icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
11. máj 2017

@jarunka102 Už len prest ten pôrod 🙏bože ja mám strach keď si spomeniem na tie bolesti.)))

blondie257
11. máj 2017

@lilianna1x
@kattkynic nam neostava len to.pretrpiet...a dotiahnut do konca a mat zdrave tie nase miminka,

blondie257
11. máj 2017

@lilianna1xs juuj moja nie si sama....vsetky sa bojime...prvorodicky aj tie co to maju uz parkrat za sebou...

lilianna1xs
11. máj 2017

@blondie257 Tesim sa na malú ale zos strachom ))))).Kamoska včera porodila večer mi volala že dostala jeden tlak a maly bol na svete.Povedala mi čakala som vadsie bolesti.))))

blondie257
11. máj 2017

@lilianna1xs no vidis....
Kazdy porod je iny a aj kazda z nas znasa bolest inac...napr.ja a bolest kamaratky nie sme vobec 😂

Ono ked uz to pride ...co ine ostava len vydrzat...zeny vedia zniest vasiu bolest ako muzi,akurat ze oni nedaju najavo tu bolest a my ano.
Nasledne na tu bolest zena zabudne,aj po rokoch vie ze to sice bolelo ale intenzitu bolesti zabudne.

lilianna1xs
11. máj 2017

@blondie257 To vieš že hej.Pri synovy som mala ľahký pôrod ale znim som celé tehu mala taku silu,vkuse som pratala okna umývala hore dolu chodila a teraz som Jak mimo všetko pomaly robím Jak spomalená.)))).

blondie257
11. máj 2017

@lilianna1xs ...rovnako aj ja....som.totalne bez energie...spala by som v kuse,kedze v noci sa moc nevyspim...a ked uz aj nieco zacnem robit..staci take zlozitejsie jedlo na varenie...ide to pomalsie,tarbavejsie.....a som totalne znicena...

kitty18
11. máj 2017

Uz mam aj ja poradnu za sebou a budeme mat malu slonicu 😂 uz teraz je 3 tyzdne popredu a ma 2351gramov ... Kto ju porodi za mna 😂

erikababula
11. máj 2017

@kitty18 JEEEJ krasne rastie aj ti posunuli termin ci ten zostava?

matulka1981
11. máj 2017

@kitty18 tak super vaha😉👍ale to treba brat z rezervou plus minus 500 g sa
Mozu mylit😉Nas mal minuly tyzden rovnych 2000g...😉

kitty18
11. máj 2017

@erikababula zatial neposunula nechala mi stale ten isty ale teda bola by som rada keby to bolo aj o tie tri tyzdne skor nech nema 5 kg 😂 a hlavne sa mi strie spravili a neuveritelne ma to svrbi ...
@matulka1981 viem ze sa to neda presne odmerat ale aj moja mamina mala 4.6 a otec 4.3kg ked sa narodili takze tam je aj pekna dedicna predispozicia 😂😂 teraz sa smejem no ja budem este plakat 😂

ttami
11. máj 2017

@kattky no ako???skusala si volat??dovolala si sa???

matulka1981
11. máj 2017

@kitty18 jaaj tak to je mozne ze urcita dedicna predispozicia tam je...ale tak zmakneme😉......musime👍Kamoska co sommnou rodila prvu dcerku v rovnaky den mala 4300 g a potom ma synceka a ten 4600 g...a porod relativne v pohode a aj rychlo😉 Moji dvaja mali 3700 dcera a syn 3900 a obidvaja nakoniec sekciou...ale tak pri dcerke bol iny problem takze tam sa
Inak nedalo....😉Hlavne ze su tu a zdravi😉

kattky
11. máj 2017

@ttami doobeda mali ako keby vypnuty telefon a poobede zase zvonilo, no nikto to nebral tam. Aj mama skusala volat a nic. Dnes poobede maju ordinovat, tak skusim dnes tam zavolat.

