icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
9. máj 2017

@kattky ale ved vahu mas podla mojho laickeho usudku fajn..a aspirin?to som nepocula..ale hadam vedia co robit ti lekari

blondie257
9. máj 2017

@mata128 ja som citala letak co sme mali v schranke

jarunka102
9. máj 2017

@lilianna1xs cozeee? Ale tak ja som utla,tak mam mensie brusko nez to tvoje 🙂

mata128
9. máj 2017

@blondie257 a nevies teda,kolko kusov bude vel.2 za tu cenu?vdaka 🙂

olylili
9. máj 2017

@jarunka102 moje 21+5😊

kattky
9. máj 2017

@olylili zajtra doobeda zavolam do gynekologa, ze co s tym

kattky
9. máj 2017

@zuzacka16 ved to ze vsetko mam oki, ale ze mam ich brat preventivne. Bojim sa ich normalne brat nakolko v oribalivom letaku pise, ze pri uzivani v tehotenstve hrozi riziko poskodenia matky a dietata pri porode. Cisto hruza des .... Zajtra hned volam dokymu ze co s tym

olylili
9. máj 2017

@kattky tak to určite

zuzacka16
9. máj 2017

@kattky boze este takto sa strachovat ze preventivne..radsej zavolaj a neber ich este..nech su uz tie mimi s nami lebo takto mame len stresy 😔

kattky
9. máj 2017

@zuzacka16 no ved prave. Najprv ze ma nadvahu a teraz toto. A nakoniec to nic nebude, len zle zmerane babo ultrazvukom.

kattky
9. máj 2017

@kattky a este ze mam ako keby slabu preklampsiu. Nechapem ako k temu prisiel. Ved tlak nikdy nemam vysoky, ale nizky vzdy a ani nohy nic mi neopucha, tak ja nechapem ako k tomu dospel.

zuzacka16
9. máj 2017

@kattky presne tak na toto sa netreba divat lebo oni sa vedia pomylit znamej sa tak sekli o viac nez 1 kg co teraz rodila cez vikend..preklamsiu?ved to musis mat vysoky tlak,opuchy a bielkovinu aj v moci..aky si mala dnes na poradni tlak??

kattky
9. máj 2017

Tlak si meram vzdy aj doma a mam vzdy nizky okolo 100/60 a u dokyho vzdy mam 120/80. Dnes som mala 120/75. Tak nechapem. Moc mi za cele tehotenstvo nebrali ani raz. Ale nohy a ani nic mi neopucha.

olylili
9. máj 2017

@kattky moc ti vôbec nekontroluje?😱

kattky
9. máj 2017

@olylili nie. Spyta sa ma sestricka ci nemam problem pri moceni. Ja poviem ze nie. Do knizky zapise ze negat. a zmera tlak. Vazim sa doma cize aj vahu jej len nadiktujem.

olylili
9. máj 2017

@kattky ty kks a keby si mala bielkoviny? Niekedy nemusíš mať ani ťažkosti a tá preeklepsia to úplne vymaz z hlavy ani nemyslí na to lebo to vôbec nemáš ani len miernu

kattky
9. máj 2017

@olylili tak ja zajtra zavolam o ten aspirin tam ale ja ho aj tak nebudem brat. Nechcem aby malicky mal nejaky problem ved bolo povedane, ze mam to oki vsetko a u mna preventivne neexistuje. Bud alebo ...

olylili
9. máj 2017

@kattky veď presne preventívne dať taký liek?

kattky
9. máj 2017

@olylili no tak vidis ... Moja babka take iste berie, tak jej ich podarujem.

olylili
9. máj 2017

@kattky 😀 nechaj si na neskôr na bolesť hlavy ...A ako dlho trval usg?

kattky
9. máj 2017

@olylili asi 15 minut. Som myslela, ze o krize tam pridem. Tak ma boleli a som potom mala problem postavit sa, tak mi doktor pomahal.

olylili
9. máj 2017

@kattky no nazdar to ja nevydržím ležať na chrbte toľko nemôžem dýchať a brucho mi tvrdne

kattky
9. máj 2017

@olylili tak mne uz tiez tam nebolo kto vie ako, ale on sa ma pytal ci sa mi dobre lezi na chrbte.

senta_sofia
9. máj 2017

@kattky ja som citala,ze aspirin skusaju ako prevenciu preeklampsie,ale nikdy som sa tym hlbsie nezaoberala,mozno mas nejakeho pokrokovejsieho dokiho. Dal ti klasicky, ci ten C-ckovy?

blondie257
10. máj 2017

@mata128 kolko kusov v jednom baliku som zabudla....ale viem ze sa to oplati pri kupe tych 2baleni

blondie257
10. máj 2017

@olylili ja zas len na chrbte mozem lezat....na bok absolutne,to mala hned protestuje.
Babenky inac sa otocila hlavickou dole 😂 a asi aj viem presne kedy,z nedele na pondelok v noci....vystrajala v brusku brutalne....az bolelo.

Akurat ma furt boli aj na dotyk brucho na pravej strane....neviem ci ma tak kopla a tak boli este ...doslova ako silna modrina,ale modrina tam nie je.

Babenky ake magnezium vam odporucali na tvrdnutie brucha,mne uz velmi tvrdne aj v pokojovom stave a poradna az buduci tyzden streda.

Ja mam.tlak stale vyssi, vrchny okolo 138-142 a aj opuchaju nohy a ruky...a o preklampsii ani slovo nepadlo...moc mi kontroluju stale na kazdej poradni.

kattky
10. máj 2017

@senta_sofia Aspirin protect 100 mi predpisal.

kattky
10. máj 2017

@blondie257 mne predpisal obycajne ciste magnezium. Ale predtym som si kupila magne b6. To doberiem a zacnem brat to od neho predpisane. Tiez som mu vravela, ze mi tvrdne brucho, tak mi na to povedal iba to, ze to uz tak bude.

senta_sofia
10. máj 2017

@kattky a kedy ti kazal prist na kontrolu? Je mi to divne,hranicne prietoky,ak sa ti nelezi dobre na chrbte,aj to moze ovplyvnit prietoky,mohol to skusit zmerat v inej polohe,bezne to tak robia. Som zvedava,co ti povie do telefonu :-/

kattky
10. máj 2017

@senta_sofia tak ja ich nemam hranicne ale ze su blizko ku hranicnym. Dalsiu poradnu mam 24.5. a volala som tam, tak maju vypnuty telefon.