Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 kedy máš termín ?🙏
Och spolutehulky.....ja mam pocit ze mi brucho pukne....a ked vstavam,ze mi vsetko vypadne....ked dlhsie sedim/lezim a vstanem....tak drzim brucho aby som sa vobec vystrela....a soferovat katastrofa ...
@blondie257 no soferovat mi este nerobi problem a podobne ale to bude tym ze nemam take velke "bandzo" 😂😂 ale za to ked sa v posteli pretacam z jedneho boku na druhy si musim chytit brucho lebo niekedy zaboli ci pichne 😂😂 a kosti ak pukaju to uz neriesim radsej 😂😂
@blondie257 Mna tak bolia rebrá že až neviem v noci ani spat,nenormálne bolesť ešte chcela som umývať okna a záclony podávať tabkde by som to dokázala )))))Muž bude musieť sobotu sám urobiť.
@lilianna1xs tak to hej,aj ja som uz pocula o tom,ze mali mamicky male bruska a porodili 4kg deticky :D Uvidime co sa vykluje z nasej malej bambinky 🙂
A termin mam 28.7. pokial sa nic nezmenilo.
@jarunka102 Však uvidíme nepovedali ti na ultrazvuku koľko váži?ale nie Je to stále presne mne povedali že mala v apríli 16 na ultrazvuku 1,260g som bola 27tt
@blondie257 No s tym sedenim a lezanim to mam to iste. Tiez mam pocit potom, ze zo mna vsetko ma vypadnut. A kym to rozchodim ... Zase ten moj dribec je taky spekulant, ze ked idem do mesta, tak vzdy ked sa uz obleciem, tak ma zacne tlacit hrozne na mechur, ale to zakazdym ked idem do mesta. Asik to robi preto, aby som sa v meste nezabudla 😂
@kattky to mam aj ja len zidem dole ku autu a uznmi treba na wcko.
@lilianna1xs tak v 20tt vazila mala 336g a buduci tyzden 19teho idem na ten treti ultrazvuk co na 30tt,tak som zvedava ci ma aspon to kilko :D
Minuly tyzden poradna velky utz 31 tt maly ma 1716 g a je hlavickou dolu a hlavna vec je v poriadku 😊 to som zvedava kolko bude mat po porode dcera mala 3300 g 😊
@jarunka102 môj mal v 20tt 400gr. Ja idem na usg 18-teho tiež som zvedavá čo čakáte dievčatko?👶
@jarunka102 ja mam teraz 14teho mám ist k lekarovy by malo mat 1500g tak si myslím No uvidíme
Dievcata, som v 30tt a začala som tak trosku špiniť 😢 myslite si ze je to zle a treba ist k lekárovi alebo to vydrzi do pondelku? Je to fakt len trosku a tretí den to mam ... nemate niektorá s tym skúsenosť?
@olylili no tak uvidime kolko vazia nase ratolesti :D a ano,my cakame dievcatko 🙂
@jarunka102 to som aj ja zvedavá koľko váži len nech je všetko ok stále mám strach pred ultrazvukom 😊
@zuzacka16 ja tiez nemam velke brucho,to mi.problem nerobi.
Ale ja ked sadnem ci do auta alebo na stolicku...tak.taka pecka do mechura,zacne sa vrtiet az to boli. A potom mi tvrdne brucho.
@lilianna1xs mne rebra problem nerobia,mala je velmi nizko,ja ju skor citim okolo pupka...na rebra este nedosiahne.....sak keby mi dala taku pecku ta mi rebro zlomi.😂
@kattky chodenie na wc uz ani neriesim,mne staci vyjst z domu na par minut a uz utekam späť.
A spat len na chrbte....pricom sa vraj nema....ale ja.to.ani inak nedam...mala. Na oboch stranach kope ...a ked lahnem na.chrbat je klud....asi sa dvihne aj vyssie...no ked mam.ist v noci cikat....podotykam kazdu hodinu a pol chodim.....kym sa vytrepem z postele.....vstanem drzim brucho bo mam pocit ze vsetko zo mna vypadne a ta pichlava bolest...
Jooj koceny,prve tehu som soferovala,okna umyvala,plela skalku, spajzu upratovala zo stolicky..hore dole chodila nic ma nebolelo,nepichalo...a teraz...och jooj
Sa ohnut obut nemozem....
Brucho mam take tuhe...ziadne makke ale doslova tuhe,tvrde mi brani sa ohnut
@diannna ja by som sla urcite na pohotovost abo rano na gyndu
@blondie257 aha tak potom to asi malej vadi ked sedis najlepsie asi ked stojis alebo lezis co?ja som mala dnes poradnu a je uz hlavkou dole a to som si myslela ze je stale priecne..kazdu hodku a pol chodis v noci cikat??a to sa aj nieco vycikas ci len cvrkas??to teda sa bohvie ako nevyspis potom 😉
@zuzacka16 no hej vadi jej ked mam taku sedavu polohu.
Moja je hlavou dole tiez,a aj viem.kedy sa otocila bo som sla.do kolien jak tam.manevrovala 😂 bolelo riadne...nato ze ma len 1513g ma riadne kopance.
V noci normalne cikam...ziadne cvrkanie...normalne dlhe cikanie....😂 a veru nevyspima sa nic
@blondie257 mna aj pupok boli už nech je to za nami.
@olylili tak s takou malou dusickou chodim na ultrazvuky aj ja...som po dvoch potratoch,tak mam obavy,ci sa nieco neskomplikuje,ale verim ze to teraz dotiahnem do konca a budeme mat krasnu a zdravu dcerku 🙂
@jarunka102 určite všetke sme už blízko cieľa strašne sa teším 😊
@diannna spinenie nema co byt, uz davno si mala byt u lekara. V pondelok bude neskoro. Nepodcen to.
@blondie257 tak to vstavanie z postele dobre poznam. A co je este horsie je pretacanie sa na posteli. Horozna bolest zo spodu. Niekedy az do placu mi je.
@olylili juuuj,tak to aj ja sa veľmi teším :-* ozaj sa už neviem dočkať rovnako ako aj manžel,kedy ju konečne budeme držať v náruči...a tiež by sme už radi vedeli ako vyzera 🙂 na koho sa podobá 🙂

@jarunka102 Ani my nie sme vysoký možno po Dedovy bude naša vysoká ktovie.ale podľa mna asi natom nezáleží aké brucho žena ma niektoré známe mali deti 4kilove a brucho ani veľké nemali nosili ich v krížoch.😉