Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 Wau, to uz je riadne babatenko. 47cm dosť veru. A kde budes rodit? Ja mam termin 17.7 a idem rodit do NR
aj my máme dneska po poradni 😍
bábika má 1670g, priemer hlavičky asi 7cm, pekne si tam sedká hlávkou stále hore, krčok 4cm, všetko ok, ale termín sa mi posunul podľa toho merania na 14.7. Lekár síce od začiatku udáva termín s rezervou 9.-14.7., ale podľa morfo v tom 20. týždni skôr ten skorší, takže ja beriem ten a zrejme len bude ona trošku menšia. čo sa nebudem sťažovať, keďže placenta sa dvihla a pokiaľ sa malá otočí, budem môcť rodiť prirodzene 💃
@diannna ja najskor Presov.
Tu dlzku ako pisem,kus moze byt ina...lebo ju nemohla zmerat v pokoji sa mrvila neskutocne,nespolupracovala dnes vobec,kolkokrat ju isla zmerat tak sa vystrela alebo otocila 😂
@kattky no veru tie merania sa mozu lisit,ved prva dvera mala byt cez 50cm a 3,5kg...a nakoniec mala 48cm a 3kg.
Teraz miminka.do dlzky uz moc neporastu...ale do vahy pojdu,budu naberat podkozny tuk.
Vahovo je nasa ukazkova
Len je velmi.nizko ulozena a silno tlaci na krcok takze mam mat kludovy rezim.
Najblizsia poradna 17.5,potom este v 34t este jedny prietoky a nastup na MD....
Babenky uz sa nam to bliiizi
@olylili ja som sa lekára pýtala, či je veľkosť bábätka daná geneticky alebo čo to ovplyvňuje. povedal, že hlavne geneticky, menej tým, čo jeme. ja som mu to síce nepovedala,ale po 14tt asi som prestala brať aj Femibion a celé tehotensto sa vyhýbam kuraciemu mäsu. jednak mi nechutí a chúďatá kurčatá v rýchlochovoch sú napchané rastovými hormónmi a podobnými sra_kami, aby vyrástli čím skôr a čím viac. neviem, či to má vplyv, ale pocit mám každopádne lepší 😀 ale i u nás v rodine sú skôr menšie deti, sestrine holky mali okolo 2700g keď sa narodili a boli úplne zdravé, rýchlo potom dobehli rovesníkov.
neviem, kedy ďalší utz, asi na ďalšej poradni 6.6.
@lilianna1xs chlapca 😊
Babenky v drogerii 101 od zajtra plienky newborn happy bella akcia 1+1 za cent.teda dvoje balenie za 8,49c+0,01c .
Tak po poradni je vsetko oki aj ked mam takmer hranicne vysledky z prietokov. Predpisal mi preto aspirin. Mam brat jednu na den a magnezium 3x denne nakolko mi uz tyzden tvrdne brucho. Maly je vzdy otoceny hlavkou dolu a ma 1650g. Dalsia poradna 24.5. a nastup na MD mam 23.5.
@kattky beriem magnezium aj ja 3krat denne ale už teraz mi konečne netvrdne bruchu už len rebrá ma bolia.33tt už na MD.
@jarunka102 ja som na tej fotke presne 27tt
@lilianna1xs ja som mala skor brat no zbijalo mi to moc tlak hoci som brala len jednu na den. Teraz mam brat 3x na den, tak dufam, ze niekde neodpadnem.
@kattky hmmm takto musíš dávať pozor.
@lilianna1xs no veru ... Len neviem ako to budem mat s papiermi na MD lebo sestricka mi ich nechce skor vypisat, nakolko ze som Pn. A v praci mi povedali na zaciatku tehu, aby som ich priniesla trochu skor, aby ich zaslali na socialku.
@blondie257 nemas nahodou link na letak???

@blondie257 teraz vsetko s rezervou treba brat. Ja si myslim, ze mne upase vahu 2kg.