne vahu..znama rodila teraz v nedelu a DR jej minuly tyzden v stredu povedala vahu cca 3800g a porodila malu s vahou 5010 g takze asi tak..sekla sa poriadne

@olylili Mas pravdu je to strasne neprijemne.ale uz len par týždňov a drobci budu na svete ja sa uz velmi tesim☺