jarunka102
11. máj 2017

@lilianna1xs mne pri prvom potrate povedali,ze ja budem mat cisaraky,tak som zvedava ako to nakoniec dopadne...uz dvakrat som mala take silne bolesti v bruchu,krizoch a pocit akoby som rodila,no a citala som o tom,ze to cvicne kontrakcie. Ak toto boli cvicne,neviem si predstavit ako zvladnem tie ozajstne,ak budom predsa len rodit normalne...ale sak ja to zvladnem 🙂 musim,tak velmi sa na malinku tesime a tolko sme si uz presli...iz nech je s nami :-*

ttami
11. máj 2017

@kattky drxim palce nech sa podari dovolat😉

kattky
11. máj 2017

@ttami no o 14h zacinaju ordinovat no nasla som tu jednu gynekologicku a tej som pisala. Ppsielala som jej hodnoty z teh.knizky a ta mi napisala ze hodnoty mam uplne v poriadku a ze ziaden aspirin nemam brat nakolko hrozi postihnutie babatka pri uzivani.

olylili
11. máj 2017

@kattky pane bože ja na tvojom mieste mením lekára a toto by som mu povedala hrôza mne hneď bolo divné že aspirín v živote som toto nepočula

kattky
11. máj 2017

@olylili az mi je do placu z toho vsetkeho. Babatko mam v poriadku a teraz na konci tehotenstva mi ho chceju zmrzacit? Ja dnes som jednu tbl vzala no hrozne sa bojim aby sa nic nestalo. Rozmyslam ci nepojdem vecer do nemocnice aby ma skontrolovali. Ja uz ozaj neviem co mam robit.

jance333
11. máj 2017

@kattky och bože..utekaj od toho lekára kade-ľahšie... má naozaj divné postupy a raz na to niekto doplatí 👎

kitty18
11. máj 2017

@matulka1981 jasne to dame ale teraz uz som aspon pevne rozhodnuta ze budem cvicit s aniballom 😀

olylili
11. máj 2017

@kattky v nemocnici nič nezistia kým nie je bábätko na svete jedna možno neuškodí no ja by som mu to o hlavu hodila debilovi

kattky
11. máj 2017

@olylili este ked mi napisala, ze ten dr. Juhas v Myslave co tam zeny chodia ma to 3D zamerne poskodzuje matky a deti, tak ako mam dost. Hoci ja som pri nom nebola, ale kolo takej mladej doktorky no on vyhotovuje papiere.

senta_sofia
11. máj 2017

@kattky skus zacat chodit do porodnice uz na kontroly, od nejakeho 35tt posielaju a vybavene,budu ta mat pod palcom tam,kde budes rodit.

kattky
11. máj 2017

@senta_sofia to si budem musiet este 3 tyzdne pockat.

lilianna1xs
11. máj 2017

@blondie257 Máš to presne čo ja večer nespím a cez deň som Jak namesacna)))).Moja baba mi hovorila že ona pri 4dievcatach bola taká otapena.

jance333
11. máj 2017

@kattky a nemáš možnosť aspoň zájsť za nejakým iným gynekológom poradiť sa? skús sa popýtať. tu u nás sa to dá, viem, že kamarátka tak bola za iným lekárom a zobral ju. je to len o ochote. možno po známosti by to šlo ľahšie. alebo sa opýtaj obvodného, či nebude vedieť poradiť. tie lieky by som naisto nebrala i keď jedna tabletka, si myslím, že bábätku uškodiť nemohla.
každopádne, po pôrode hľadaj nového lekára naisto

lilianna1xs
11. máj 2017

@jarunka102 Nejak to zvládneme môj muž mi povedal ty si silná žena ty to zvládneš Haha ľahko sa mu to vraví ,Aké som zvedavá Jak rám bude somnou ako to zvládne ...on.

senta_sofia
11. máj 2017

@kattky treba tam ist,verim,ze by ta zobrali aj skor

jarunka102
11. máj 2017

@lilianna1xs presne to mi hovori mpj manzel 🙂 ale je mu strasne luto,az do placu ked mi picha fraxiparine a vidi ako ma to boli,tak co bude robit potom? Asi ujde zo saly :D