icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
9. máj 2017

@blondie257 teraz vsetko s rezervou treba brat. Ja si myslim, ze mne upase vahu 2kg.

diannna
9. máj 2017

@blondie257 Wau, to uz je riadne babatenko. 47cm dosť veru. A kde budes rodit? Ja mam termin 17.7 a idem rodit do NR

jance333
9. máj 2017

aj my máme dneska po poradni 😍
bábika má 1670g, priemer hlavičky asi 7cm, pekne si tam sedká hlávkou stále hore, krčok 4cm, všetko ok, ale termín sa mi posunul podľa toho merania na 14.7. Lekár síce od začiatku udáva termín s rezervou 9.-14.7., ale podľa morfo v tom 20. týždni skôr ten skorší, takže ja beriem ten a zrejme len bude ona trošku menšia. čo sa nebudem sťažovať, keďže placenta sa dvihla a pokiaľ sa malá otočí, budem môcť rodiť prirodzene 💃

diannna
9. máj 2017

Moja mala bude asi dosť skromná na priestor. Vidim, ze nepotrebuje vela 👍🏻. Čiže ja nejaké obmedzenia kvoli brucho chvalabohu nepociťujem. Neviem ci este narastie ale od 6 mesiaca mam pocit ze uz nerastie. Idem 15.5 na kontrolu tak som zvedava aj ja kolko bude vazit toto moje minimalistické dieta.

olylili
9. máj 2017

@jance333 pekne akurát váha radšej menšie z vlastnej skúsenosti viem čo je to rodiť 4 kilove dieťa ako sa žena natrapi veľké nastrihovanie a v mojom prípade aj komplikácie kedy ťa teraz čaká ďalšie usg?

blondie257
9. máj 2017

@diannna ja najskor Presov.
Tu dlzku ako pisem,kus moze byt ina...lebo ju nemohla zmerat v pokoji sa mrvila neskutocne,nespolupracovala dnes vobec,kolkokrat ju isla zmerat tak sa vystrela alebo otocila 😂

olylili
9. máj 2017

@diannna 👍 pekne buď rada

zuzacka16
9. máj 2017

@diannna no ty máš teda malé brušino veru, ja tiež nemám nejaké veľké, ale väčšie zas ako ty a tiež som rada, že ma to nejak neobmedzuje, neťahá bruško a podobne..tak už len aby naše mimi boli v poriadku, ja idem zajtra na to veľké sono 😉

blondie257
9. máj 2017

@kattky no veru tie merania sa mozu lisit,ved prva dvera mala byt cez 50cm a 3,5kg...a nakoniec mala 48cm a 3kg.

Teraz miminka.do dlzky uz moc neporastu...ale do vahy pojdu,budu naberat podkozny tuk.
Vahovo je nasa ukazkova
Len je velmi.nizko ulozena a silno tlaci na krcok takze mam mat kludovy rezim.
Najblizsia poradna 17.5,potom este v 34t este jedny prietoky a nastup na MD....

Babenky uz sa nam to bliiizi

jance333
9. máj 2017

@olylili ja som sa lekára pýtala, či je veľkosť bábätka daná geneticky alebo čo to ovplyvňuje. povedal, že hlavne geneticky, menej tým, čo jeme. ja som mu to síce nepovedala,ale po 14tt asi som prestala brať aj Femibion a celé tehotensto sa vyhýbam kuraciemu mäsu. jednak mi nechutí a chúďatá kurčatá v rýchlochovoch sú napchané rastovými hormónmi a podobnými sra_kami, aby vyrástli čím skôr a čím viac. neviem, či to má vplyv, ale pocit mám každopádne lepší 😀 ale i u nás v rodine sú skôr menšie deti, sestrine holky mali okolo 2700g keď sa narodili a boli úplne zdravé, rýchlo potom dobehli rovesníkov.
neviem, kedy ďalší utz, asi na ďalšej poradni 6.6.

olylili
9. máj 2017

@jance333 hej aj mne vravel že genetikou ja som sa narodila s váhou 2800 a ja rodim deti 4 kilove ale zase moja babka otvova mama rodila 5 kilove deti oco bol najmenší mal len 4700😂 a teraz ma to netrápi nech rastie koľko chce lebo bude sekcia 😀

zuzka_ant
9. máj 2017

@lilianna1xs chlapca 😊

blondie257
9. máj 2017

Som neodolala a kupila do krstu 😍 bodynko s cipkou a suknickou

A aj taku celenku na paradu

blondie257
9. máj 2017

Celenka na paradu

blondie257
9. máj 2017

Babenky v drogerii 101 od zajtra plienky newborn happy bella akcia 1+1 za cent.teda dvoje balenie za 8,49c+0,01c .

jarunka102
9. máj 2017

Dnes 27tt a 4 den :-*

kattky
9. máj 2017

Tak po poradni je vsetko oki aj ked mam takmer hranicne vysledky z prietokov. Predpisal mi preto aspirin. Mam brat jednu na den a magnezium 3x denne nakolko mi uz tyzden tvrdne brucho. Maly je vzdy otoceny hlavkou dolu a ma 1650g. Dalsia poradna 24.5. a nastup na MD mam 23.5.

lilianna1xs
9. máj 2017

@kattky beriem magnezium aj ja 3krat denne ale už teraz mi konečne netvrdne bruchu už len rebrá ma bolia.33tt už na MD.

lilianna1xs
9. máj 2017

@jarunka102 ja som na tej fotke presne 27tt

kattky
9. máj 2017

@lilianna1xs ja som mala skor brat no zbijalo mi to moc tlak hoci som brala len jednu na den. Teraz mam brat 3x na den, tak dufam, ze niekde neodpadnem.

lilianna1xs
9. máj 2017

@kattky hmmm takto musíš dávať pozor.

kattky
9. máj 2017

@lilianna1xs no veru ... Len neviem ako to budem mat s papiermi na MD lebo sestricka mi ich nechce skor vypisat, nakolko ze som Pn. A v praci mi povedali na zaciatku tehu, aby som ich priniesla trochu skor, aby ich zaslali na socialku.

mata128
9. máj 2017

@blondie257 nemas nahodou link na letak???

zuzacka16
9. máj 2017

@kattky uz teraz ti robil prietoky?ved tie sa az neskor robia nie?som zvedava ako ja zajtra dopadnem..

jance333
9. máj 2017

môj aktuálny kotlík 😝 konečne neprehliadnuteľný (len v tmavom a spredu 😀 )

kattky
9. máj 2017

@zuzacka16 no robil mi lebo ja vzdy mam akesi riziko ze moze maly zaostavat na vahe. Preto mi aj dal ten aspirin preventivne brat po jednu na den a potkm ze ich budem brat kazdy druhy den jednu

olylili
9. máj 2017

@jance333 ja som mala také v 16tt 😊

olylili
9. máj 2017

@kattky načo je ten aspirín? Malý má normálnu váhu a v čom hraničné hodnoty prietokov placenta zle funguje?

kattky
9. máj 2017

@olylili ze nemam ich take, ze zle ale ze su pomaly hranicne. Teraz citam pribalovy letacik z teho aspirinu. Bojim sa ich normalne brat, lebo to su na riedenie krvy tie lieky a v letaciku som akurat vycitala ze sa nemaju uzivat ak je zena v poslednych troch mesiacoch tehotenstva.

olylili
9. máj 2017

@kattky preto sa ťa pýtam lebo viem že aspirín sa v tehu nemôže prvýkrát toto počujem