Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@mata128 ja som citala letak co sme mali v schranke
@lilianna1xs cozeee? Ale tak ja som utla,tak mam mensie brusko nez to tvoje 🙂
@blondie257 a nevies teda,kolko kusov bude vel.2 za tu cenu?vdaka 🙂
@jarunka102 moje 21+5😊
Tlak si meram vzdy aj doma a mam vzdy nizky okolo 100/60 a u dokyho vzdy mam 120/80. Dnes som mala 120/75. Tak nechapem. Moc mi za cele tehotenstvo nebrali ani raz. Ale nohy a ani nic mi neopucha.
@kattky ja som citala,ze aspirin skusaju ako prevenciu preeklampsie,ale nikdy som sa tym hlbsie nezaoberala,mozno mas nejakeho pokrokovejsieho dokiho. Dal ti klasicky, ci ten C-ckovy?
@mata128 kolko kusov v jednom baliku som zabudla....ale viem ze sa to oplati pri kupe tych 2baleni
@olylili ja zas len na chrbte mozem lezat....na bok absolutne,to mala hned protestuje.
Babenky inac sa otocila hlavickou dole 😂 a asi aj viem presne kedy,z nedele na pondelok v noci....vystrajala v brusku brutalne....az bolelo.
Akurat ma furt boli aj na dotyk brucho na pravej strane....neviem ci ma tak kopla a tak boli este ...doslova ako silna modrina,ale modrina tam nie je.
Babenky ake magnezium vam odporucali na tvrdnutie brucha,mne uz velmi tvrdne aj v pokojovom stave a poradna az buduci tyzden streda.
Ja mam.tlak stale vyssi, vrchny okolo 138-142 a aj opuchaju nohy a ruky...a o preklampsii ani slovo nepadlo...moc mi kontroluju stale na kazdej poradni.
@senta_sofia Aspirin protect 100 mi predpisal.
@blondie257 mne predpisal obycajne ciste magnezium. Ale predtym som si kupila magne b6. To doberiem a zacnem brat to od neho predpisane. Tiez som mu vravela, ze mi tvrdne brucho, tak mi na to povedal iba to, ze to uz tak bude.
@kattky a kedy ti kazal prist na kontrolu? Je mi to divne,hranicne prietoky,ak sa ti nelezi dobre na chrbte,aj to moze ovplyvnit prietoky,mohol to skusit zmerat v inej polohe,bezne to tak robia. Som zvedava,co ti povie do telefonu :-/
@senta_sofia tak ja ich nemam hranicne ale ze su blizko ku hranicnym. Dalsiu poradnu mam 24.5. a volala som tam, tak maju vypnuty telefon.

@kattky ale ved vahu mas podla mojho laickeho usudku fajn..a aspirin?to som nepocula..ale hadam vedia co robit ti lekari